Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego są tu usuwane posty o tematyce LGBT???

Polecane posty

Gość gość

Dodałam niedawno tutaj post o samotności odczuwanej przez takie osoby-m.in. mnie, ale jakiś admin-homofob go usunął. Wstyd. Polska skansenem Europy. :/

Gość gość
fakt :/ ale zawsze można wyjechać i ślub wziąć gdzie indziej

Gość gość
Czasami myślę sobie, czy nie wyjechać do Niemiec - tak blisko, a zupełnie inna kultura...

Gość gość
Austria lepszą mniej uchodźców

Gość gość
posty są usuwane bo osoby LGBT powinny być usuwane

Gość gość
Jak twoje dziecko okaże sie LGTB to rozumiem, ze tez je "usuniesz"?

Czasami myślę sobie, czy nie wyjechać do Niemiec - tak blisko, a zupełnie inna kultura... xx jedźcie za ściepę, wzbogacicie się tam kulturowo:D, nie ta Polska zaściankowa:O

Gość gość
Tak

Gość gość
Kiedy ludzie LGTB zrozumieją że są po prostu obrzydliwi i nikt normalny nie chce ich w swoim otoczeniu? To jest wynaturzenie, choroba psychiczna, dewiacje takiego samego pokroju jak pedofilia.

Gość gość
A wiesz kiedy ty zrozumiesz, ze to sa tacy sami ludzie jak inni? Gdy sam/a bedziesz miec dziecko z takim "wynaturzeniem" i "dewiacja" i nikt go nie bedzie chcial z swoim otoczeniu.

A wiesz kiedy ty zrozumiesz, ze to sa tacy sami ludzie jak inni? Gdy sam/a bedziesz miec dziecko z takim "wynaturzeniem" i "dewiacja" i nikt go nie bedzie chcial z swoim otoczeniu. x ale dlaczego osoba z normalnymi prawicowymi poglądami ma wychować skrajnego lewaka?:D dlaczego neomarksista miałby mieć znajomych i szerzyć chore propagandy?

Gość gość
Tacy sami jak inni? To dlaczego inni nie manifestują swojej seksualności i życia miłosnego na każdym kroku? Sami z siebie robicie dziwaków i mam wrażenie że celowo szukacie atencji. Osoby ze środowiska LGBT można rozpoznać na pierwszy rzut oka: ubiór, fryzury, sposób mówienia, poruszania się. Wy nie chcecie żeby was traktować jak normalnych ludzi, zapytać o hobby, o pracę, jak minął dzień, tylko od razu wyskakujecie z seksualnością, seksem i sprawami płciowymi, co dla osób hetero jest sprawą prywatną, intymną. A rozmowa z taką osobą? Od razu dostajemy na tacy preferencje seksualne, odpukać ze szczegółami typu ,,jestem gejem, ale dominującym'' (i tu już przed oczami pojawia się cała gama czynności seksualnych) i narzekania/pretensje jacy to ludzie są źli bo tego nie akceptują. A wasze manifestacje to już wgl tragedia dla każdego kto ma jakiekolwiek poczucie estetyki, wtedy dajecie popis ,,normalności''

Gość roksa hehe
14,58 - więcej tolerancji i może swoją nienawiść skieruj na gwałcicieli itp

Gość gość
ale dlaczego? co jeszcze będziemy tolerować? pedofilię (bo przecież uwiedziona 14 latka sama ,, chciała'' i nikt nikogo nie krzywdził), nekrofilię (bo sprzeciwu nie było a zwloki nic nie czują) wychodzenie z życiem erotycznym na ulicę? A może publiczną defekację?

Gość gość
Kretynko j*******a z 16:10 homo nikogo nie krzywdzi i nie g***** jest z kimś dobrowolnie a pedofil robi to bez zgody i swiadomosci ofiary. Chuj ci do tego kto z kim sypia jeżeli nikogo tym nie krzywdzi.

Gość gość
rozwścieczona lesba :D

Gość roksa hehe
No widzisz, nienawiść też możesz skierować na pedofili i nekrofili . Żyj i daj żyć innym

Gość gość
pedofile czasem mają zgodę i świadomość ofiary (z tym że świadomość adekwatną do wieku). A kogo krzywdzą LGBT? Dzieci, które zobaczą na ulicy przebranego transa typu Rafalala, który jest w ich świadomości straszny karykaturalny, swoje rodziny, osoby które zniesmaczą swoimi zachowaniami (publicznymi oczywiście, bo byście chorzy byli gdybyście nie wciskali innym do gardla swojej orientacji czy problemów z seksualnością).

gość dziś pedofile czasem mają zgodę i świadomość ofiary (z tym że świadomość adekwatną do wieku). A kogo krzywdzą LGBT? Dzieci, które zobaczą na ulicy przebranego transa typu Rafalala, który jest w ich świadomości straszny karykaturalny, swoje rodziny, osoby które zniesmaczą swoimi zachowaniami (publicznymi oczywiście, bo byście chorzy byli gdybyście nie wciskali innym do gardla swojej orientacji czy problemów z seksualnością). x podpisuję się pod tym czterema łapami:) plus Rafalal ostatnio ma wyrok za oblanie wrzątkiem jakiejś nastolatki. pewnie się w nim budzą instynkty sprzed amputacji ptaszka.

Gość gość
Jak najbardziej popieram zdanie w sprawie epatowania seksem przez te środowiska. Mnie osobiście zupełnie nie obchodzi kto z kim sypia. Byle byli szczęśliwi i nie krzywdzili innych. Przy czym cały czas się zastanawiam jak z tym transseksualizmem możemy przechodzić do codzienności… ktoś uważa, że jest kimś innymi, a wszyscy się nad nim litują i przytakują. Kurde, gdybym powiedział, że wewnętrzne czuję się wilkiem, że nie pasuję do ludzi, to zamknęliby mnie w psychiatryku, ale jeżeli powiem, że wewnętrzne czuje się kobietą mimo tego, że każda komórka w moim ciele wskazuje zupełnie co innego, to dostanę jeszcze wsparcie w zmianie płci, a nawet mogę wygrać nagrodę dla najlepiej ubranej kobiety, jak to miało miejsce w przypadku ojca tej Kardashian… to jest chore. A geje czy lesbijki… byli, są i będą są mi zupełnie obojętni.

napisałaś / łeś -posty są usuwane bo osoby LGBT powinny być usuwane ...uważaj żeby ciebie czasem nie usunęli ...

Gość gość
nie spinaj sie bo sie tecza zatrujesz i kipniesz

Gość gość
To pedały nie mają swoich pedalskich portali? Chcą zmusić normalnych do kochania pedałów? Retoryka jak u żydów i czarnych, siłą zmuszą innych do kochania :-D

Gość gość
Lesby przyjaźnią się z pedałami? :-D

Gość gość
W Polsce usuwa sie posty a w niemczech ludzi lgbt ale to niwi wlasciciele niemiec muzulmanie ich nie chca

Gość gość
Jakby zachowywali sie normalnie w przestrzeni publicznej to niktby do nich nic nie mial ale jak w hiszpanii robia parady z pokazywaniem penisow i macic na ulicy gdzie ida dzieci do przedszkola czy szkoly to Polacy sie nie godza na takie zboczenia. Co kto robi w swoim lozku jego sprawa ale nie w miejscu publicznym.

Gość gość
Ja również uważam, ze jest do dewiacja seksualna Jednego kręcą dzieci, innego jedzenie kalu, jeszcze innego stopy a jeszcze innych osoby tej samej płci