Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej jara w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie Kochani piszcie....co najbardziej lubicie u partnerów/partnerek? Jak sex? Gra wstępna? Pozycje? Co was najbardziej podnieca?!

Gość Szalona Barbara
Dla mnie najważniejsza rzeczą, która też mnie najbardziej podnieca jest fakt że facet spuści się we mnie. Nie w gumkę, nie na brzuch czy plecy, uwielbiam jak szczytuje z penisem w cipce, ten moment kiedy wystrzela i potem kiedy sperma wypływa i spływa po udach. Był czas ze uztwalismy gumek, był czas ze spuszczal się na mnie ale dopiero teraz gdy spuszcza się we mnie, to czuję że żyje. Serio. Mam o wiele większą ochotę na seks. Pozycję to najbardziej na jeźdźca bo tak najczęściej mam orgazm albo od tyłu, nie zawsze wtedy dochodzę ale strasznie mnie podnieca. Lubię się wypinac, lubię jak mi latają cycki.

Gość gość
Moja żona też lubi na jeźdźca bo tylko w ten sposób dochodzi do orgazmu. Niestety ja nie zawsze jestem w stanie ją zadowolić do końca gdyż ta pozycja jest bardzo podniecająca i nie zawsze daję radę powstrzymać się przed przedwczesnym strzałem. Ona też lubi pozycję od tyłu z jednoczesnym wkładaniem jej palca w ciasną dziurkę. Po pewnym czasie ona chce abym włożył jej od tyłu członka w pupę, ale nie do końca. Najlepiej tylko żołądź, ewentualnie głębiej ale tylko do połowy gdyż gdy włożę głębiej to ją boli.

Gość gość
Tajemnica :)

Gość gość
Nic mnie tak nie jara jak świadomość że facet szalenie mnie pożąda i myśl, że jestem w to niesamowicie dobra bo daję mu rozkosz. Z tego względu bardziej satysfakcjonują mnie szybkie numerki kiedy go dosiadam i on długo nie moze wytrzymać, niż seks z odwlekającym się finałem. Lubię kiedy we mnie kończy, kiedy przyśpiesza mu oddech, rozchyla usta. Podnieca mnie też robienie loda

Gość gość
Nic mnie tak nie jara w lozku jak duza pala u tego faceta co z nim jestem teraz w lozku,i bede mocno przez niego rznieta az do rana

Gość madziexx
jak robie facetowi loda to mnie to tak jara max ze czuje jak soczki splywaja mi po udach mimo ze on mnie nawet nie smyrnął wczesniej po cipce lubie ostro jak lapie mnie za wlosy I sam rusza moja glowa jak mu pasuje a kiedy dochodzi dociska do konca podniecaja mnie jego jęki I wzdychania gdy sie we mnie spuszcza, I moze to dziwne ale podnieca mnie jak widze krople potu na jego czole w czasie seksu

Gość gość
Jak mi dziewczyna pluje do buzi

Gość gość
lubię seks bez prezerwatyw, żeby nie bać się ciąży - stosuję naturalną antykoncepcję. kupiłam tester Afrodyta :D