Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnice wielkosciowe u waszych facetów

Polecane posty

Gość gość

Hej. Wiele tematów się tutaj przebija o wielkościach penisow. Tak tak, panowie wiemy ze wszyscy macie 20+, Ale jak widza to kobiety? Większość z Was miała kilku / kilkunastu facetów.. Czy ich penisy sa srajnie różne ? U jednego 10 u drugiego 20 ?

Gość Groźny pederasta
:classic_cool:

Gość gość
Ja mam penisa 20 ale spotkałem się kiedyś z innym facetem to miał 10

Gość gość
Rozmawiałem kiedyś o tym z koleżanką o ogromnym doświadczeniu (ja byłem jej numerem 68). I mówiła, że większość ma takie standardowe 16 cm (punktem odniesienia byłem ja). Mówiła, że tak mały, że go nie czuła trafił jej się jeden. Taki naprawdę wielki też jeden, co w sumie pokrywa się ze statystyką. Ja mam 13 cm obwodu, to mówiła, że często są grubsze ode mnie. Bardziej rzetelnego źródła nie znalazłem:)

Gość gość
Moj pierwszy mial 15-16cm, drugi 18, a obecny ma z 9-11

Gość gość
kilka razy zdarzyło mi się być z moim menem w bizzariuszu w Warszawie. Zawsze wybierałam wtorek, żeby był nagi dzien. Wtedy można się na różne k***sy facetów napatrzeć. Na widok kawałka kobiety zazwyczaj wszystkim stoją. No i widać, że są różne. Małe, duże, proste, krzywe. Zdarzają się stojące na dosłownie 8-10 cm, ale są też piękne długie i grube okazy, tak pod 20 cm. Widać, że i faceci na takie k***sy spoglądają z zazdrością. Większość jest w granicach 13-15 cm. Mój men ma 16, mierzone linijką, więc "na oko" te inne k***sy porównuje do mojego mena. Ja najbardziej lubie takie 16-18 cm. Większe, to lubie ale oglądać.

Gość Sylwia z Wawy
Dnia 2.08.2018 o 17:35, Gość gość napisał:

kilka razy zdarzyło mi się być z moim menem w bizzariuszu w Warszawie. Zawsze wybierałam wtorek, żeby był nagi dzien. Wtedy można się na różne k***sy facetów napatrzeć. Na widok kawałka kobiety zazwyczaj wszystkim stoją. No i widać, że są różne. Małe, duże, proste, krzywe. Zdarzają się stojące na dosłownie 8-10 cm, ale są też piękne długie i grube okazy, tak pod 20 cm. Widać, że i faceci na takie k***sy spoglądają z zazdrością. Większość jest w granicach 13-15 cm. Mój men ma 16, mierzone linijką, więc "na oko" te inne k***sy porównuje do mojego mena. Ja najbardziej lubie takie 16-18 cm. Większe, to lubie ale oglądać.

Też bywałam w bizarriuszu i mam dokładnie takie same spostrzeżenia jak koleżanka wyżej. Są przeróżne. Większość oscyluje w okolicach 14 - 15 cm (na "oko", jak przedmówczyni też mierzyłam kilku moim facetom i mam takie porównanie). Trafiają się też piękne okazy na 20 cm albo i więcej. Też takich chętnie spróbowałam właśnie tam, jka miałam okazję. Ale też jest bardzo dużo takich poniżej 13 cm, chudszych, czy grubszych. Ich właściciele często chwalą się nimi jak by to był nie wiadomo jaki okaz, ale też widać że z zazdrością zerkają na takie większe okazy. Zauważyłam, że z tymi dużymi panowie mają jeden problem: nie stoją tak mocno, twardo i długo jak te mniejsze. Ale każdy, duży czy mały, gruby czy chudy mi się podoba, byle był czysty, zadbany i nie był jakoś zdeformowany czy za bardzo pokrzywiony (właścicieli takich kut...sów mi po prosto bardzo szkoda).

Gość bizzariusz

nie wiem, co to bizzariusz, ale domyślam się, że to jakiś klub erotyczny. nie byłem nigdy w czymś takim i nie pójdę, bo nie jestem taki otwarty na obce osoby. mój max. to sauna albo plaża nudystów, ale jeszcze nie byłem. ale znam rozmiar paru znajomych, bo z jakiegoś powodu każdy musi o tym powiedzieć. jak mówią prawdę, to zwykle jest 15, 18, 21. jak nie mówią, to pewnie są małe, jak nie wiedzą, to mówią, że 20. oprócz tego, jak mówi pani powyżej, niektóre ...y są po prostu brzydkie. nie wiem, może to kwestia bycia facetem, ale jak widzę te pindole, które czasami faceci wysyłają nieznajomym i znajomym kobietom, to chce się rzygać.

Dnia 31.07.2018 o 00:02, Gość gość napisał:

Moj pierwszy mial 15-16cm, drugi 18, a obecny ma z 9-11

jakbyś porównała, to przyjemność jednak zależy od wielkości (standardowo: mały, nie za dobrze, duży, nie za dobrze) czy nie za bardzo?

Gość Sara

Wielkosci prącia w stanie erekcji są z reguły zbliżone parametrami. Średnia długości prącia dorosłego mężczyzny to około 14cm. Odstępstwa się zdarzają i stanowią kilka procent całej populacji. Na podstawie danych medycznych.

Gość susi
1 minutę temu, Gość Sara napisał:

Wielkosci prącia w stanie erekcji są z reguły zbliżone parametrami. Średnia długości prącia dorosłego mężczyzny to około 14cm. Odstępstwa się zdarzają i stanowią kilka procent całej populacji. Na podstawie danych medycznych.

To racja. Czytalam kiedys ze takich co maja to magiczne 30cm jest na calym swiecie ok 5000.

Gość gosc
17 minut temu, Gość susi napisał:

To racja. Czytalam kiedys ze takich co maja to magiczne 30cm jest na calym swiecie ok 5000.

to życzę żebyś takiego znalazła:)

Gość susi
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

to życzę żebyś takiego znalazła:)

Nie szukam takiego.

Gość xxx

znowu moderacja wyrzuca normalne komentarze. czasami szkoda się wypowiadać. zostawia się chamskie wypowiedzi i bzdury, a wypieprza zwykły komentarz. wiem, że dla niektórych pewne rzeczy mogą być kontrowersyjne, ale jeśli są pozbawione wulgaryzmów i prawdziwe? dlaczego zostawia się fantazje seksualne i ordynarne lub głupie wypowiedzi, a wyrzuca komentarz na pół strony, bo komuś nie podoba się jego treść?

Gość gosc
6 minut temu, Gość susi napisał:

Nie szukam takiego.

a jakiego?:)

Gość susi
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

a jakiego?:)

No ta srednia europejska to powinien miec.

29 minut temu, Gość susi napisał:

Zdarzają się nawet 34cm! Osobiście uważam,że taki duży ku/tas powyżej 20cm jest już "kalectwem"

Gość gosc
2 minuty temu, Gość susi napisał:

No ta srednia europejska to powinien miec.

czyli 14 czy 18?:)

Gość gosc
1 minutę temu, acordeon napisał:

Zdarzają się nawet 34cm! Osobiście uważam,że taki duży ku/tas powyżej 20cm jest już "kalectwem"

Ty tez jestes kalectwem.

Gość susi
5 minut temu, Gość gosc napisał:

czyli 14 czy 18?:)

18 lepszy, ale 14 tez nie pogardze. Calosc sie liczy.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość susi napisał:

18 lepszy, ale 14 tez nie pogardze. Calosc sie liczy.

a jak to jest z tą wielkością u facetów liczy sie czy nie?:)

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ty tez jestes kalectwem.

Może i jestem ale miałem kumpla,który miał takiego dużego ku/tasa i jak sam twierdził to nic przyjemnego. Samo noszenie,dobór gaci,spodni wszystko luźne szerokie. Plaża tylko w szortach. Ale co kto lubi. To natura tak go obdarzyła.

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Słyszałem,że 1cm czy dwa nie robią różnicy,ale 5 już tak.

Gość susi
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Wielkosc? Co masz namysli?

Gość ...
20 minut temu, Gość susi napisał:

wielkość to jest to, co oblicza się w centymetrach

Gość susi
3 minuty temu, Gość ... napisał:

wielkość to jest to, co oblicza się w centymetrach

Jako architekt wiem co sie mierzy w cm. Masz na mysli wzrost, czy chodzi ci sprzecik miedzy nogami?

Gość dusia
26 minut temu, Gość susi napisał:

wielkość jest tylko mitem bo żadna kobieta nie patrzy facetowi w rozporek jak się poznają amatorki dużych sprzętów znajdą sobie gdzieś na portalach erotycznych to charakter jest ważny i ta iskra w oku

Gość ...
3 minuty temu, Gość susi napisał:

Jako architekt wiem co sie mierzy w cm. Masz na mysli wzrost, czy chodzi ci sprzecik miedzy nogami?

zgodnie z tematem, nie chodzi mi o wzrost czy wysokość ściany

Gość ...
1 minutę temu, Gość dusia napisał:

wielkość jest tylko mitem bo żadna kobieta nie patrzy facetowi w rozporek jak się poznają amatorki dużych sprzętów znajdą sobie gdzieś na portalach erotycznych to charakter jest ważny i ta iskra w oku

jak u jerzego brzęczka

Gość susi
3 minuty temu, Gość ... napisał:

zgodnie z tematem, nie chodzi mi o wzrost czy wysokość ściany

Rozumiem. No to te 16-20cm powinien miec. Wiadomo ze nie sprawdzam na pierwszej randce jakiego facet ma duzego.

Gość ...
3 minuty temu, Gość susi napisał:

Rozumiem. No to te 16-20cm powinien miec. Wiadomo ze nie sprawdzam na pierwszej randce jakiego facet ma duzego.

dziękuję za informacje. masz jakieś porównanie czy kierujesz się gustem?