Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudlam dzieki zmianie kilku nawykow...niesamowite

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bylam grubaską (no moze w dziecinstwie), nie obżerałam sie, ale mialam slabosc do slodyczy - niestety. Żywienie mam niezbyt zdrowe-wiem to, ale znacznie gorzej sie ludzie odżywiają. Jednak zmienilam kilka rzeczy i schudlam 7 kg w miesiac. Ktos chcialby poznac moj sekret ? ;D

Gość gość
Ja chętnie poznam Twój sekret. :)

Gość gość
co trzeba kupić?

Gość gość
Wystarczy nie jeść fast foodow,zero alkoholu i słodyczy.Ja czasami pozwalalam sobie tylko na lody i w 1,5 miesiąca polecialo mi 9kg.

Gość gość
A frytki jadlas?

Gość gość
Ktos wyzej podszył sie. Zaraz wam napisze co zrobilam.

Gość gość
oj((ebałam kilka tasiemców moge wam dać namiary na żywe larwy, dzięki nim moge jeść co chce i nie tyje

Gość gość
Pewnie zaraz bedzie reklama jakiegoś cudownego suplementu xd

Gość gość
Wiec jesli chodzi o mnie to tak : - zaczełam jesc regularnie. Wcześniej jadlam kiedy dopadł mnie głód albo mialam czas wiec bardzo nieregularnie, czasami tylko raz czy dwa w ciagu dnia albo nocy. Czesto pomijałam sniadanie, obiad zdarzal sie raz na pare tygodni. Teraz mam stale pory posilkow, jem 3 posilki; sniadanie ,obiad i kolacje.Staram sie wysypiac i wstawac o podobnych porach . W miedzyczasie cos tam podjadam ale zazwyczaj sa to owoce, kanapki na ciemnym chlebie albo wafle ryzowe (osladzam je maslem orzechowym) -Rano ,na czczo pije ciepłą wode z cytryną, nie zawsze ale kilka razy w tygodniu -Pije wiecej wody. Okolo 2,5litra (do tej pory 1,5) -Ograniczylam slodycze, nabiał bo to akurat dominowalo w diecie. Nadrabiam to owocami :) I to tyle. Smazone nadal jem, slodycze i nabial tez tylko mniej. W to miejsce sa owoce, albo warzywa na patelnie na przyklad zamiast jajecznicy czy smazonej kielbasy... Alkoholu i tak nie pije ale pewnie ograniczenie go tez cos tam da. Dzis waze 57 a 01.07 wazylam 64

Gość gość
Jestem pewna, ze zmiana tych nawykow pomogla bo waga ciagle leci, a zadnego sportu nie uprawiam ani nie zwiekszylam wysiłku fizycznego. Nie stosuje zadnych suplementow ani głodówek.

Suplementy oczyszczają ale tylko kieszeń i półki z apteki :D Nie wierzcie w żadne specyfiki :) Ruch Wyeliminowanie cukru Regularne badanie Cały sekret :classic_cool:

Gość gość
Ja też muszę schudnąć i przestać palić no rozwalam sobie płuca.

Gość gość8
ja tez staram sie zastepowac slodycze, chipsy, chleb, warzywami, ale jakos chudniecie idzie mi jak po gruzie. moze gubi mnie nabial, moze wino, a juz chyba najbardziej brak ruchu. jem bardzo duzo warzyw i owocow, troche miesa i staram sie niewiele skrobii.

Gość gość
21.40 sama dieta na nic jeśli nie masz żadnego ruchu to koniecznie wprowadz zmiany a po 2 miesiącach zobaczysz zadowalające efekty. Nie zapominaj o postawieniu sobie celu i z determinacją, systematycznością dąż do celu. Powodzenia;)

Gość gość
Phi, nigdy nie bylam na diecie bo nie musze. Nie zal mi grubych ,ktorzy sa grubi bo wp!erdalaja jak oszaleli. Wielki mi sekret MNIEJ ZREC.

Gość gość
21.59 Wszystko zależy od efektów jakie Cię zadowalają bo same zmniejszenie posiłków na nic

Gość gość
w jaki sposób da się ograniczyć nabiał owocami?:O

Gość gość
niektorzy jedza niewiele a i tak tyja bo maja rozwalone hormony, slaby metabolizm itd...

Gość gość
Trochę stresu i kg lecą w dół.

Gość Martynaxx
Temat odchudzania jest dość skomplikowany i jest to kwestia głównie samozaparcia,myślenia a także odpowiedniej diety. Jeżeli chodzi o mnie to udało mi się w ostatnim czzasie schudnąć 10kg,jednak wciąż dążę do wymarzonej wagi 55kg,do której brakuje mi jeszcze tylko kilka kg. Coś co mogę Wam polecić to blog,z którego często korzystałam http://gzgkzorawina.pl/sport-i-rekreacja/jak- skutecznie-trzymac-diete/ ,a także sport i pozytywne myslenie! Pozdrawiam ;P