Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wg kafeterianek tesciowa to najgorsze zlo. Jakos meza wychowala

Polecane posty

Gość gość
Do pindzi, która mi zarzuca żebym zmieniła epitety i sugeruje, że innych nie znam :) zdziwilabys się, po prostu ja dostosowuje słownictwo do tego, z kim rozmawiam. Jeśli to jest dno i chamidlo to dlaczego mam to to raczyć ładną polszczyzna? Nie rzucam pereł przed wieprze, jeszcze podepcza. Kultura dla kulturalnych, ładne słownictwo dla ludzi na to zasługujących.to tyle w temacie słownictwa, wiesniaro mentalna.

Gość gość
Do idiotki która twierdzi że "to byle doopeczka syna", świnio jedna, jesteś tak chamska że aż rzygać się chce. Po pierwsze to poza jego matka to byłam pierwszą osobą z jaką zamieszkał więc to było i jest poważne, po drugie już dawno mnie przedstawił przed tą Wigilia, znalyśmy się już z jego matka ponad pół roku, więc ewidentnie chciała mnie i syna rozdzielić w ten ważny dzień wiedząc już że jestem rodzinna i święta są dla mnie ważne, widząc jak się kochamy z jej synem.

Gość gość
Dodam że ona była bardzo o niego zazdrosna, potrafiła mnie ignorować w jego obecności, udawać że mnie nie ma w pomieszczeniu, przy czym skakała mu do szyi obściskiwać go tak żebym ja widziała, było to ewidentne zwrócenie uwagi i zaznaczenie "swojego " terenu, a jaki to tam jej teren? Zamiast sobie znalezc chłopa, robi jakaś licytacje kogo synuś kocha bardziej, kogo wybierze. Nikt, absolutnie nikt mnie nie złamie ani mi nie wmówi że to jest normalne, tym bardziej jakaś patologia z kafeterii.

Gość gość
Niektóre powinny mieć męża sierotę którego Dom Dziecka wychował a Państwo wykształciło,nie miałaby "problemów":). Tak na marginesie, mam super teściowa i świetny kontakt.

Gość gość
17:39 Niepotrzebna złośliwość. Też kiedyś myślałam, że te wszystkie dowic**y i dramaty o teściowych wymyślają jakieś kłamczuchy czułe na własnym punkcie. Dopóki nie trafiłam na matkę mojego męża. Więc ty też nie bądź taka mądra bo po prostu ci się przyfarciło.

Gość gość
No bo jak macie takie teściowe jak te co piszą tutaj w temacie to co się dziwić, że to zło najgorsze. Proszę jakie paniusie się tutaj udzieliły. Nic tylko majątki, ocenianie innych, wpieprzanie się komuś w małżeństwo, zero kultury osobistej i to przeświadczenie, że się jest lepszym i bardziej doświadczonym.

Gość gość
No bo takie problemy to mają tylko wsiory i prostaczki, inteligentne potrafią się z każdym "dogadać".

Gość gość
Do pindzi, która mi zarzuca żebym zmieniła epitety i sugeruje, że innych nie znam usmiech.gif zdziwilabys się, po prostu ja dostosowuje słownictwo do tego, z kim rozmawiam. Jeśli to jest dno i chamidlo to dlaczego mam to to raczyć ładną polszczyzna? Nie rzucam pereł przed wieprze, jeszcze podepcza. Kultura dla kulturalnych, ładne słownictwo dla ludzi na to zasługujących.to tyle w temacie słownictwa, wiesniaro mentalna. xxx Kochana ,dalej nie lapiesz ! Ale czoz wymagac od osoby,ktora tak latwo dostosowuje sie do "dna i chamidla " :) Ciagnie swoj do swego, wiadomo ;) Ludzie prawdziwie kulturalni, na poziomie pozostaja takimi zawsze, niezaleznie z kim rozmawiaja. Jest takie bardzo dobrze oddajace sytuacje przyslowie: mozna ze wsi wyjsc, ale.. Mniemam, ze znasz zakonczenie ? :)

Gość gość
gość dziś Do pindzi, która mi zarzuca żebym zmieniła epitety i sugeruje, że innych nie znam usmiech.gif zdziwilabys się, po prostu ja dostosowuje słownictwo do tego, z kim rozmawiam. Jeśli to jest dno i chamidlo to dlaczego mam to to raczyć ładną polszczyzna? Nie rzucam pereł przed wieprze, jeszcze podepcza. Kultura dla kulturalnych, ładne słownictwo dla ludzi na to zasługujących.to tyle w temacie słownictwa, wiesniaro mentalna. xx Sugerowanie, ze sie nie zna innych EPITETOW,to raczej komplement,nie sadzisz ? Piszesz tak jakbys sie chwalia, ze znasz mnstwo :D A to powod do chwaly ?

Gość gość
gość dziś ...więc ewidentnie chciała mnie i syna rozdzielić w ten ważny dzień wiedząc już że jestem rodzinna i święta są dla mnie ważne, widząc jak się kochamy z jej synem. xx A co obchodzi matke twojego chlopaka, ze ty jestes rodzinna i swieta sa dla ciebie wazne ? No powiedz,co ja to obchodzi ? Nie jestes jej rodzina..nikim waznym dla niej.. Nie musi cie uwzgledniac w swoich planach,jeszcze nie. Syn nie mieszka z nia na codzien,mieszka z dziewczyna,wiec nic dziwnego,ze sie chciala nim nacieszyc w swieta :) Nim, nie toba. Ty , skoro jestes taka rodzinna, masz mozliwosc spedzenia swiat w swoim ,rodzinnym gronie.. Ty i twoj chlopak NIE JESTESCIE RODZINA

Gość gość
gość dziś Rozdzielić parę kochających się ludzi, dwoje ludzi. Rozumiesz to?stara niech sobie poszuka przydooopasa a nie syna rozdziela z partnerką bo ona jest samotna. No ma problem, mogła se znaleźć gacha xx A twoja stara znalazla sobie juz przydupasa, ze cie na swieta nie zaprosila do rodzinnego domu ?

Gość gość
Taka rodzinna, a wolałaby z obcymi święta spędzać niż z matka, ojcem...Co za durne suki i puszczalskie bez godnosci