Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mężowie tez śpią bez bielizny w samej pizamie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jak nie masz śluzu to do gina pędem bo to nie jest normalne x Nie jest normalna ilość śluzu do którego się odniosłam wtórna analfabetko. Masz być wilgotna, a nie jakbyś się w kisielu moczyła. Kisiel to ty masz mieć podczas stosunku, a nie podczas snu.

Gość gość
Mas z problem z głową, że ktoś ci coś normalnie pisze a ty wyzywasz jak jakaś k***a spod latarni?

Gość gość
Ja śpię również w czapce i kaloszach.

Gość gość
gość dziś gość dziś z wlasnego doświadczenia piszesz usmiech.gif x x Ups literówka mi się zdarzyła zamiast piszą napisałam piszę. Nie, nie z własnego doświadczenia. Po prostu było tu kilka tematów, gdzie dziewczyny pisały, że majtki zmieniają co 3 dni, bo wkładka, staniki co dwa tygodnie, a pościel co pół roku. To teraz się dowiedziałam, że, aby zmieniać co pół roku pościel, to trzeba spać w majtkach, żeby się pościel nie ubrudziła. Jakby się człowiek nie pocił, nie ślinił do poduszki, nie uprawiał seksu i najzwyczajniej w świecie pościel jak każde tekstylia nie zbierała kurzu. Ale jak widać najbardziej obrzydliwa jest wydzielina z pochwy.

Gość gość
Najgorsze to być tak tepym że aż się nie rozumie tego co się pisze. Napisałaś 'jaki śluz'. Zwrot jednoznaczne oznaczający że żadnego nie ma. Zrozumiałas czy rozrysowac debilowi?

Gość gość
Moj maz spi w koszulce i gatkach z konczacego sie dnia.w pizame nie da sie ubrac, mowi ze to niehigienicznie, bo gatki i koszulke rzuci do prania nastepnego dnia i ubierze nowe, a w pizamie brudas spi caly tydzien zanim wymieni na nowa

Gość gość
gość dziś jesteście obrzydliwe pechowiec.gif Dziad spuszcza się wam do środka i poźniej to z was wypływa na pościel i w tym śpicie pechowiec.gif xxx chyba Ty jesteś obrzydliwa... po seksie się idzie do łazienki i wyciera albo i podmywa. wtedy nic nie wyplywa na pościel :O

Gość gość
A to ciekawe , nie pocisz się podczas seksu , nie jesteś mokra np.podczas minetki ? Bo ja wtedy zostawiam plamy na prześcieradle:-)

Gość gość
idziesz do tego kibla i ci po nogach leci :O,naprawdę fajnie i jak seksownie :O

Gość gość
No zostawiam i co? mam się brzydzić samej siebie? Na ubraniach też zostawiam pot i różne wydzieliny, do tego brud z ulicy. Mam chodzić nago aby tego uniknąć? :D pościel podobnie jak ubrania się regularnie zmienia i pierze....

Gość gość
gość dziś idziesz do tego kibla i ci po nogach lec***echowiec.gif ,naprawdę fajnie i jak seksownie pechowiec.gif xxx chyba w życiu seksu nie uprawiałaś skoro twierdzisz, że coś leci po nogach jak idziesz do kibla :D po pierwsze sperma jest gęsta i czasem trzeba się nieźle natrudzić w łazience żeby wyleciała, a po drugie podczas wytrysku wypływa jej zaledwie łyżeczka. Faktycznie tyle cieknie po nogach w drodze do łazienki, ze idzie zalać mieszkanie :D

Gość gość
Ohydna dyskusja. Masakra.

Gość gość
co w tym ohydnego? Ludzie twierdzący, że ich własny pot jest obrzydliwy? Skoro tyle tu sterylnych lasek to ciekawa jestem jak seks uprawiają. Folie rozkładacie na łóżku, żeby ani kropla potu nie wypadła, nie wspominając już o naturalnym nawilżeniu pochwy? :D dzieci drogie, podczas snu się ślinicie, pocicie i złuszcza się wam martwy naskórek, do tego zapewne pierdzcicie jak opętane. Pościel nie jest najbardziej higniczna rzecza na świecie, ale od tego są pralki, żeby ją prać regularnie. Biorąc to wszystko pod uwagę, jeśli ktoś uważa, ze spanie nago jest "obrzydliwe" bo wydzielina z pochwy i penis, to chyba ma coś z głową nie tak, albo zmienia pościel raz na pół roku :O

Gość gość
Kogo to obchodzi jak spicie. Mnie tylko dziwi logika ludzi którzy twierdzą że gacie do piżamy są ble ale śpią nago i nie widza analogii do nich.

Gość gość
Mój facet ma zdecydowanie więcej spermu w sobie niż łyżeczka. Czasami trochę wyleci ze mnie nawet gdy już się umyje, ale to przecież naturalne jest.

Gość gość
Ale się rozbawiłam, dzięki :)

Gość gość
10.37 Bo ludzie właśnie nie zmieniają pościeli. Zmieniają co m-c, niektórzy rzadziej sądząc po odp w tego typu tematach.

Gość gość
U mnie w domu nikt nie spał w majtach + piżama + stanik . Kiedy to cialo ma oddychać? Jesli piżama to bez bielizny .

Gość gość
gość dziś Kogo to obchodzi jak spicie. Mnie tylko dziwi logika ludzi którzy twierdzą że gacie do piżamy są ble ale śpią nago i nie widza analogii do nich. xxx no nie ma w tym analogii bo spodnie od piżamy są przy samej cipce i jednak po 2 dniach taka piżama nie pachnie najlepiej. To tak jakby nosić dwa dni te same majtki... pościel nie styka się z penisem czy cipka aż tak bezpośrednio jak spodnie od piżamy, chyba że ktoś sobie zwija prześcierało w rulon i wkłada miedzy nogi

Gość gość
Wysłać Ci spodnie od piżamy? Nic mi nie styka i nie śmierdzi. Analogia jest duża. W ogóle dyskusja z******ta :D

Gość gość
Pidzama nalezy do bielizny... nocnej. Z tego tez powodu nie zaklada sie pod nia bielizny dziennej i zmienia/pierze sie ja tak samo czesto jak ta dzienna. I tyle w temacie :P

Gość gość
Nie dziekuje nie musisz mi nic wysylac. Ja tez spie w pizamach, chociaz zdarza mi sie spac nago. Nie wyobrazam sobie spac w jednej pizamie bez majtek dluzej niz 2 dni. To tak jakbym miala chodzic w tych samych majtkach kilka dni z rzedu.

Gość gość
Mój śpi w trzyczęściowym garniturze i oczywiście w bieliźnie

Gość gość
Obrzydliwe jest spanie bez majtek u kobiety. Jak kobieta jest zdrowa i płodna to śluz zawsze się wydostaje, choćby w małych ilościach. Nic dziwnego, że niektóre z was potem co tydzień musza zmieniać pościel :D

Gość gość
"A to ciekawe , nie pocisz się podczas seksu , nie jesteś mokra np.podczas minetki ? Bo ja wtedy zostawiam plamy na prześcieradleusmiech.gif " x Jak można spać na obspermionej, ośluzowanej pościeli??? :O To jest dopiero OBLEŚNE. :O Ja zawsze podkładam jakiś kocyk czy inny materiał podczas seksu. I tam zostają wszelkie ślady. Nie wyobrażam sobie spać w pościeli uyebanej od wewnętrzych wydzielin. Taka pościel musi niesamowicie capić :O Zwłaszcza latem. :O

Gość gość
Dziki seks w wydaniu kafeterianek - układanie się na ceratce i bierz mnie tygrysie :D Grunt, że można przedłużyć dzięki temu żywotność pościeli :D Co za gospodarność

Gość gość
Nie wiem, moja nie capi, zresztą zmieniam raz w tygodniu. I ani ja ani mój mąż nie brzydzimy się własnych wydzielin. I mi leci po nogach jak wstanę, ale od tego mam papier koło łóżka ;-) a często zdarza się tak że zasypiamy po seksie w ciągu 5 minut nie wstając z łóżka, i to wszystko mi wypływa. To jest dopiero obrzydliwe hahaha ;-)

Gość gość
gość dziś Jak można spać na obspermionej, ośluzowanej pościeli??? pechowiec.gif To jest dopiero OBLEŚNE. pechowiec.gif Ja zawsze podkładam jakiś kocyk czy inny materiał podczas seksu. I tam zostają wszelkie ślady. Nie wyobrażam sobie spać w pościeli uyebanej od wewnętrzych wydzielin. Taka pościel musi niesamowicie capić pechowiec.gif Zwłaszcza latem. pechowiec.gif xxxxx A jak zmieniacie pozycje to za każdym razem przesuwasz ten kocyk? :D jak się przenosicie na np. stół kuchenny to też wleczesz ten kocyk za sobą? co za namiętność :D "Kochanie, może na pieska teraz?" "Poczekaj tylko kocyk przesunę bardziej w lewo" :D :D :D :D

Gość gość
To się ubawilam przed snem...to teraz idę do mojej pościeli z dodatkiem wydzielin. Akurat nago spać nie lubię, ale piżamy z majtkami nie rozumiem. A seks bez kocyka...dobrej nocy

Gość gość
gość wczoraj :D:D Nie rozumiem takich kobiet,,toże chyba troll. A z tym plodnym sluzem to ktoś odleciał. Nigdy w życiu śluz nie leciał mi po nogach. Obrzydliwe są niektóre.