Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mężowie tez śpią bez bielizny w samej pizamie

Polecane posty

Gość gość
dziś x Nie ma takiej potrzeby. Przeglądy na bieżąco. Nie mam żadnych upławów nocnych.

Gość gość
Piżamę to ja widziałam ostatni raz na moim dziadku. Mój śpi nago. Ex miał manię zakładania bokserek, ale z tym walczyłam, bo niezdrowe. Sama śpię nago. Idei spania w majtkach przez kobiety kompletnie nie rozumiem, tak samo noszenia stale tych obrzydliwych wkładek, ale być może jakbym miała jakąś nadprodukcję śluzu lub wieczne upławy, to bym zmieniła śpiewkę. Ktoś tam pisał, że grubasom przeszkadzają gumki i szwy. Mnie to ekstremalnie drażni jak śpię, a jestem chuda jak 16-latka.

Gość gość
Nie ma czegos stałego jak uplawy nocne. A słyszałas do tym że ilość śluzu to indywidualna sprawa każdego organizmu? Więc nie pisz bzdur że noszenie majtek powoduje zwiekszenie śluzu, bo ty w nocy nic nie masz, a ktoś ma :D Usmiałam się :D

Gość gość
Spicie w maktach z wkladkami ktore nasiakaja sluzem i ta brudna wkladka tak sie kisi w gaciach 8h...fuj. Spanie nago jest najzdrowsze. Dajcie tej skorze oddychac.

Gość gość
nie pisz bzdur że noszenie majtek powoduje zwiekszenie śluzu, x A gdzie takie twierdzenie przeczytałaś? Bo nie u mnie. Napisałam, że JA NIE MAM, jak wolisz, nadmiaru śluzu. Bo nie mam.

Gość gość
Krocze powinno się wierzyć a kiedy to robić jeśli 24h na dobę ma się majtki na tyłku?

Gość gość
Matki do piżamy? Bez przesady ludzie.

Gość gość
Kiedyś spaliśmy nago, jak dzieci podrosły to mąż w bokserkach a ja w majtkach i koszulce. A co do wkładek to używam tylko w dzień. Nie mam upławów ani nic, ale w dni płodne musiałabym zmieniać majtki 3 razy dziennie. A tak to tylko wkładkę i po problemie. Dodam że najstarszy i najmłodszy śpią w majtkach a średni nago bo nie lubi inaczej. Mówi że mu gorąco i niewygodnie, ale jak śpi poza domem to ubierze majtki choć z łaską ;-) nie wyobrażam sobie spania w majtkach i spodniach od piżamy.

Gość gość
A ja i mój śpimy nago ;) I najwygodniej, a szczególnie w leci

Gość gość
Brzydzicie się majtek do piżamy a nie brzydzicie się spania nago i wcierania wszystkiego w pościel. Ble. Poza tym zimno w zimie.

Gość gość
Mój śpi w szortach ja w cienkiej koszulce na naramkach bez żadnych majtek przecież.

Gość gość
gość dziś Boże... , to nie było do ciebie! Tak ciężko się domyśleć, skoro ewidentnie odnosze się doczegos innego nic ty pisałaś? Świat się nie kręci wokół ciebie

Gość gość
Miałam taką znajomą, która ciągle nosiła wkładki aż ją gin ochrzanił. Ja śpię bez majtek, a jedyne co może mi wyciekać w nocy to sperma męża ;)

Gość gość
Podczas spania raczej nic się nie wciera w pościel, ja nawet nie chcę sobie wyobrażać ile tego śluzu macie, że takie wyobrażenie o spaniu nago I potrzeba wkładki, majtek I piżamy żeby nic się nie stało:) A pościel się "brudzi" podczas seksu, który uprawia się codziennie i przecież nie w piżamie I nie z wkładką, więc tak czy siak wymaga częstej zmiany.

Gość gość
Mój mąż śpi w bokserkach i koszulce z krótkim rękawem. A ja w koszulce na ramiączkach. Piżam nie lubię, za gorąco mi nawet zimą.

Gość gość
i tak tym gołym kooo/tasem po tej pościeli,ble :O

Gość gość
jesteście obrzydliwe :O Dziad spuszcza się wam do środka i poźniej to z was wypływa na pościel i w tym śpicie :O

Gość gość
Ja śpię nago i mój facet też :)

Gość gość
A jak wy się kochacie? Na ceratach?

Gość gość
Jak wy te dzieci zrobiłyście skoro myśl o kontakcie gołego członka z pościelą jest taka wstrętna :D

Gość gość
Latem spie w długiej koszulce .Najlepiej bez majtek . Zima sama piżama . Nie wiem jak można spać w majtach i staniku . Maz tylko luźnych spodenkach .

Gość gość
Wychodzi na to, że się nie kochają.. "Serduszkowanie" w celach prokreacyjnych, a później owijanie członka w dwie warstwy materiału, żeby nawet z pościelą nie miał kontaktu :) Zawsze mnie intrygowała kwestia wkładka a seks. Dobiera się wam ktoś do sexy majtek, a tam wkładka.. Blee.

Gość gość
gość wczoraj Jak kobieta może spać bez majtek? Nie uwiera was szew w wiadomym miejscu? smiech.gif a z kolei w koszulce to ten śluz na udach. Ble x Śluz? Jaki śluz?

Gość gość
Jak nie masz śluzu to do gina pędem bo to nie jest normalne

Gość gość
"Nie wiem jak można spać w majtach i staniku . "Normalnie i bardzo wygodnie. Nie cierpię jak mi się jakieś obszerne szmaty majtają wokół ciała w nocy, a już spanie w spodniach jest niewyobrażalne.

Gość gość
Bielizna pod piżamę?! Pierwszę słyszę o takim dziwactwie. Do spania ma być wygodnie, luźno i przewiewnie.

Gość gość
gość dziś Podczas spania raczej nic się nie wciera w pościel, ja nawet nie chcę sobie wyobrażać ile tego śluzu macie, że takie wyobrażenie o spaniu nago I potrzeba wkładki, majtek I piżamy żeby nic się nie stałousmiech.gif A pościel się "brudzi" podczas seksu, który uprawia się codziennie i przecież nie w piżamie I nie z wkładką, więc tak czy siak wymaga częstej zmiany. x One po prostu zmieniają pościel raz na pół roku, dlatego tak się tą wkładką asekurują. Zobacz jak same piszę, że w pidżamie przez tydzień śpią. xxx gość dziś i tak tym gołym kooo/tasem po tej pościeli,ble x I tak tym gołym kooo/tasem w tej twojej pochwie, ble.

Gość gość
Ciężko wam zrozumiec że dla każdego wygodnie znaczy co innego? Jestescie strasznie ograniczone

Gość gość
Z wlasnego doświadczenia piszesz :)

Gość gość
gość dziś z wlasnego doświadczenia piszesz :)