Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mężowie tez śpią bez bielizny w samej pizamie

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Obrzydliwe jest spanie bez majtek u kobiety. Jak kobieta jest zdrowa i płodna to śluz zawsze się wydostaje, choćby w małych ilościach. Nic dziwnego, że niektóre z was potem co tydzień musza zmieniać pościel smiech.gif xxx przecież tego śluzu jest może kilka kropel i to w ciągu dnia. W nocy kiedy organizm jest uśpiony śluzu nie ma prawie w ogole, zmniejsza się jego produkcja do minimum. Skoro masz aż tyle śluzu, że po tygodniu spania nago musiałabyś zmieniać pościel to najwyraźniej masz upławy, które są oznaką jakiejś choroby :O

Gość gość
śpimy w majtkach i t-shirtach, mąż często w samych majtkach. codziennie w świeżych. Nie uznaję piżamy, która przecież też się przepaca, nie mogłabym spać kilka razy w tym samym.

Gość gość
mój będzie teraz spał w bawełniancyh spodenkach od mamaginekolog

Gość gość
Mój mąż w ogóle nie nosi bielizny, a śpi w koszulce i i bokserkach. Chyba że jest upał, to na nagusa. A zimą we flanelowej piżamce.

Gość gość
Moj spi w bokserkach, bo nie uznaje pizam. Natomiast Ci co spia w pizamach to rozumiem, ze codziennie zmieniaja na czysta? Bo nie wyobrazam sobie spac kilka dni w tych samych spodniach od pizamy.

Gość gośćMarchewka
Tylko nago, czeste mycie skraca zycie wiec trzeba sie dobrze wywietrzyc :P Dobranoc :)

Gość gość
Skoro tak siępocicie w nocy to może maie za gorąco w mieszkaniu lub macie z a grube kołdry? Moja piżama nie śmierdzi, nawet po paru dniach użytkowania. I sluzu też jakoś nadmiernie nie wydzielam w trakcie spania...

Gość gość
Tak ci się wydaje

Gość gość
żadnej piżamy, bo majtki zmieniam codziennie a nie mam zamiaru w zasyfionej piżamie spać kilka dni

Gość gość
Same czyścioszki na tym forum :-) A tak btw to wecie, że dzieci z krajów rozwiniętych o wiele częściej chorują na raka krwi niż dzieci z krajów rozwijących się? Te drugie praktynie nie chorują. A wiecie jaka jest tego przyczyna?

Gość gość
to musi być mordęga spać i w majtkach i jeszcze w piżamie.ja i moj mąż śpimy nago .najwygodniej.

Gość gość
Mi nago jest za zimno. Muszę też mieć skarpetki, bo inaczej nie usnę. A nago i bez skarpetek to tylko w lato, jak jest gorąco.

Gość gość
12:02 Chcesz powiedziec, ze nie zmieniasz codziennie pizamy? Jak mozna nie zmieniac spodenek od pizamy spiac bez majtek? Wychodzi na to, ze majtek tez codziennie nie zmieniasz?

Gość gość
gość dziś Nie. Nie zmieniam codziennie piżamy. Majtki zmieniam codziennie. Jednak w ciągu dnia jestem aktywna, pracuję. W nocy tylko śpię. Przed snem się myję. Nie śmierdzę. Mój mąż, który również nie zmienia codziennie piżamy również nie śmierdzi. Czy jak wyjeżdżasz gdzieś załóżmy na tydzień to zabierasz w podróż walizkę pełną piżam?

Gość gość
A jak śpicie nago to zmieniacie codziennie pościel? A w sandałach chodzicie w skarpetach czy bez? Jeśli bez to czy pierzecie i odkażacie sandały po jednym dniu chodzenia w nich?

Gość gość
Spimy nago.Gdyby moj maz zakladal na noc jakies gacie albo pizame jak 70 letni chlop to by musial spac w garazu

Gość gość
11:47 Dlatego spie tez w majtkach, a nie tylko samej pizamie, bo majtki zmieniam codziennie, pizame co 3 dni. Zalozenie takich spodenek od pizamy to czy Ci sie to podoba czy nie to jak zalozenie powtornie uzywanych juz majtek.

Gość gość
gość dziś Spodenki od piżamy są luźne (przynajmniej moje), nie przylegają do ciała, a już w szczególności do miejsc intymnych. W odróżnieniu od majtek.