Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia_10203

Brak ochoty na współżycie ze strony mojego chłopaka.

Polecane posty

Witam, od pewnego czasu zmierzam się z kłopotem, gdyż mój chłopak, z którym jestem 3lata, nie ma ochoty na seks. Jest ona sporadyczna, sam zainicjuje coś maksymalnie raz na dwa tygodnie. Poza tym problelem jest to, że każdy stosunek proponuję ja, i wszystko zaczynam. Ponadto, ostatnio mi powiedział, że w prezerwatywie on nic nie czuje, i że stąd ta mniejsza chęć. Z tego co mi mówi, nie masturbuje się sam. Czy może kłamie i woli po prostu to, od współżycia...? Zdradę wykluczam również. Proszę o jakiekolwiek rady.

Zadbaj by śmieci nie jadł i o sport dla niego a testosteron mu wystrzeli w górę. Jak to nie pomoże to niech badania zrobi. Może jednak skacze na boki.

Gość gość
jak wam się żyje ostatnio? Jak oceniasz wasz związek poza seksem? Czy ty sama coś inicjujesz? Miewa może ostatnio problemy w pracy, pracuje dłużej lub zmienił pracę? Jak długo ten problem trwa?

@gosc Jeśli chodzi o nasze relacje, jest różnie. Zazwyczaj miło, dobrze, ale bywają kłótnie. Związek oceniam na dobry, wiadomo, że nie zawsze jest idealnie, ale staramy się oboje. Jeśli chodzi o pracę, nie ma problemów, to wykluczam. Trwa to wszystko już dobre dwa miesiące. Cała inicjatywa należy do mnie. Dręczy mnie to bardzo, bo w myślach obwiniam siebie. Dodam, że jesteśmy młodzi.

Gość gośćigrek
Proponuje uważniej przyjrzeć sie temu okresowi pomiędzy tymi "razami" - czy mu kijka nie czyści inna żmijka. Jest jeszcze opcja że jemu tyle wystarcza.

Gość gość
ile macie lat? Mieszkacie razem? Może to tylko chwilowe. Serio okres ok 2mce to nie tak długo, możliwe że jeszcze wroci to do normy

@gośćigrek Nie sądzę, spędza ze mną większość swojego czasu. Bardziej bym sądziła, że woli może "sam", a jego zaprzeczenia to kłamstwo.

@gość On 20, ja 19. Był okres, że mieszkaliśmy razem, ale przed studiami wróciłam do domu, nacieszyć się rodziną, a on jest u siebie. Mówię o dwóch miesiącach, kiedy jego ochota jest raz na dwa tygodnie, a wcześniej także była bardzo mała. Po prostu wszystko należało do mnie.

Gość gość
kup sobie unimil skin elite, w nich sie bzyka jak bez, jeśli to nie pomoże to widocznie trzepie sobie konia do filmików ze sraniem do ryja itp a klasyczny seks go po prostu nie podnieca.

Gość gośćigrek
To, że spędza czas z Tobą to naturalne ale okazji może mieć wiele - choćby w pracy. 2 m-ce to akurat zrobiło się gorąco i kusząco. Raczej ot tak nie następują takie zmiany, kiedy dotąd było dobrze. Zapytaj go wprost skąd taka zmiana.

Gość gośćigrek
Ahh więc on jest u siebie. Cóż okres letni sprzyja nowym znajomościom. Być może znudziło mu się.

Zmień antykoncepcję na inną W prezerwatywie doznania żadne Przyjrzyj się co robi poza pracą W jakim środowisku przebywa Już będziesz miała odpowiedź ;)

Akurat dziś dostałam okres, także już nic nie spróbuję przez najbliższy tydzień, bo wyjeżdza w poniedziałek do mamy za granicę. Naprawdę- wykluczam zdradę. Czy to możliwe, że filmiki dadzą mu większą przyjemność? Już sama nie wiem, co myśleć.

Gość gośćigrek
Zaczyna to brzmieć jak obrona koniobójcy. Naprawdę wykluczam zdradę bo?

Gość Gosia_1020
Wykluczam zdradę, bo mamy tych samych znajomych, czas spędzamy wszyscy wspólnie. Pracę ma z samymi mężczyznami. Nie smsuje, nie dzwoni. Zauważyłabym coś. Nie ma nawet koleżanek! To nie możliwe.. Wylogowało mnie z mojego konta, i nie mogę się zalogować.

Gość gośćigrek
To może woli męskie towarzystwo bo nie jest normalne żeby chłopaka nie kręcił seks z jego kobietą.

Gość gość
ja stawialabym na to ze znudzilo mu się i że ostatnio się masturbuje

Gość gośćigrek
Więc niech jeszcze nauczy się sam sobie robić loda i niech da dziewczynie spokój :)

Gość Gosia_1020
Ale to czemu mi o tym nie powie... Ja się ciągle zadręczam, nie zliczę tego ile razy płakałam przez to. Jestem atrakcyjną dziewczyną, jest o mnie cholernie zazdrosny, a tu takie coś...

Gość gośćigrek
pies ogrodnika, po za tym jeśli tak jest to zwyczajnie głupio mu się przyznać

Gość gośćigrek
jak coś to zapraszam tu oxy3@onet.pl

Gość Gosia_1020
odezwałam się.

Gość gośćigrek
jeszcze nic nie przyszło

Gość gośćigrek
Dalej nic nie mam, może źle adres przepisałaś. Albo z powodu temperatury idzie dłużej :) Tak czy inaczej powinnaś z nim szczerze porozmawiać, skąd taka zmiana. Równie dobrze mógł mu się odwidzieć związek ale tu też powinien być jakiś powód. Prawda jest taka ze jak ktoś chce to znajdzie i nie ważne czy macie tych samych znajomych czy też różnych.

Gość Gosia_1020
gos@onet.eu nie wiem, może doszło do spamu?..

Gość gośćigrek
ok, jest

Gość gośćzboczona
Ja też tak miałam i się wkurzyłam, kupiłam wibratorki - jeden większy drugi mniejszy. One zawsze są gotowe, tak jak ja :)

Gość gośćzboczona
Z tym,że jestesmy razem 7,5 roku,więc myślę,że jemu się znudziło,bo mnie nie. Wystarcza mu 1 w tyg lub na 2 tyg.Też uważam,że z nim coś nie tak a on twierdzi,że tyle potrzebuje. Ja też mam swoje potrzeby i on wie o tym i wywiesił białą flagę :/ Wie o tym,że kupiłam wibra,bo widział (mieszkamy razem) póki co zabawiam się sama i daje mi to frajdę. Sorry,ale musiałam :D