Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakonnice

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o babkach które zostają zakonnicami? Dla mnie to wybryki natury. Wręcz ich nie lubię. Znam kilka wszystkie to wredne baby pod przykryciem swietoszek.

Gość gość
Nie bojcie się pisać ręką boską Was nie dobiegnie. Bo boga nie ma

Gość gość
gość dziś Nie bądź taki pewien..;) x Kiedyś, bardzo stary i miły pan, którego uwielbiałam słuchać (zawsze miał mnóstwo ciekawych historii do opowiedzenia) opowiedział jak to siostry benedyktynki prowadzące sierociniec zrobiły z niego bur/del. Siostry zakonne zmuszały (nieletnie oczywiście) dziewczynki do prostytuowania się z chętnymi, nieletnimi "klientami" pochodzącymi z tegoż samego sierocińca..:O Gdy o procederze dowiedział się prokurator, klasztor został zamkniety, a siostra przełożona poszła siedzieć na kilka lat.. natomiast wyszła po pół roku, za "dobre sprawowanie".:O

Gość gość
Ś.p. Kora Jackowska również była wychowanką sierocińca prowadzonego przez zakonnice.. W dzieciństwie cierpiała bardzo, nie tylko ze wzgledu na brak rodziców, ale głównie przez fakt bycia molestowaną przez starego, ochydnego księdza, który pakował swój tłusty jęzor do jej ust i kazał szukać jej oraz innym dziewczynkom cukierki, w bardzo głębokich kieszeniach sutanny..:O Wszyscy za przyzwoleniem i pod okiem świętoszek zakonnic.. :O Tak mówiła Kora. :(:(:(

Gość gość
Wszystko* za przyzwoleniem

Gość gość
A ja bym ****nął zakonnice

Gość gość
Akurat jestem kobieta To dopiero historie Czyli jednak zboczenie.

Gość gość
Choć nie wierzę w piekło (jako takie) to i tak podoba mi się bardzo stwierdzenie czy tam ludowe proroctwo, iż "piekło głowami księży będzie wyściełane".. a ja dodałabym od siebie, że jeszcze głowami zakonnic i wszelakich krzywych osobników, udających świętojebliwych świętoszków..;)

Gość gość
A mało to było spraw w których zakonnice grały pierwsze skrzypce. Zwykle sprawy dotyczyły znęcania się w tych ich placówkach nad dziećmi czy staruszkami.

Gość gość
One są tak zmanipulowane ze wykonują polecenia z góry maja swojego zdania. Zresztą zarówno księża jak i zakonnice to straszni grzesznicy