Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka z Tulipana

Kto napisze dla mnie wiersz?

Polecane posty

Gość Calineczka z Tulipana

Hm.

Gość gość
ja zaczynam wiersz: Calineczka z Tulipana do buzi brała banana, raz go wpycha a raz wyciąga, nie zmieści w buzi takiego wielkiego drąga, poza tym z drąga leci słona śmietana,Calineczka nie przyzwyczajona do takiego banana

Gość Wierszokleta Erotomanowy
Calineczka, Calineczka A pod spódniczką palcóweczka Wstyd dziewczynko, oj nieładnie Grozi palcem sąsiad snadnie Zamiast w cipce sobie gmerać Lepiej zasadź dildo w zwieracz Tam se błonki nie uszkodzisz I dziewicą wciąż uchodzisz Calineczka na to rzecze To jest moja cipka przecie Będę sobie tam wsadzała A nie do żadnego kakała

Sąsiad wkurfion nie na żarty Postanawia zagrać w karty Calineczko jak dziś przegrasz Zrobisz loda i pomerdasz

Calineczka też wkurfiona Już odgryza kutafona Sąsiad wrzeszczy i drze ryja Zakrwawiona główki szyja

Gość gość
Widac autorka wierszykow od lat ciagnie druta komu sie da:):) Glebokie gardlo tez lubi:)

Gość gość
Calineczka z Tulipana Kupiła sobie tarpana Pojechała nim nad morze I siedziała wciąż na dworze A konkretnie to na plaży Gdzie poznała dwóch kolarzy Zaprosili ją na wino Ale szanuj się, dziewczyno!

Gość Osiecka znienacka
Chciałaś zabrać mnie nad morze, a zgubiłam się na lata, teraz muszę, mój ty Boże, wracać dookoła świata. Dookoła świata płynę, co za koszt i jaki kłopot, zamiast wtedy kupić bilet, prostą drogą pruć do Sopot... Cierniem jesteś w mej koronie, w mym uśmiechu - smugą smutku, czy ja kiedy cię dogonię, chociaż idziesz pomalutku? Calineczkoooo :classic_cool:

Gość gość
Idzie Rumcajs borem lasem wymachuje swym Kuuutassem. Calineczka go ujrzała i się posikała.