Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pozycja T

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ona jest tym "s艂upkiem pionowym", a ja t膮 "g贸rn膮 poprzeczk膮" litery T. Oboje le偶ymy na swych lewych bokach. Jej g艂owa g艂臋boko mi臋dzy moimi udami, usta nasuni臋te na mojego penisa. Oczywi艣cie moje prawe udo jest dowiedzione, podniesione aby Jej g艂贸wka mog艂a si臋 wcisn膮膰. Pewnie b臋dziecie zdumieni, 偶e dla Niej tak jest najwygodniej i prawie zawsze mnie ssie w pozycji T. To jedyna korzy艣膰 z tego, 偶e m贸j fiut jest niewielki. Teraz druga okoliczno艣膰. Ma przypisany lek, kt贸rego skutkiem ubocznym jest wstawanie w nocy na siusianie. 4 albo i 5 razy. Oczywi艣cie jest mocno niewyspana. Je艣li to mo偶liwe, to rankiem przytula si臋 jeszcze do mnie i dosypia w moich obj臋ciach. Dzisiaj rano wcisn臋艂a g艂贸wk臋 mi臋dzy moje uda i wessa艂a "smoczek" (tak go nazywamy). Ja powiedzia艂em do Niej "nic nie r贸b, pole偶 spokojnie. Sta艂o si臋 to, co zak艂ada艂em jako mo偶liwe. Zasn臋艂a 偶e "smoczkiem" w buzi. Jak dzidziu艣. I teraz co艣, co mnie zdumia艂o. W miar臋 up艂ywu czasu samo czucie fiutem wn臋trza Jej ust coraz bardziej mnie podnieca艂o. Po kilku (kilkunastu?) minutach, przy kompletnym bezruchu jednak nast膮pi艂 wytrysk! Ona przez sen, odruchowo po艂kn臋艂a. S膮dz臋, 偶e to ten sam odruch, przez kt贸ry bezmy艣lnie po艂ykamy nadmiar 艣liny z ust! T!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie dowiedzione, a o d w i e d z i o n e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰igrek
Wielki Brat jest pod wra偶eniem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Pod wra偶eniem" mo偶na by膰 po zetkni臋ciu si臋 z czyim艣 wybitnym dokonaniem, czyli nie w opisanym przypadku. Ja sam jestem zaskoczony przebiegiem wydarze艅 i tyle. Przyznaj臋, 偶e podziwiam pomys艂owo艣膰 呕oneczki w sferze seksu, bo sam jestem przeci臋tniak. Co ciekawe, zawsze si臋 kieruje Ona w艂asn膮 wygod膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S膮siad z parteru
Ka艣ka!, a m贸wi艂a艣, 偶e m臋偶owi tak nie obci膮gasz, 偶e z nim to tylko w niedziel臋, po bo偶emu. I jak tu wierzy膰 kobietom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w tej bajce by艂y smoki czy mo偶e jednoro偶ce ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobno rowerzy艣ci nie wierz膮 w to, 偶e kto艣 m贸g艂by naprawd臋 posiada膰 na w艂asno艣膰 samoch贸d. "To taka propagandowa bajka dla posp贸lstwa, a na szosach s膮 wy艣wietlane hologramy z niby-samochodami". Czy na Ero jest wi臋cej ni偶 jeden niedowiark贸w wobec orala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰igrek
Go艣膰 13.17 To by艂a ironia

Udost臋pnij ten post