Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam nic a czuje sie obrzydliwie bogata

Polecane posty

Gość gość

Mam go....ana prace i jestem biedna ale wiecie co doceniam to.co mam bo zawsze moglo byc gorzej. Mam zdrowe dziecko tak wiele malenstw choruje cierpi a moj synek jest zdrowy biega skacze rozrabia i jestem za to wdzieczna. Mnostwo kobiet nie moze miec dzieci i marzy o macierzynstwie. mam zwykla prace za 2,5tys zl moze nie najlepsza ale mam, moge codziennie patrzec w lustro sobie w twarz bo wiem ze zyje uczciwie. Nie zyje w kraju ogarnietym wojna ani katastrofa. Moj maz nie jest idealny ale miesci sie w normie:) nie zyje w toksycznym zwiazku... Mam dach nad glowa i co jesc. Nawet na przyjemnosci starcza:) Kiedys chcialam wiecej i wiecej. Wydawalo i sie ze poki nie osiagne pewnego statusu materialnego nie bede szczesliwa i przez cale zycie dazylam do niego. Bylam sfustrowana i wkurzona na siebie na innych i na cale swoje zycie. Od kiedy doceniam to co mam jestem szczesliwa. Polecam. Swiat nalezy zmieniac od siebie:)

Gość gość
Z***biscie myślenie masz. Świat byłby piękniejszy gdyby ludzie docenili to co Ty!

Gość gość
Nie obgaduje nikogo wspolczuje wrednym lufziom bo wiem jak sa w srodku nieszczesliwi:) dzieki