Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejne dziecko! zalamie sie..

Polecane posty

Gość gość

mam 28 lat meza od 7 lat :) wlasne auto mieszkanie 4 pokojowe rodzine tesciow rodzenstwo :) niby niczego mi wiecej do szczescia nie potrzeba . jak mialam 23 lata zaszlam w ciaze wzielam dziekanke studiuje psychologie kliniczna urodzilam synka :) bylam bardzo dumna rok temu zdecydowalismy sie na kolejne tym razem coreczka <3 dlugo wyczekiwalam tego momentu <3 justysia ma 5 miesiecy a czego sie dowiedzialam na wizycie kontrolnej?! jestem w 4 tyg ciazy!!!! nie chce go!moim marzeniem bylo miec dwojke dzieci! chlopca i dziewczynke! po co mi kolejne? nie wierze w to :( chcialam wkoncu zaczac pracowac w poradni psychologicznej a justysie dac do zlobka :(nie mam sil na trzecie dziecko mysle zeby usunac...

Gość gość
Ja bym nie usunela. Pomysl sobie. To jest Wasze dziecko, dokladnie takie samo jak ta ukochana dwojeczka. A to, ze nieplanowane to nie jego wina. Ono chce zyc. I juz Cie kocha, bo jestes jego mama. Dlaczego nie pomyslalas o antykoncepcji po porodzie? Wszedzie trabia, ze szybko mozna zaciazyc bo dni plodne sa nieregularne. To jest przykre, ze traktujesz to zycie w tobie jako przeszkode. Stalo sie.