Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem gdzie chce żyć. Nic mnie nigdzie nie trzyma.

Polecane posty

Gość gość

Za 2lata kończę studia ale nie wiem gdzie chce żyć i pracować :(

Gość gość
Nie przejmuj się tym teraz. Na początek będziesz żyć po prostu tam gdzie dostaniesz najlepszą pracę. Potem przeprowadzisz się tam gdzie będzie ci wygodniej pogodzić lżejszą pracę z rodziną. Jak uzbierasz trochę kasy to będziesz mogła na starość pomyśleć o przeprowadzce w miejsce gdzie jest mniej smogu i więcej zieleni.

Gość gość
Miejsce mogę wybrać ale nie mam kompletnie pojęcia gdzie :( Nie mam rodziny. Nie mam chłopaka nawet.

Gość gość
Martwię się bardzo tym :(

Gość gość
Niepotrzebnie zamartwiasz się już naprzód. Na pierwszym miejscu nauka i osiągnięcie swojego zawodowego celu a w między czasie możesz pracować nad swoim życiem uczuciowym. Nic na siłę bo czym bardziej będziesz się starać to może się to nie udawać. Zaufaj przeznaczeniu i ciesz się każdą chwilą która trwa i otwieraj się na ludzi bo możesz całkiem przypadkiem spotkać swą bratnią duszę. Pozdrawiam i życzę spełnienia w sferze uczuciowej. Uśmiech to podstawa;)

Gość gość
Dziękuję ale nie tylko o chłopaka chodzi. Bardziej o to że nie wiem gdzie chce żyć. W mieście rodzinnym nie chce bo szpital beznadziejny. W mieście gdzie studiuje też nie bo w klinice nie chce pracować. Ale co ja będę robić sama w obcym i jeszcze małym mieście? :(

Gość gość
18.34 Do zamieszkania w innym miescie potrzebne jest Ci wsparcie mężczyzny, kogoś kto będzie Cię wspierał i żebyś nie czuła się samotna w tak młodym wieku. Jeśli nie chcesz chłopaka to narazie pozostań w rodzinnym miescie;)

Gość gość
Chce chłopaka ale nikt się nie trafił. W rodzinnym mieście nie chce pracować. Też małe miasto. Też sama. Są niby rodzice ale nie chce z nimi mieszkać, teraz mam wakacje i już ledwo co wytrzymuje.

Gość gość
Ledwo wytrzymujesz, powiedz czy wolałabyś mieszkać sama? Wychodz ze znajomymi do ludzi na różnego rodzaju imprezy, koncerty czy nawet sama gdzieś wyjdz a na pewno ktoś Cię odnajdzie a wtedy wystarczy iskra i już wpadniesz w sidła miłości. Pamiętaj o uśmiechu;)

Gość gość
Mieszkam sama już długo w mieście w którym studiuje. Znajomych też wielu nie mam. I jak pisałam, nie chodzi o chłopaka a o moja przyszła pracę i przyszłość.

Gość gość
Ja też nie wiem, poszukajmy swojego miejsca na świecie?!

Gość gość
Szukam cały czas. Cały czas.

Gość gość
Ciężko mi