Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cappuccino orzechowe

kobiety kto ma racje ja czy facet

Polecane posty

sluchajcie. kilka tygodni poznalam kogos, nazwe go Piotr. facet mieszka u kuzyna. a wlasciwie to mieszkal, bo tu zaczyna sie problem, poklocili sie, kuzyn go wyrzucil z mieszkania, o cos sie tam pozarli, wiec Piotr sie spakowal i....stanal u mnie w progu z walizkami ! nawet nie zadzwonil i mnie nie uprzedzil ! mial nadzieje u mnie zamieszkac na jakis czas, bo niby gdze pojdzie i takie tam. nie zgodzilam sie, bo po pierwsze mam tylko kawalerke, po drugie, nie znam Piotra i az tak, zeby mu dorobic klucze do mieszkania, po trzecie, to nie hotel. a poza tym, dorosly facet musi ogarniac swoje zycie. koniec koncem, wyszedl obrazony, nazwal mnie egoistka, ze jak mozna kogos wyslac na noc pod most...a ja mu, ze sam sobie winien, bo w zyciu mozna nie miec wiele, ale jakis stabilny grunt pod nogami miec trzeba ! no poradzi ktos cos ? czy rzeczywiscie jesem bez serca ?

przepraszam za literowki, ale podniosl mi cisnenie i to ostro, niedawno wyszedl.

Gość gość
jesteś niedobra mysza moim zdaniem

a to dlaczego ?

Gość gość
dobrze zrobilas . twoj dom to twoja twierdza nie musisz wszytskich tam goscic

Gość gość
mogłaś go póżniej pogonić

no jak moge wziac goscia pod dach jak go dobrze nie znam, dorobic klucze tak po prostu. i co to znaczy na jakis czas ? na 2 dni czy pol roku ? jeszcze by mi sie wyprowadzic nie chcial albo jakies inne cyrki by z tego wyszly. trzeba miec tupet, zeby stanac komus z walizkami przed drzwiami i nawet nie zadzwonic wczesniej i nie zapytac.

Gość gość
Dobrze zrobilas moze liczyl na kolacje i goraca noc, wlasnie dlatego tamtan go wypiertolil,pewnie jeszcze nierob bez kasy

Gość gość
chodziło mi o noc tylko a potem narka .

Gość gość
mogalas go jedna noc przenocowac a na drugi dzien kazac mu sobie cos znalezc Troche pokazalas mu ze nie mozna na Ciebie liczyc. Nie wiesz czy ty nie bedziesz w takiej sytuacji kiedys

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Przecież to obcy człowiek.

Gość gość
ja bym już se dał z tobą spokój .

Gość gość
Rownie dobrze moglabys przygarniac wszystkich bezdomnych pod swoj dach.facet zupelnie obcy Raz kolezanka sie lekko obrazila bo chciala zebym przygarnela jej kolege pod swoj dach za granica i jeszcze pojechala po niego na lotnisko i znalazla mu prace.zupelnie nieznajomy ale ona mowiac ze jest strasznie przystojny (zdjecia nie pokazala)uwazala ze to mnie przekona.To oczywiste ze odmowilam bez zastanowienia

jutro jest niedziela, wiec nic by nie znalazl, poza tym wolalam od razu postawic sprawe jasno. z jednej nocy zrobiloby sie pol roku moze- manipulacje w stylu, no daj mi troche czasu, nie mam kasy na wynajem, nie badz bez serca...nie no, nie wezme pod dach goscia, ktorego nie znam na tyle, zeby mu zaufac. codziennie bym sie schizowala co zastane po powrocie z pracy. niech idzie do kumpli.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, kuzyn pewnie miał go tak dość że go wywalił. Zdarzają się ludzie bezczelnie żerujący na innych i to chyba ten typ, bo im się należy i inni mają im zapewnić a jak nie to na emocjach starają się grać i wzbudzać poczucie winy.

Gość gość
facet chciał miłości namiętnej a ty jak go traktujesz co ? możliwe , że anal też byś miała a tak będziesz chodziła zakręcona cały czas .

tej naszej relacji to nawet zwiazkiem nie mozna nazwac, nie znamy sie dlugo. nie wiem co on sobie wyobrazal. no wlasnie, niewiadomo o co poszlo z tym kuzynem, moze nie placil za mieszkanie.

Gość gość
taka cipcia z fajnym nickiem a chłopa na bruk wyrzuca no

Gość gość
Ja bym powozliła mu zostać. No ale ja to juz taka jestem, a dobra i zbyt naiwna.

do dziewczyny wyzej- no ale licz sie z tym, ze moglabys sobie psychola pod dach sprowadzic.

Gość gość
przecież zwłoki oddali by rodzinie co się martwisz

Gość gość
No i co? Poznalam kiedys takiego bezdomnego, robilam mu kanapki, zaprosilam do domu pomagalam jak moglam. Bylam mega zakochana. Niestety nie wyszlo. Z reszta, sama jestem trochę takim psycholem, borderline, mowi ci to cos?

Gość gość
uwazam, ze jesli ktos wycina komus taki numer, ze stawia przed faktem dokonanym, stojac z walizkami u progu, nie moze miec po kolei w glowie.

Gość gość
Miałaś rację i nie trzeba nawet tego uzasadniać.

Gość gość
cappuccino orzechowe dziś jutro jest niedziela, wiec nic by nie znalazl, poza tym wolalam od razu postawic sprawe jasno. z jednej nocy zrobiloby sie pol roku moze- manipulacje w stylu, no daj mi troche czasu, nie mam kasy na wynajem, nie badz bez serca...nie no, nie wezme pod dach goscia, ktorego nie znam na tyle, zeby mu zaufac. codziennie bym sie schizowala co zastane po powrocie z pracy. niech idzie do kumpli. xxx O to to to! Gratuluje Ci sily woli. Juz niejedna nie umiala byc taka „zla”, a potem bujala sie z gosciem miesiacami czy wrecz latami, tracac przez niego zdrowie i kase, poniewaz nie zamiarowal sie wyprowadzic. Dobrze postapilas!

gosc 20.00 dzieki za dobre slowo, juz slyszac odmowe wchodzil na sumienie. wolalam od razu postawic sprawe jasno niz pozniej kombinowac jak sie go pozbyc, a moze nawet wyegzekwowac kase do czynszu. a skad moge wiedziec czy tak by nie bylo, skoro on potrafi sie wprowadzac do kogos nawet nie pytajac o zdanie.

Gość gość
Jesli ci na nim zalezalo to moznamu bylo dac chociaz troche pieniedzy na pokoj w motelu czy hotelu na 1 noc.

ja mialam mu dac na hotel ? hotel to on chcial sobie zrobic z mojego mieszkania.

Gość gość
A autorka gdzies napisała, że jej na nim zależało? Sory, ale dorosły człowiek to w takiej sytuacji szuka hotelu a nie probuje wbijac sie na krzywy ryj do ludzi, od jednego do drugiego.

Gość gość
strach przed takim :O