Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weronika co po plaży z lizakami pomyka

Polecane posty

Gość gość

Zeby pani porcelanowa miala co zglaszac! Kabum prawda w oczy! A na Madagaskarze bida tego roku tylko jedna paczka lizakow i pare cukierkow

Gość gość
Gość zobaczcie jej mowę ciała: normalna empatyczna osoba, by przykucneła obok tych dzieci, zagadała choćby łamanym angielskim czy hiszpańskim, pogłaskała po głowie, a ona jakby dawała koniom kostki cukru... I po co kasuje te komentarze w popłochu? Żeby jeszcze bardziej nakręcac spiralę? WCZORAJ, O GODZ.: 19:07 | ZGŁOŚ

Gość gość
W nowym vlogu w tym kolorze włosów i tej fryzurze wygląda na taką matronę 50-cio letnią wybotoksowaną

Gość gość
Naszło mnie, żeby dzisiaj pooglądać vlogi z dawnego mieszkania. Odpalilam "wizyta u fryzjera" a Szusz przed 7 rano parzy sobie herbatę i robi koktajl. I faktycznie jak sobie przypomne, to przecież kiedys często zaczynała vloga parzeniem kawy ok. 7 rano. Często pokazywała godzine na ekspresie i w kuchni było jeszcze ciemnawo. A przecież już wtedy zajmowala sie tylko vlogowaniem. To byly czasy gdy siadala i nagrywala chat makeupy, potem szla z psem do sklepu po jakieś drobne zakupy i po powrocie robila lososia. A i jeszcze często gęsto robiła jakieś ćwiczenia z Internetu. Mieliśmy okazje obserwowac na jej przypadku upadek człowieka.

Gość gość
No wlasnie Luka gral w pilke z tymi dzieciakami, lew chwile pokopal, sfaulowal jakiegos chlopca co sama Szusza zauwazyla ( slychac w filmiku Andziaks...) jak Zlewek zaprzeczyl to Szusza mowi: no jak nie przeciez widzialam! Wstawila to u siebie czy to jej Zlewek kazal wyciac? No i macie obraz obycia z ludzmi.

Gość gość
Ludzie to pustostany i będąc nadal ja oglądać . Afera na pudelku tylko podkręci jej zasięgi. Nie ważne co mówią - aby mówili. Trzymając się tej zasady jeździ na wycieczki, wczasy, kupili mieszkanie i obnosi się z luksusowymi torebkami/ ciuchami itd. I nawet jakbyśmy tutaj niewiadomo jaki jad na nią nie wylewały nic to nie zmieni w jej sytuacji. Nie chcecie jej nabijać kasy, nie oglądajcie jej - to jedyna możliwość. Złośliwości są na nic. Gdyby nie pudelek już dawno bym o niej zapomniała. Nie oglądam od ponad roku i dobrze mi z tym

Gość gość
Już trzy wątki idą ciekawe czy matrona kasator ogarnie ;)

Gość gość
jaki tytuł wątku... HAHAHAHAHHAHAHA!!! :D

Gość gość
Kasowanko w toku. Przed chwilą poleciały 3 wątki/

Gość gość
Dlaczego szuszilla zamawia boxy do jedzienia?? bo tej leniwej krowie nie chce się gotować i sprzątać

Gość gość
,,Cześć, mam na imię Weronika, na kanale Youtube widzowie znają mnie jako Szusz. Kanał prowadzę już od 8 lat i jest jednym z najpopularniejszych w Polsce. Ponad 3 miliony wyświetleń miesięcznie. Jeśli szukasz ciekawych filmów i porad dotyczących kosmetyków, mody a także stylu życia to znajdziesz je tutaj. To miejsce dla wspaniałych kobiet które nie boją się iść pod prąd.,, jaki skromny opisik hahaha 3mln skad ona to wziela jej filmy oglada moze 66tys