Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro faceci nie chcą płacić za kobiety

Polecane posty

Gość gość
Ja nie mam zamiaru żyć w związku z facetem jak z kolegą , bo z kolegą sobie mogę płacić wszystko na pół co do grosza , chociaż ze jak widzę że jakiś palant przyszedł na randkę to wolę zapłacić żeby go szybko splawic i nie mieć żadnego długu wdzięczności

Gość gość
Skoro faceci chca tak bardzo związków partnerskich do kto im broni brać facetów do związku , gdybym chciała sobie samą zapłacić za głupiego batona w sklepie na randce to bym poszła z koleżanką , proste. x Rany, ale ty jesteś głupia i prymitywna, a roszczeniowość i pasożytnictwo to aż ci uszami wypływają babo.

Gość gość
"kobieta to ma byc kobieta" - no to zacznijcie byc wreszcie kobietami, tepe babiszony. albo rowne prawa, albo specjalne traktowanie zwiazane z "konserwatywnym" podzialem rol spolecznych. zadna z wypisujacych placzliwe lub agresywne p*****lki do tego drugiego sie nie nadaje, wiec jedynie strzelacie sobie w kolano . a skoro sie nie nadaje to i nie dostaje, i normalny czlowiek bedzie mial w glebokiej pogardzie wasze egoistycznie pasozytnicze "widzimisie".

Gość gość
18:47 ho ho ho nieudacznik w natarciu którego nie stać na żaden gest żeby kobietę zdobyć , skoro nie chcesz na kochana wydać złotówki to widać jak ci zależy , każda od takiej mendy odejdzie , nawet kulawa i slepa

Gość gość
Ja nie mam zamiaru żyć w związku z facetem jak z kolegą , bo z kolegą sobie mogę płacić wszystko na pół co do grosza , chociaż ze jak widzę że jakiś palant przyszedł na randkę to wolę zapłacić żeby go szybko splawic i nie mieć żadnego długu wdzięczności. x Tobie prymitywny babiszonie nawet do głowy nie przyjdzie, że można zapłacić za siebie i wykazać się klasą i samodzielnością. Ty już od wejścia pewnie "żądasz" wszystkiego za samo "bycie", koszmarne są takie babska.

Gość gość
A ja jestem kobietą pasozytem i znajdę sobie faceta co pasożyta lubi a tobie fujaro tepa c***j między oczy , nawet bym na ciebie nie naplula więc nie musisz się obawiać pasożytów

Gość gość
Klasą to się może wykazać facet który potrafi otoczyć kobietę miłością i poczuciem bezpieczeństwa

Gość gość
mezczyzna moze sie starac o kogos wartosciowego. roszczeniowe babsztyle udajace krolewny z bajki moga miec najwyzej tyle "wartosci", ile jej bedzie mial ten ktory sie w nie spusci, bez tego sa zwyklymi zerami pasozytujacymi na innych, wymagajacymi specjalnego traktowania i uwagi na ktora kompletnie nie zasluguja.

Gość gość
Skończ sie pluć bo ja będąc na portalu randkowym skapa palo znajdowalam takie kwiatki ze od razu mi mówili że mam się do nich wprowadzać rodzić dziecko i nie pracować , więc skończ oszolomie piertolic jakbyś był jedyny na swiecie i nie było innych

Gość gość
skoncz wylewac na innych wiadra pomyj za to, ze traktuja cie dokladnie tak jak no to zaslugujesz, pasozycie spoleczny. jakos dziwnym trafem procz "spotykania" nic wiecej nie osiagnelas:D wiec daruj sobie te bajki, albo poszukaj niepelnosprawnych umyslowo - moze ktorys z nich uwierzy w te twoje fantazje.

Gość gość
Tak sie składa że to ja ich odrzucie społeczny odrzucalam bo się nie czuję gotowa na dzieci , ale gdybym chciała mogła bym już dziś warowac na portfelu jednego czy drugiego ale nie chce , nie każdy facet to taki odrzut trzeciego sortu jak ty , ja mogę na siebie pracować , ale miło mi że ktoś jest w stanie pokochać mnie tak że będę miała z nim spokojne życie jak zaniemoge , ale ktoś z takim niskim poziomem inteligencji tego nie zeozumie

Gość gość
Taa, odrzucałaś - fantastyka piętro wyżej roszczeniowa pasożytko.

Gość gość
"Tak sie składa że to ja ich odrzucie społeczny odrzucalam" - wyraznie zostalo napisane - SKONCZ OPOWIADAC BAJKI. nie interesuja mnie twoje fantazje, zalosna frustratko. dziwne, ze bezczelnie usilujesz w jednym zdaniu laczyc slowo "inteligencja" z... co to w ogole jest "zeozumie"? az nie wiadomo czy sie smiac czy plakac z debilizmu jaki soba prezentujesz... ale osmieszaj sie dalej. moze nawet wzbudzisz w kims litosc pokazuja jaka z ciebie niedorajda:D

Gość gość
Kurde, kobiety, zrozumcie (te, które potrafią) - tu nie chodzi o to, że facet nie chciałby zapłacić za was np. w restauracji. On to zrobi z PRZYJEMNOŚCIĄ, ale w sytuacji gdy widzi, że dziewczyna nie oczekuje tego z góry i nie stoi na roszczeniowej pozycji. Jeżeli natomiast ma takie z góry roszczeniowe podejście, że "to facet płaci", to wiadomo, że od razu do siebie zraża. Czy to tak trudno pojąć?

Gość gość
Wyobraź sobie że jestem ładna kobieca miła , dobra a wielu facetom to wystarczą żeby od takiej kobiety wymagać tylko szczęśliwej rodziny , czemu się do mnie rzucasz skoro i tak nawet nie patrzę w twoją stronę ? Ja się oglądam tylko za mężczyznami którzy umieją wesprzeć kobietę i dac poczucie bezpieczeństwa , ty jedyne co możesz kobiecie dac to swoje nudne piertolenie na jedno kopyto

Gość gość
Ja się oglądam tylko za mężczyznami którzy umieją wesprzeć kobietę i dac poczucie bezpieczeństwa. x Czytaj: na którym będą mogła sobie pasożytować, bo mam dwie lewe rączki i jestem tłusta i leniwa.

Gość gość
A co cię to obchodzi ? Na twoim pasozytuje ? Od ciebie bym nawet dziadu gumy do żucia nie wzięła

Gość gość
kota juz prochno nakarmilas? czy tam psa czy rybki:D

Gość gość
Tak nakarmilam moje koty a później jadę na pizze z kolega który za mnie zaplaci bo już jest nauczony od małego dobrego wychowania

Gość gość
nasmieszniejsze - z KOLEGA. czyli zwyklym frajerem, ktory ma stawiac, bawic, i sie cieszyc ze "laskawie" poswieca swoj wlasny czas i zasoby na takie zero. no ale sam sobie winien, ze sie jeszcze nie nauczyl niczego o traktowaniu bab. pozostaje mu wspolczuc i miec nadzieje, ze trafi na kogos kto go nauczy, ze wyjatkowo traktowac moze tylko wyjatkowa kobiete, ktora i jego bedzie wyjatkowo traktowala, nie kazdego babsztyla ktoremu sie wydaje, ze jest kims wyjatkowym w swojej przecietnosci i pazernosci.

Gość gość
Tak nakarmilam moje koty a później jadę na pizze z kolega który za mnie zaplaci bo już jest nauczony od małego dobrego wychowania. x Wstydu nie masz pasożycie ciągnąć kasę od chłopaka. Nie potrafisz na siebie zarobić?

Gość gość
Jeżeli mężczyzna powinien płacić za kobietę na randce, to kobieta powinna dać mu d**y, w ramach rewanżu. Albo chociaż lodzika zrobić jak nie mają planów na przyszłość. Coś za coś.

Gość gość
20:15 tak się sklada męski pasozycie i nieudaczniku że nie będziesz zagladal do portfela mi i mojemu koledze , jakbym mu to pokazała to byś jeszcze od niego opiertol dostał ze hoooj cie to obchodzi

Gość gość
a co kogos moze obchodzic "oopiertol" od frajera?:D jeszcze bym go po takich nieudolnych probach smiechem skrzywdzil, bedziesz go wtedy pasozytko pocieszac?:D swiadczy tylko to o tobie zreszta gorzej, ze sie zaslaniasz kims. w dodatku takim pozal sie boze mialkim rycerzykiem:D no widac nie masz na podoredziu nikogo konkretinejszego... znowu coraz gorzej to o tobie nieudacznico swiadczy... eh, i czym ty chcesz blysnac, znajomoscia z dajacym sie wykorzystywac popychadlem? alez niesamowity zaszczyt, no no:D

Gość gość
A zakis się mendo we własnym jadzie, jego bym pocieszala a takiej podlej gnidy jak ty nie , ten frajer chociaż ma mnóstwo przyjaciół , każdy go wysłucha bo jest dobry , a ty tylko wycierasz sobie ryj o innych i bluzgasz , a nie płać za żadne kobiety kto ci kaze ale zamknij już mordę z tymi mialkimi wywodami bo na pewno nie będziesz mordy wtykal z czyjes życie i portfel

Gość gość
no coz, skoro zaczelas sie kims zaslaniac - zapewne bez jego zgody i wiedzy, to mu sie oberwalo:D a wiesz co jest w tym wszystkim najsmieszniejsze? TY JESTES TEMU WINNA:D niemota co to sama soba nic nie reprezentuje i zawsze musi sobie dodawac "wartosci" powolujac sie na swoje "znajomosci":D i jedna bardzo wazna sprawa, ciulu krowi, skoro chwalisz sie czyims portfelem (tak tak, w koncu to nie twoja kasa, nie ty ja mniej lub bardziej uczciwie zarabiasz, powolujac sie na cos co nie nalezy do ciebie mozna cie odbierac jedynie jako zlodziejke lub prostytutke), to sama go publicznosci pokazujesz - nie ma mowy, zeby ktos jakos specjalnie w niego "zagladal", krzywy ryju. no troche logiki by sie przydalo:D wiec z ryja parszywego skoncz wypluwac bezpodstawne oskarzenia pod adresem innych, ciemna maso.

Gość gość
Na szczęście taki niedorozwój jak ty może się popluc jedynie pod swoim własnym nosem , pewnie jesteś małym brzydkim szczurem poniżej 190 , który zarabia najniższa krajowa więc jedyne co mu w życiu wychodzi to opluwanie w necie kobiet gdzie w realu nawet byś lba nie podniósł kundu , po co się plujesz skoro i tak nie masz szans na żadną ? Weź poczytaj książkę bo masz ubogie słownictwo i intelekt

Gość gość
analogicznie rzecz biorac, skoro zajmujesz sie opluwaniem w necie mezczyzn musisz byc zakompleksiona, tlusta locha, z ktora wstyd by bylo w nocy po cmentarzu chodzic, amebo umyslowa z metra cieta i to w kapeluszu oraz na obcasach. chcesz mowic o realu? o tym, jaka frustracje wylewasz i wylewasz, bo za brzydka jestes, biedaczko, zeby ktokolwiek sie powazniej zainteresowal? i znowu usilujesz odnosic sie do inteligencji, choc prymitywna i chamska wypocine wczesniej nawet cieniem elementarnej logiki sie nie bylas w stanie wykazac. skoncz uzywac cymbale slow, ktorych znaczenia nie pojmujesz, moze sie zdziwisz, suko, ale to tylko dziala na twoja niekorzysc. i gdybys tak potrafila cos innego niz ciskac sie wsciekle jak wyglodniala pchla, wyzywajac innych, to moze jeszcze bym uwierzyl, w odnosnik do "bogatego slownicta". wiesz co to synonim? wiesz co to pytanie retoryczne? wskazowka - slowa "morda" naduzywasz, jakbys innego nie znala, motylico watrobowa. nie pyszcz o czyms, czego sama nie znasz - zaniechanie udowadnia braki w twojej rzekomej edukacji. i zaslon sie znowu znajomymi, moze teraz wymyslisz jakiegos dygnitarza, zeby sobie ego podpompowac:D wiejska bajkopisarko.

Gość gość
Laska wrednie naciąga chłopaka na kasę i jeszcze się tym chwali. Żałosna kretynka.

Gość gość
Nie spotykam sie z chłopakami tylko z mężczyznami bo mam już swoje lata. Każdy mezczyzna jakiego znam nigdy nie pozwolił mi zapłacić za siebie i nawet nie były to randki. Na szczęście jest duzo mężczyzn z klasą bynajmniej ja tylko takich znam. Nie mam pojęcia co ma do tego równouprawnienie?