Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro faceci nie chcą płacić za kobiety

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jako kobiecie jest mi zwyczajnie wstyd, że takie coś, jak ty reprezentuje moją płeć :)

Gość gość
10:58 a ty jesteś skończonym debilem że twój mikro mózg nie jest w stanie pojąć że zawsze można wziąć do związku taką która za siebie płaci , a taka która chce kasy od faceta niech idzie do takiego który chętnie to daje ?

Gość gość
"Wole być głupia ale piękna niż wielce mądra wielce za siebie placaca tylko dlatego żeby się przypodobać jakiemuś nierobowi który śmie się nazywać mężczyzna , bo nawet nie umie zadbać o rodzinę , dlatego wolę wyjść za bialorusina pozwanego w Polsce " X No to gratuluję głupoty i piękna. Zdajesz sobie sprawę, że głupia osoba gada głupoty.

Gość gość
Jaka piękna, to jakiś roszczeniowy maszkaron którego nikt nie chce.

Gość gość
No i bardzo dobrze wolę być głupia niż szpetna , a ty sobie weź do związku 80 latke która szuka męskiego utrzymanka, nikogo to nie boli

Gość gość
11.01 o brawo o to wlasnie chodzi. Sa kobiety ktore nie chca ksy od faceta i placa wszystko one.

Gość gość
11:05 maszkarony to są te twoje brzydkie Polki bez wymagań , ja jestem Rosjanka z Syberii od strony mamy i mogę nawet dziś zapoznać sobie bogatego do utrzymywania mnie

Gość gość
Nie bede kobiecie wciskal na sile pieniedzy skoro mowi stanowcze nie!! bo sie przyzwyczai i bd ciagnac kase jak odkurzacz. Tak zostala nauczona od malegoi nie zmienie tego

Gość gość
W Rosji czy na Białorusi facet musi kupić kobiecie nawet ubrania , polki niestety nie są tak piękne jak rosjanki więc muszą robić za woly pociagowe dla skapych polaczkow co by goffno spod siebie zjedli

Gość gość
Rosjanka a nazwisko je bie wdenko. Juz ci uwierze pokaz dowod ze pochodzisz z rosji je

Gość gość
Sraty taty dupa w kraty

Gość gość
ja jestem Rosjanka z Syberii od strony mamy i mogę nawet dziś zapoznać sobie bogatego do utrzymywania mnie x mentalność prostytutki

Gość gość
Wole mieć mentalność prostytutki niż wola pociagowego dla brzydkiego polskiego nieudacznika

Gość gość
Ide z tad bo nie chce mi sie juz podszywac ale to o tym facecie i kobiecie krora nie placi ja pisalem pozdrawiam jacek. Jeszcze wroce na inny temat i tez bede sciemnial.

Gość gość
Rosjanki są piękne i trochę prymitywne , one lubią dostawać drogie prezenty i od czasu do czasu w morde , w Rosji jest nawet powiedzenie , bije znaczy że kocha , one już mają taką naturę ze kochają być zależne od faceta podporzadkowywac się , co z tym zrobisz ? Nic nie zrobisz

Gość gość
1. Wieśniacy po wojnie masowo osiedlali się w miastach. Straciliśmy spory procent polskiej inteligencji. Obecnie większość polaków ma mentalność typowego chama. 2. Kobiety przestały się szanować i zrobiły się łatwe. Nie kochane to nie my zaliczamy mężczyzn! Kobieta powinna być jak ogród otoczony wielkim, grubym murem. Seks tylko po ślubie. Konkubinat właśnie wyłazi wam bokiem. Obie strony zawaliły.

Gość gość
12.26 - z której wioski zabitej dechami piszesz?

Gość gość
Baby w tym temacie to latwa pozywka dla muzulmanow jak ta magdalena z co z przyjemnoscia dala zrobic z siebie niewolnika. Bo dostaly czasem papierek. Hehe

Gość gość
facet ktory nie zaspokaja potrzeb materialnych kobiety jest zwyczajnym zerem

Gość gość
Na zasadzie analogii - baba, ktora nie zaspokaja potrzeb fizycznych faceta jest zerem. Co, nie podoba sie? Masz mentalnosc prostytutki i jeszcze wyzywasz innych, majac o sobie zbyt wysokie mniemanie, wiec zostajesz sprowadzona na ziemie z krainy swoich fantazji. Oczekujesz od innych - badz gotowa dawac od siebie. Dalej nie pasuje? To przygotuj cennik uslug i przestan udawac cnotke, bedzie jasno i wyraznie co za ile. A skoro oferujesz tylko roszczeniowosc i prostackie chamstwo - to dokladnie to otrzymujesz wzamian. To ze nie milo nie oznacza, ze nie zasluzenie.

Gość gość
@ 20:18 100% racji. Aż zatkało kurtyzanę jak widać.

Gość gość
Nie zauważyłam, że nie chcą płacić. Takich facetów to znam głównie z kafe.

Gość gość
Chcą, a raczej mają ochotę zapłacić za kobietę, ale tylko za taką która ma klasę. Czyli taką, która chce za siebie najpierw zapłacić, a dopiero potem ewentualnie przystaje na to, żeby zapłacił mężczyzna. A nie za pustą roszczeniową kretynkę, która uważa, że z góry jej się należy.

Gość gość
Jak się czyta niektóre odpowiedzi to się nóż w kieszeni otwiera. Przestańcie być zakłamani k obrażać kobiety. Nikt was nie zmusza do wiązania się z nami. Prawda jest taka że większa część kobiet zarabia mniej niż mężczyźni. Zejdźcie na ziemię o przestańcie powielać mit jakoby kobiety zarabiały kokosy. 100 % kobiet nie jest prawniczka mi, lekarkami czy dyrektorami korporacji, a Polska nie zaczyna się i nie kończy na Warszawie . Wiekszosc dziewczyn wcale nie jest rozszczeniowa, tylko zdają sobie sprawę ze swojej sytuacji, a jest ona taka że ciężko się w tym kraju kobiecie samodzielnie utrzymać! Rozejrzyjcie się wokoło i zobaczcie ile kobieta jest w stanie zarobić, i która zarabia na tyle żeby było ją stać zapłacić za wynajmę, opłaty, samochód , wyżywienie,ciuchy kosmetyki i inne wydatki na normalne życie. I nie to nie są kobiety które się uchylają od pracy, tylko takie które pracują legalnie na etacie, a zarabiają najniższa krajowa czy trochę ponad to, podloczcie sobie ile wynosi absolutne minimum do egzystencji godnej i porównajcie to z tym co proponuje rynek pracy. Dopiero później jeden z drugim się madrujcie. Dla mnie facet który się zasłania równouprawnieniem jest zerem, bo chyba sami nie wiecie o co w tym równouprawnieniu chodziło. Przez lata kobiety nie miały prawa głosu, edukacji, była stosowana wobec nich przemoc fizyczna, seksualna, ekonomiczna.. mówi wam to coś pajace? Kobieta jest kobietą i ma takie a nie inne możliwości, każdy dobrze wie że facet jest w stanie więcej zarobić i większości ma przewagę nad kobietą . Po co zaklinać rzeczywistość? Weźmy pod uwagę że nie każda dziewczyna pochodzi z bogatej rodziny ,która od najmłodszych lat inwestowała w jej wykształcenie na dobrej uczelni, języki obce itp, ale to nie znaczy że te z biedniejszych rodzin i uczciwie pracujące , nie za kokosy, a za to co proponuje rynek pracy, to odrazu szmaty. Praktycznie 100 % kobiet które znam chciałoby być niezależne finansowo od faceta, więc przestańcie pieprzyć, zawsze będziecie wykorzystywać przewagę ktora macie nad kobietami i się wkoncu do tego przyznajcie. !

Gość gość
gość dziś czyli za kazdy seks tez kobiecie trzeba zaplacic?

Gość gość
23:03 w mojej wypowiedzi nic nie było na temat seksu. Nie muszę Ci chyba mówić kto jest klijentela domów publicznych czy dziewczyn na telefon.. to dla facetów nie problem zalpaci za godzinę seksu 300 zł, ale za to wielu ma ból tyłka o to że potencjalnej kandydatce na zone matke ich dzieci postawi kawę. Więc chyba coś tu jest nie halo. W normalnym związku seks jest z miłości i wzajemnego pożądania, ale trudno o romantyzm i uniesienia w sytuacji kiedy gość wypomina na każdym kroku każdą złotówkę.

Gość gość
faceci w tych czasach to tylko niuchają gdzie pieniążki są gorzej jak takiej kobiecie się zmieni sytuacja na gorsze i nie będzie miała kasy wstedy same krzyki, wysyłanie zaraz do roboty (której np. nie ma) i straszenie rozwodem w c***j z takimi facetami

Gość gość
poznaje kobiete pierwszy ra i powiedzmy ze idziemy gdzies wspolnie to mowie rachunek na pol i tyle. Za bardzo sie nauczylem ze jest naprawde masa kobiet co przejdzie sie z toba na kolacje jednoczesnie przez cala rozmowe siedzi na telefonie i gada z 6 innymi facetami a pozniej masz za nia zaplacic bo uraczyloa cie swoim towarzystwem. Prawda jest taka ze kobiety same nauczyly facetow by traktowac je jak pazerne szmaty. Prawda jest taka ze jak kobiecie facet sie podoba to sama mu jeszcze postawi i bedzie za nim latala. Stad mamy cala mase patologi zyjacych z jakimis cpunami pijakami i mase samotnych matek ktore sobiew znalazly swojego ksiecia. Ogolnie nie ma sie co przejmowac pi..doleniem kobiet bo to ich chore fantazje powstale w pustych glowach ktore nie maja nic wspolonego z rzeczywistoscia. Chcesz zrobic cos glupiego w swoim zyciu zapytaj kobiety jak postapic :)