Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZINA KTÓRA WBIJA NÓŻ W PLECY

Polecane posty

Gość gość

Witam, opiszę całą sytuacje do momentu pójścia do wojska NSR miałem wtedy 22 lata miałem wszystko samochód wycieczki zagranicę gry konsole komputery itp za co powinnem dziękować ale i mięć żal do rodziców. Niestety pod czas mojej 1 służby mojego ojca urząd skarbowy skontrolował i miał długi na ok 60 tyś bylem w wojsku dostałem telefon od mamy że zabierają samochody itp po wyjściu w maju zamiast do wojska poznałem ludzi na mieście poznałem ciemną stronę zycia spłaciłęm ojca długi w przeciągu 2-3 tygodni nie chciałem zwrotu kasy czułem wewnetrzny obowiązek lecz wkręciłem sie w hazard prochy itp zarabiałem bardzo dobrze dużo przegrywałem przez co zaczołe dostawać po głowie do dnia dzisiejszego boli to dziś następne awantury mam dość nie pamiętają co zrobiłem a tylko moje błedy wszystko wyszło na jaw do nich nie dociera że pomogłem tylko że ciągle w tym jestem nie wiem co mam robic

Gość gość
Naprawdę boli mnie to na tą chwile pomogłem spłacić kiedy ja potrzebowałem pomocy w wysokości 10 tyś zł ( pomogłem ponad 60 tyś ) a wiem że byli w stanie to zaczely się problemy z 10 tyś zrobiło się 50 potem 100 tyś na tą chwile ok 40 tyś ciągłe awantury o pietruszkę nie pamiętając tego co zrobiłem porzuciłem marzenia bycia w służnach mundurowych wojsko Policjia zaczołem ciemne interesy z który do dziś nie jestem zadowolony ale przekreśliły moje szanse na bycie w w/w służbach oni zawsze znajdą pretekst do byle awantury naprawdę mam dość

Gość gość
jestes teraz nacpany ?