Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiesz ze

Polecane posty

Gość gośćparassolka
nie uważam ze to ty masz coś z głową myśląc ze każdy się na to nabierze .Który to już dzisiaj temat co?Jaki masz w tym cel?już wszyscy wiedza jaki.

Gość gość
O jakiej tu zdradzie mowa

Gość gość
Parasolka kobieto zacznij się leczyć bo pieprzysz jak potluczona. 40 lat na karku masz. Wstyd. Zajmij się dzieckiem lepiej bo widzisz coś czego nie ma. Naprawdę jesteście psychiczne.

Gość gośćparassolka
mowa o namawianiu do pisania na fejsie

Gość gośćparassolka
to ty jesteś psychiczna i nie życzę sobie obrażania mnie! Zgłaszam cie!Moje dziecko ma 20 lat i świetnie sobie radzi o drugie tez niech cie głowa nie boli bo siedzi obok mnie i ma z ciebie bekę,psychiczna babo!

Gość gość
Przeczytaj raz jeszcze to co napisałaś paranoiczko. To według ciebie objawy zdrowia psychicznego? Napisałam do autorki kretynko. Naprawdę myślisz że jesteś pepkiem świata i każdy kto cokolwiek napisze pije do ciebie? P*****lnij się w mózg.

Gość gość
Ona nie ma mozgu, zostaw ,bo jest psychiczna i wszyscy to wiedza.

Gość gośćparassolka
aha i jeszcze jedno ,nie tylko ja widzę co robisz ,fakt zacznij się leczyć. Wszędzie te twoje durne provokacje ,już wszystkim to bokiem wychodzi ,zmień styl bo widać nie tylko ja cie tu rozpoznaję.Coś jeszcze oprócz wyzywania i obrażania oraz plucia jadem potrafisz czy tylko tyle? zresztą po co pytam przecież to wiadome że nie.

Gość gość
14.41 napisałaś sama do siebie? zarzucasz innym paranoję która sama tworzysz?żenujące!

Gość gość
o. O O. o do twojego domu powinna zapukac opieka społeczna bo kobieta z paranoja która twierdzi że ma przekazy od Jezusa i wizje płonących krzyży spędzająca całe dnie na pisaniu z wyimaginowanym wrogiem w necie stanowi realne zagrożenie dla zdrowia psychicznego dzieci.

Gość gośćparassolka
14.41 tylko bez wyzwisk i trochę kultury! przypominam ci ze jesteś na publicznym forum więc trochę się zachowuj!.Nie mam ochoty dyskutować z kim twojego pokroju ,już wyraziłam swoje zdanie .Ten temat to provo jak każde inne bez podpisu! tyle w temacie.Pozdrawiam Power City Ustroń!o pardon ,byłe Power City Ustroń.Tyle na temat Ustronia.

Gość gość
14,47 do twojego egzorcysta,sledzisz parasolkę? to obsesja i mania prześladowczo napadowa ,zgłaszam cie do psychiatryka ,powinni cie leczyć.

Gość gość
To jakaś podrzedna dyskoteka? Nigdy nie byłam w Ustroniu jesteś p*****lnieta i to jest fakt a nie żadne obrażanie. Ponos konsekwencje swojej głupoty i weź pod uwagę że inni tak cię widzą tutaj. Nie zapomnij zgłosić na milicje :classic_cool:

Gość gość
św siostra Faustyna tez miała objawienia,i wiele innych osób np w Fatimie i Medjugorie a ty masz kobieto poważny problem ze sobą żeby mieć taką obsesje na punkcie jednej osoby? aż kipisz agresja ty jesteś niebezpieczna ,ciebie trzeba leczyć.Zgłaszam mobbing i stalking .

Gość gość
Już wam lepiej??Ludzie bez kultury i wychowania,obrażacie się a nawet się nie znacie i nic o sobie nie wiecie :( dlaczego wyzywasz autorkę?Znasz ją?Na pewno nie,polscy katolicy,żenada

Gość gość
Co wy k***a zgłaszacie,gdzie???Czy tu jest jakiś oddział szpitalny bez klamek,odwołać się możecie,ale przez okno!Zachowujecie się jak chore dzieci w piaskownicy :( ja pierdzielę

Gość gość
14.52 autorko piszesz sama do siebie?

Gość gość
Czyli już widzę po mszy,Polskie sumienia narodu teraz dalej do netu i w pizdę innym! Żenada!

Gość gość
15.04 to skończ z tymi durnymi tematami i wyzywaniem od psychicznie chorych bo łamiesz prawo i ktoś wreszcie powinien to ukrócić.

Gość gość
15.05 ty się o swoje sumienie martw

Gość gość
Autorka pisze do konkretnej osoby,nawet jeśli jej się tylko wydaje,że ta osoba tu jest, a wy tu chlew zrobiliście :(

Gość gość
Ja p*****le no patola :D haha

Gość gość
nie muszę jest czyste i przeźroczyste

Gość gość
ludzie odważni w internecie,jakby stanęli oko w oko to kupsko poleciało by po kolanach do butów i słowa by ie wydukali :(

Gość gość
Oko w oko to musiałabys mnie przeprosic za to że mnie pierwsza obraziłas biorąc moje słowa za przytyk personalny. I kupsko z pewnością tobie by poleciało.

Gość gość
Raz z liścia i krowo by ci przeszło cwaniakowanie

Gość gość
i dlatego mnie obmacywałeś, że niczego ode mnie nie chciałeś?

Gość gość
Przepraszam,wiem że to było nie w porządku,jest mi wstyd z tego powodu,nie powinienem był dopuścić nawet do tego spotkania

Gość gość
to się wstydź dalej

Gość gość
mi się podobało