Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc18

Szukam dojrzałej kobiety na pierwszy raz

Polecane posty

Gość Gosc18

Szukam dojrzałej kobiety która zapłaci mi za pierwszy raz.Mam 18 lat i chciałbym pierwszy raz przeżyć z kimś doświadczonym kto mnie zdominuje i nauczy,szczerze mówiąc od zawsze podobały mi się kobiety po 40,wydają mi się one bardziej kobiece i delikatniejsze.Co do kobiety której szukam-chcę po prostu oddać dziewictwo kobiecie którą to kręci i chce przeżyć dłuższą lub krótszą przygodę uciekając od codzienności.Jeżeli chodzi o mnie jestem wysokim 18 latkiem o przeciętnej budowie ciała i podobno wyjątkowej urodzie :) ,interesuję się sportem,kinem,polityką a także historią.Sprawa pieniędzy jest sprawą drugorzędną,po prostu chcę połączyć przyjemność z zarobkiem.Naprawdę nie liczę na wysokie pieniądze i kwota na prawdę nie jest tak ważna,liczy się przyjemność :*. Co do pieniędzy zostaną odłożone na konto bankowe które ma pokryć koszt moich studiów.Wszystkie zainteresowane kobiety proszę o pozostawianie kontaktu do siebie w komentarzach (np.e-mail).Proszę również te nieśmiałe o odwagę,ponieważ umiem docenić każde piękno.

Gość gość
hahha usługa ma być fizyczna, psychiczna i emocjonalna i jeszcze trzeba za to .placić?! a nawet nie jest się w stanie zweryfikować twojego rzekomego dziewictwa chopie bzyknij se prostą tutke czy dziurę w plocie i daj mamusiom spokój