Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z ex po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Czy to ma sens, para rozstaje się, po 3 miesiącach od rozstania ani on ani ona ikogo innego nie poznaje, spotykają się wiec co jakiś czas na seks. Ona ma nadzieję na ponowne zejście się z nim, on zaś nie jest do tego przekonany. Seks natomiast nadal jest. Pytanie, czy on się może jeszcze do niej przekonac, czy skończy się na seksie i na zwykłej przyjaźni? Czy jest szansa na powrót do związku?

Gość gość
jak nikogo żadna ze stron nie ma, to czemu ONa nie odstawiła antykoncepcji?!?! Nie ma szansy, bo po co płacić jak można korzystać za darmo [cwany ON]

Gość gość
On się już przekonał, ale o tym że, można pobzykac za darmo i bez najmniejszego wysiłku na szukanie chętniej. Autorka to klasyczny przykład,, jak szybko i łatwo zrobić z siebie szmate ".

Gość gość
Nie do końca. Oprócz seksu on i ona wychodzą razem, spacery, czasem dyskoteka, czasem wypadku na weekend. Nie mieszkają jednak razem, Czy jest szansa na zejście?

Gość gość
gość dziś On się już przekonał, ale o tym że, można pobzykac za darmo i bez najmniejszego wysiłku na szukanie chętniej. Autorka to klasyczny przykład,, jak szybko i łatwo zrobić z siebie szmate ". x A on niby z siebie szmaty nie robi, co nie? Ona niby nie czerpie przyjemności z seksu, tak? Facet jest równie łatwy i nie rokuje, jakby fiuta na śmietniku znalazł. Swoja drogą, dojrzali ludzie świadomie wchodzą w układy zaspokajające ich potrzeby i nie ma powodu, by kogoś wyzywać od ''łatwych i puszczalskich'' ;)

Gość gość
Ja się zeszłam z ex, ale po 4 miesiącach poszło o to samo co za pierwszym razem i tym razem rozeszliśmy się na dobre. Od tamtego czasu jestem przeciwna powrotem. Jak już raz cie ktoś zostawia z jakiegoś powodu, to znaczy, że nie widzi się w tej relacji.

Gość gość
Facet zawsze się,, wybieli", jak suka nie da, pies nie weźmie. Po co ma szukać drugiej skoro pierwsza giry rozkłada bez problemu?

Gość gość
Skoro obydwoje chca seksu, bo nikogo obecnie nie mają, to w czym problem?

Gość gość
Jesli chodzi o mnie to z nikim nie uprawiam seksu, a już na pewno nie zdecydowałabym sie na to z moim ex, który po naszym rozstaniu które miało miejsce dawno, dawno temu, chyba zwariował, nie wiem co popełnił, ale pisze w necie straszne rzeczy, groził że mnie zabije i po prostu sie go boję. Na pewno nie zostanę z nim sam na sam.

Gość gość
Ja się nie zejdę z moim ex bo to nie jest człowiek do życia, prędzej byśmy się pozabijali niż byli jeszcze raz razem, ale jest świetnym kochankiem i cały czas regularnie mamy seks bo obydwoje to lubimy i świetnie się tu dogadujemy. Ale potem jedno z nas wraca do swojego domku i mamy święty spokój.

Gość gość
Zadko komu się udaje zejść ponownie. A już się z ex to już się w głowie nie mieści.