Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lizanie tylka po analu. Co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Temat dość odważny chyba! OStatnio uprawiałem ze swoja kochanką ostry anal! Żona nie chce ale kochnka ochoczo wypina pupę ;) Naturalnie bez gumy! Doszedłem w niej i tak mnie napaliła jęczeniem i świństewkami że po spuszczeniu się jej w tyłek i wyjęciu kootasa zacząłem jej głęboko lizać kakao!:) Byłem po prostu napalony ;) Zdarzyło się komuś tak? faceci cy to zrobiliście a panie - czy wasz facet tak zrobił?:) niby to perwersja ale mi się podobało ;) co sądzicie?

Gość gość
to samo można zrobić tobie. zarówno kobieta może w ciebie wchodzić jak i mężczyzna; i ciebie lizać Tak samo ty możesz umawiać się z kolegą zamiast męczyć kobietę, której nie sprawia to przyjemności a jedynie uszkadza o***t [nietrzymanie kału, wirusy pasożyty grzyby bakterie] Od jutra umawiaj się na takie zabawy, wzajemne nawet, z kolegami

Gość gość
Myślę, że kombinujesz w stronę scatu. Ja też zaczynałem od lizania tyłka, tylko czystego ale w głębi pragnąłem poczuć smak kału w ustach. Kiedyś również po analu zacząłem lizać pupę dziewczynie i wtedy z jej tyłka wypłynęła niewielka ilość rzadkiej kupy. Oczywiście odskoczyła jak oparzona, ja również udałem zażenowanie i poszedłem z tą kupą do łazienki a tam rozsmarowałem to na podbrzuszu, penisie i jądrach.

Gość gość
Ja mogę lizać o***t ale tylko czysty, jakby mi się podczas tego zesrała to już nigdy bym jej tam nie dotknął o ile bym z nią jeszcze był.

Gość gość
ja też narazie to tylko czysty liżę zawsze ale chcę spróbować scatu .

Gość gość
Obrzydliwi faceci wyzywaja gejow jacy to oni wstretni i obrzydliwi i zdegenerowani ze w tylki wsadzaja a sami tylko czekaja aby babie wsadzic.

Gość gość
baba to co innego , u nich dupcia jest przesłodka z dziurką piękną

Gość gość
Ja z facetem on mi ja jemu lizalam raz sie zesralam i zjedlismy moje strawione jedzienie bylo pyszne

Gość gość
w stronę scatu raczej mnie nie ciągnie :P ale fakt mam obsesje na punkcie anala:) Dobrze że mam kochankę która lubi być brutalnie zapinana w tyłek i wszelkie analne perwersje bo żona to kłoda w tym względzie :)

Gość gość
a ja swojej sasiadce od lat chodze zrana i wylizuje jej pupe po zrobieniu kupy lize jej tam tak do czysta lubi to i dlatego mi pozwala od lat nie uzywala papieru moj jezyk i usta sa jej papierem juz tak chyba z 5 lat lize jeszcze sie niczym nie zarazilem lubie jej smak kupy i dlatego jej ladnie dziurke pucuje i bede lizal dopoki bedzie chciala

Gość gość
gość 2018.08.05 zuch chłop, laska pewnie wyje z radości

Gość gość
ja to bym jakiejs lasce cipuszke wylizała tak o tym marzę...