Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna nie chce jesc moich kolacji

Polecane posty

Gość gość

jak to?

Gość gość
bo sie jąkasz

Gość gość
Wszyscy faceci gotują bardzo tłusto, a ona przecież musi być szczupła, żeby i się podobać, co nie?

Gość gość
A ręce ty myjesz?

Gość marawstala
A co przygotowałes? : )

Gość gość
Kaszankę z cebulką i słoninką, chleb ze szpekiem i jajka sadzone na boczku

Gość marawstala
Nie dziwie jej sie : )

Gość marawstala
Szpek? Co to takiego? : )

Gość gość
Takie mięsko ze smalcem :)

Gość gość
Ja tam dobra kaszanke z grilla bym zjadła.

Gość gość
Mój facet mi kiedyś zrobił kolacje, w której znalazły się jego włosy łonowe. K*rwa... bardzo smaczne było =___=

Kaszankę to można zjeść raz na ruski rok w lesie a nie na kolacje Fu mi zrobił zapiekankę dziś makaronowa z mięsem mielonym i dobre a nie jakieś tluste sraki wrozbelli jak ty gotujesz

Gość gość
Nie znasz się :P Kaszanka jej nie pasuje :O szpekiem gardzi :( Do czego taka dziewucha sie nada?!

Gość marawstala
Warzyw w ogóle nie jesz? : )

Gość gość
Cebula to niby co??? Warzywo to jest!!! Zdrowe bardzo, dobre i tanie. Na szczypiora pół na parapecie postawiłem, głupi nie jestem żeby pieniondze w sklepach tracić :)

Gość gość
Na obiad krupniok też jej nie pasował, grymasiła a dobry był na szyjce indyczej nie na kości samej zrobiłem i marchewke dałem co by witamin było. Od niedawna razem mieszkamy i mnie tak na jedzenie wybrzydza :(

Gość marawstala
Ale w mikroskopijnej ilości : ) Dobra jest jajecznica na sporej ilości duszonej cebuli jeśli juz ma być tak tlusto : )

Gość gość
I surówke też zrobiłem marchewke i jabko starłem cukrem posypałem to warzyw i owoców jest. Drugiego nie robiłem bo ciongle o lini gada to żeby nie utyła a sam trzy talerze krupnioku zjadłem coby głodnym nie chodzić. Ja sie tu star bo ona gotować nie umie a wybrzydza mnie :(

Gość gość
staram mialo być

Gość gość
Autorze, rozbawił mnie Twój temat, naprawdę. Jak długo jesteście razem, jeśli można wiedzieć? To ważna kwestia, bo dzięki niej dowiemy się, jak wcześniej wyglądały Wasze posiłki, co lubiła przygotowywać dla Was obojga, i tak dalej. Przecież to niemożliwe, by Ci nie powiedziała, co lubi jeść lub czego - nie. Ja za tłustymi potrawami także nie przepadam, ale bywa, że je jem bez opamiętania, dodając mnóstwo soli. To raz w miesiącu, heh. Nieważne. Autorze, wracając do Ciebie i Twojej ukochanej. Przypomnij sobie, jak wyglądają jej zakupy spożywcze. Poszukaj w internecie oryginalnych przepisów, które pozwolą połączyć Ci te składniki. Ty u niej zaplusujesz za kreatywność i poczucie dobrego smaku, a poza tym - pochwali Cię za dobrą zmianę w kuchni. Tłuszcz nie jest składnikiem, którego ponad wszystko łakną kobiety. Chociaż, nie wiem, może są też i takie, ale to w mniejszości, tak, czy siak. Patrz na owoce, warzywa i przekąski, które kupuje. Wysil się, bądź ponad jej kuchenne wyobrażenia. Tylko na tym zyskasz, serio..

Gość marawstala
To niech nie je : ) jak zglodnieje to zje co tam będzie chciała : )

Gość gość
Bo nie robisz pitcy.

Gość gość
No przekąski też robie, wczoraj zrobiłem chleb z jajkiem i paprykom słodkom posypany do filmu żeby było co chrupać a razem to już dwa miesiące jesteśmy bo sie w pracy poznali i moja z koleżankom pokój wynajmowała a ja na hotelu robotniczym mieszkał . Tośmy postanowili razem kawalerke wynajońć i od tygodnia już całkiem razem żyjemy :) Tylko moja gotować nie umie i na mieście jadła a to pieniendzy dużo idzie a ja gotować umiem :) Co będziemy wydawać niepotrzebnie jak ja i tak gotowałem sobie na hotelu i teraz na dwoje mogę :)

Gość gość
Tak myśle może by ją za tydzień w weekenda na miasto do restauracji zabrać starbaksa jakiego lub kfc? Bo mi strasznie wybrzydza :( To by tak świątecznie było żeby widziała że ją kocham i się staram a nie myślała że ja sknera jest bo tak oszczendzam ale kawalerka kosztuje to też trzeba a nie na mieście tylko jeść ale samemu gotować bo my na dorobku przecież jestemy i nie ma co tak pieniondze wydawać. To ja bym ją tak w soboty do restauracji brał i by dobrze było nie? :)

Gość gość
Nikt nie pomoże? :(

Gość gość
ujowo gotujesz

Gość gość
Wiecie czym jest kaszanka i jak jest to robione? :O

Nie żeby coś, ale wystarczy poszukać przepisu w necie. Nie dziwię się, że nie chce jeść jak robisz same tłuste rzeczy.