Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa wsrod was weganie, jak sie czujecie?

Polecane posty

Gość gość

Lepiej czy gorzej?

Gość gość
Ja przez 8 lat bylam wegeterianka, potem wrocilam do miesa, a teraz od tygodnia jestem na diecie wege i super sie czuje

Gość gość
Autorka pisze ja mam specjalna diete spermowa i czuje sie fntastycznie cera sie poprawila i nie tylko mam ogromna ochote na seks

Gość gość
21:29 spadaj podszywie z mojego watku. Jestem ciekawa co inni maja do powiedzenia, bo jestem na diecie weganskiej od jakiegos czasu i waga idzie mi do gory. Moj jadlospis wyglada tak: Rano smoothie albo platki z mlekiem roslinnym Potem owoce Na obiado-kolacje jest zwykle salatka z tofu, a w zime dodatkowo soczewica, kasza lub fasola (z powodu upalow nie jestem glodna). I mnostwo warzyw. Podejrzewam, ze zjadam za duzo owocow. Ale nie za bardzo wiem co jesc jak jestem w ciagu dnia glodna. Dzisiaj zjadlam np. kilo winogron, brzoskwienie i 2 banany i czuje sie pelna jakbym zladla konia z kopytami....

Gość gość
Autorka pisze Oprocz tej diety pije piwo i wodke duzo miesa bo wodka lubi tluste moze przez to tyje?

Gość metodagayalama
film na temat tego jak doszedłem do niezjadania istot żywych i jakie były moje przeżycia - https://youtu.be/RR_N4LgCYzU dla czego nie zjadam trupów

Gość gość
Faktycznie, jesz strasznie duzo owocow, trudno nie przytyc na takiej diecie. Jesli jestes glodna to znaczy, ze zle sie odzywiasz i nie dostarczasz niezbednych skladnikow organizmowi. Poczytaj troche o diecie weganskiej, przetestuj przepisy i znajdz, czego Ci brakuje

Gość marawstala
Nie jem mięsa, ale weganka nie jestem

Gość marawstala
Więcej warzyw jedz a mniej owoców... a jeśli juz tak chcesz jeść owoce to moze jabłka

Gość gość
Tez tak pomyslalam, ze moze jem za duzo bananow i winogron, bo praktycznie zawsze mam je w domu (lubie i zaspokajaja glod). Sprobuje troche ograniczyc i przerzuce sie na jablka, truskawki i owoce lesne. Moze tez zwieksze spozycie proteiny. Dzieki za rady.

Gość marawstala
Tak, akurat one maja sporo kalorii : ) ale nie rezygnuj całkowicie

Gość marawstala
Kiwi, gruszki... Na co tam bedziesz miała ochotę : )