Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Wiecie że Gwiazdy i celebryci biorą ślub w Namysłowie? "bo to fajne miasto

Polecane posty

Tajny ślub Jana Nowickiego. Oto jego żona [WIDEO] - Super Express https://www.se.pl/.../tajny-slub-jana-nowickiego-oto-jego-zona-zdjecia-aa-t9yR-LTgy-... 25 sty 2018 - Stało się to w Urzędzie Stanu Cywilnego w Namysłowie na Dolnym Śląsku. ... Zobacz: Kim jest Anna Kondratowicz – żona Jana Nowickiego? Jan Nowicki ożenił się w sekrecie! Kim jest jego żona? - Pomponik.pl https://www.pomponik.pl › Pomponik › Plotki 25 sty 2018 - Co za nowina! Okazuje się, że w 2016 roku Jan Nowicki (78 l.) wziął potajemny ślub. ... "Pojawiło się na moim horyzoncie miasto Namysłów.

Jan Nowicki - tajemniczy ślub "Pojawiło się na moim horyzoncie miasto Namysłów. Tam spotkaliśmy świetnego gościa Julka Kruszyńskiego - burmistrza, którego poprosiłem: ‘Zrób nam tutaj ślub, o którym się nikt nie dowie’. I on wszystko zorganizował. Przyjechali poeta Muniek Staszczyk i Jacek Bławut, wspaniały reżyser. Moi przyjaciele, których kocham i podziwiam. To było rok temu. I zostałem mężem i przeniosłem się do Kielc." – wyznał Jan Nowicki.

Córka Pawła Kukiza wyszła za mąż. 27-letnia Julia Kukiz wzięła ślub ... viva.pl/.../corka-pawla-kukiza-wyszla-za-maz-27-letnia-julia-kukiz-wziela-slub-11416... 22 lip 2018 - Córka Pawła Kukiza, Julia, wzięła ślub! ... Apostołów Piotra i Pawła w Namysłowie. ... Julia Kukiz, najstarsza córka Pawła Kukiza, wzięła ślub.

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:D