Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu urodzeni.w latach 70?

Polecane posty

akurat fejsa nie mam a pracę owszem a co do wyboru - nie musisz iśc za stadem, ale do tego trzeba mieć charakter i nie każdy go ma, a w zasadzie niewielu go ma ;)

Gość gość
piszesz, że nie musisz iśc za stadem ? To chyba nie masz dzieci i żyjesz sobie jak hipis Niestety jak się ma dom, rodzinę to własne dumne ideologie możesz sobie schować do kieszeni kiedyś tez tak myślałam, jak byłam wolna, nie miałam dzieci, domu, że będę żyła jak chciała W pracy np tez musisz schować dumę do kieszeni bo potrzebne sa pieniądze Twoje myślenie wzbudza we mnie smiech politowania

Gość gość
a teraz filmy z lat dziewięćdziesiątych (nasza młodośc) to już stare kino...a kiedyś pod ta nazwą były przedwojenne ze Smosarską i Bodo...ech życie...

Gość gośćR1977
14:15- dostalem pod hotelem jako dzieciak $3 slownie trzy bagsy:) (zbieralem puszki do kolekcji pod hotel Patria w Czestochowie) i jakis Amenrykanin myslal chyba ze to z biedy zbieralem a ja robilem to w sposob czysto kolekcjonerski:)Polecialem do Pewexu,tego zapachu nie zapomne do konca zycia,a smaku czekolady z orzechami (tak z okienkiem) tego nie smaku tez nie zapomne,do tego paczka gum owocowych... o jejuuu to było lepsze niz orgazm:)

Gość gośćR1977
12:39Cwaniak84. Posluchaj kolego i tym wlasnie komentarzem pokazales ze nie pasujesz do „naszych lat” my w przeciwienstwie do was bylismy nauczeniu szacunku i kultury osobistej. Nie puszczalo sie w towarzystwie bąkow dla smiechu bo to bylo krepujace i wyzwalalo wstyd,wy teraz pierdzicie jak wieprze i cieszycie sie z wlasnego oraz cudzego smrodu.Nie bylo dnia by isc do szkoly z nieumytymi zębami gdziew chwili obecnej nawet i moi synowie nie przestrzegają podstaw higieny i chodza z takimi smierdzacymi pyskami do ludzi. Kiedys ja bylem w tw.wieku to gdy starszy czlowiek sie do mnie zwracal to grzecznie stalem,sluchalem,odpowiadalem na pytania,wy to takiego pana odrazu wyskoczycie z lapami i od starych hoojow wyzwiecie.Lecz macie dzieci maly problem,my was obserwujemy i wielu takich jak ja czyli old fashion guys,faceci z prawdziwymi jajami nie dajemy sobie w kasze dmuchac i mozemy w mig dostosowac sie w danej sytuacji do waszych patologicznych zachowan a wtedy biada jednemu czy drugiemu obszymurkowi,tak więc zamknij pisde rozwielitko umysłowa a jesli chcesz dalej sapać i obrażac tu na forum ludzi to zrob to w realu a wyk)urwie ci hooju taką petarde w zęby że zapomnisz psi)k***si wypierdzie jaki dzień masz tygodnia,czerwone kozy z nosa bedziesz wydłubywał przez kolejne trzy tygodnie. Wiec ogarnij sie albo wypier)dalaj. Dziekuje serdecznie i miłego dnia życzę

Gość gość
Czy są tu ludzie z 60 lat, to dopiero były czasy . Czy założyliście rodziny w latach np 81, stan wojenny, ciężkie czasy

gośćR1977 wczoraj ale o Co Ci chodzi gościu, uważasz mnie za gorszego bo jestem z rocznika '84 ? ja się wychowywałem w najlepszych możliwych czasach dla dziecka i nastolatka bo w latach '90 😍 a właściwie to przełom 80-90 ale bardziej 90, gdyby nie mój stary to byłbym najszczęśliwszym dzieckiem pod słońcem... czytaj ze zrozumieniem a nieodnoś się do inwektyw... przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post ALE ZE ZROZUMIENIEM CZYTANEGO TEKSTU

Gość gość
79 się zgłasza. Dzieciństwo spędziłam na podwórku z dzieciakami albo u babci na działce. Jak patrze na swoje dzieci i ich rówieśników na ich wieczne znudzeniem i ciągle pretensje . .to żal mi ich

Gość gość
W momencie gdy komputery wraz z komorkami zawladnely swiatem wtedy zakonczyl sie jeden przelom w zyciu a zaczelo sie dziadostwo.wyje...łem doslownie synowi przez okno komputer bo dzien i noc oraz cale weekendy gral w jakies maincraft.wychodzil z pokoju tylko cos zjesc,zalatwic sie i wygladal jak zombi.Upomnialem raz, drugi,piąty i dziesiąty aż puscily mi nerwy. W rekompensacie za moje zachowanie nikczemne dostal caly karton ksiazek i pod przymusem cieżkiego wpie)rdolu czytał w pokoju przy otwartych drzwiach przez kilka mcy.Oczywiscie telefon tez zarekwirowany bo nocami pod koldrą gral w durne gierki. Jaki efekt tej terapi wstrzasowej? Zauwazylem ze lepiej dobiera slowa,stal sie tak jakby mądrzejszy i nie ogryza paznokci.Ponadto sie wyciszyl i stal sie „normalniejszy”. Zona kupila mu drugi komputer ktory sluzy do odrabiania lekcji,niedawno przylapalem go ze jakies gierki „tylko ogląda”,wystarczylo ze otworzylem tylko okno-natychmiast wylaczyl komputer juz bez dyskusji i zbednej polemiki

Gość gość
Do Cwaniak 84 _ z ciebie to jest dorosły meżczyzna, mam córki z 85 i 89 roku. Myśle że gość naskoczył z powodu niecenzuralnych słów . Nie jesteś małolatem, powinieneś się umieć zachować w gronie dojrzałych osób , sam masz 34 lata __Do gościa 16:43 tak jest, święta prawda, mam wnuczkę 14 letnia i podobne sprawy mają z nią . Jako dziadkowie ufundowaliśmy jej internet i komputer , oddali nam po paru miesiącach .