Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwowa1234

Nie wiem kto jest ojcem!

Polecane posty

Gość nerwowa1234

Pomocy! W ciągu ostatniego roku miałam kilku partnerów seksualnych. Robiłam test i okazało się, że jestem w ciąży. Jak mam sprawdzić który z nich jest ojcem mojego dziecka? Jest to możliwe jeszcze przed porodem??? Chcę wiedzieć jak najszybciej!

Gość gość
Jest to dość skomplikowane i kosztowne. Najpierw amniopunkcja - czyli pobranie komórek płodu z płynu owodniowego (tak jak przy sprawdzaniu wad genetycznych) i dysponowanie komórkami potencjalnych ojców (najlepiej pobranych tak jak przy profilu na dawcę szpiku) i badanie DNA. A realnie to raczej musisz poczekać do porodu i może bez badania będzie widać kogo jest.

Gość gość
odlicz sobie dwa tygodnie od daty spodziewanej @ i ten ktory byl w najblizej tej daty prawopodobnie jest ojcem , po za tym z isg ginekolog moze tobie powoedziec ile dni ma ciąża to bedziesz wiedziala chyba ze spałaś na zmiane każdego dnia z innym , wyelimuj tych ktorzy nie konczyli w tobie bo bez finalu w srodku marna szansa na dziecko itp. powodzenia jezeli juz to po porodzie zostajd tobie tylko badznie dna twoje dziecka i lazdego z nich :)

Gość gość
masakra jest w ciąży i nie wie z kim. Teraz pół osiedla jest podejrzane haha każdy może być ojcem. Biedne dziecko, że ma taką matkę

Gość gość
Jeżeli na prawdę nie potrafisz wyliczyć to pozostaje Ci wpisać ojciec nieznany, chyba że zrobisz z siebie pośmiewisko i będziesz każdego chłopa ściągać na badania :-( może dziecko będzie podobne do taty i tajemnica sie wyjaśni :-(

Gość gość
Test DNA na ojcostwo zrobisz i ok będzie, ważne że będzie dzieciątko opiekuj się nim :P

Gość gość
Masakra jest tyle dziewczyn, które starają się o dziecko i nie mogą zajść w ciążę. A taka się puści nawet nie wie z kim i od razu ciąża. Boże daj mi siłę.. masakra....