Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moglabym pokochac faceta rozwiązłego

Polecane posty

Gość gość
Kompletnie nie rozumiem tego lęku przed czyjąś zdradą. Każdy może zdradzić, ale co z tego, czy to naprawdę aż taki dramat. Nie rozumiem. Nie macie chyba prawdziwych problemów albo bardzo niskie poczucie własnej wartości skoro widmo zdrady to aż taka katastrofa.. No zawsze jest opcja, że człowiek zdradzi albo po prostu mu się odwidzi czy coś tam, ale czy to jest powód, żeby przeżywać na zapas. A babki, które biorą jakieś dziwadło, odludka, brzydala etc, licząc na ochronę przed zdradą mogą się mocno przeliczyć. I tak może puścić kantem, a przy tym czysty zysk z bycia z kimś drugiego sortu, kogo główną i często jedyną zaletą ma być hipoteczna wierność.. Do d**y takie związki..

Gość gość
Jedyny lek ze zdrady to to ze zarazi czyms i zniszczy zdrowie

Gość gość
Kazdy facet chcialby ładna, porządna i madra ale takie za k****arza sie nie wezmą.

Gość gość
Tu nie tylko o zdrady chodzi, chociaż dla mnie zdrada = koniec związku i dowód braku miłości. Chodzi przede wszystkim o to, że mam obrzydzenie do faceta, który w różne dziury pchal, który nie kochał tych kobiet, traktował je jak zabawki do seksu. Nie chcę być z kimś, kto inne kobiety traktuje przedmiotowo. No i ryzyko złapania jakiegoś świństwa :O

Gość gość
Bardzo ładnie i mądrze pisze autorka. Dawniej też jak byłem młodszy wierzyłem że tak chcą być traktowane kobiety. Ale życie mnie nauczyło ze kobiece deklaracje swoje a ich wybory swoje. 99,99% polskich kobiet woli być setnym numerkiem do zaliczenia jakiegoś "bawidamka" niż tą jedną jedyną wymarzoną , uwielbianą przez faceta który nie traktuje seksu jak sportu a kobiety jak mięcho do zaliczenia. Już wam nie wierze drogie panie, autorce też. Zbyt dużo widziałem, wszystkie jesteście jedną miarą robione. Choć te wpisy autorki robią wrażenie nie powiem, mądre i dojrzałe. Dawniej takiej jak ona szukałem(to znaczy takiej która robi tak jak pisze autorka).....dziś już przestałem.To szukanie kwiatu paproci.

Gość gość
A nie brzydzi Cię, że facet sypiał z kobietami w związku :D

Gość gość
A skąd wiesz czy na serio kochał może był wyłącznie dla seksu

Gość gość
gość dziś -dokladnie kobiety gadaja takie p*****lki a co inne robia pozatym one uwielbiaja doswiadczenie, powiedz jestem prawikiem i zabija cie smiechem

Gość gość
gość dziś Bardzo ładnie i mądrze pisze autorka. Dawniej też jak byłem młodszy wierzyłem że tak chcą być traktowane kobiety. Ale życie mnie nauczyło ze kobiece deklaracje swoje a ich wybory swoje. 99,99% polskich kobiet woli być setnym numerkiem do zaliczenia jakiegoś "bawidamka" niż tą jedną jedyną wymarzoną , uwielbianą przez faceta który nie traktuje seksu jak sportu a kobiety jak mięcho do zaliczenia. Już wam nie wierze drogie panie, autorce też. Zbyt dużo widziałem, wszystkie jesteście jedną miarą robione. Choć te wpisy autorki robią wrażenie nie powiem, mądre i dojrzałe. Dawniej takiej jak ona szukałem(to znaczy takiej która robi tak jak pisze autorka).....dziś już przestałem.To szukanie kwiatu paproci. x Nie musisz mi wierzyc. Do mnie jak na zlosc zawsze zarywali badboye.Kiedy dziewczyny szalały za takimi i same pchały sie do ich rozporków, ja ich spławiałam. Pierwszego chlopaka mialam dosc pozno bo czekalam na milosc.Znalezc kogos kto nie jest manipulantem ani kims nie do zycia tez ciezko ale warto

Gość gość
ja też nie :O kilka stałych partnerek/ów i jakieś kontakty seksualne każdy miał, ale z takim, który zalicza każda dziurę nie zadałabym się :O tacy d****arze się pchają do kobiet a normalni stoją z boku :O

Gość gość
To chyba dlatego że "dzi..rz" nie kalkuluje nie ma oporów, obaw przed odrzuceniem, porażką .Cechuje go niski poziom empatii, nie jest bardzo uczuciowy nie zastanawia się "czy ja jej się mogę podobać?", a normalny facet raczej takie rozkminy ma i dłużej mu zejdzie żeby zdobyć się na odwagę i zagadać do kobiety.Nie mówiąc już o tym że gross sytuacji odpuszcza (na swoje i wielu kobiet chyba też)nieszczęście.

Gość gość
no to se wez prawika co nie wie co sie gdzie wklada

@ gość 2018.08.06 Chwalisz się tym, że iluś tam mężczyzn ma o tobie dobrą opinię za to że ich dobrze zaspokoiłaś, ale uwaga! uwaga!, nie chcesz mężczyzny rozwiązłego? Paradne... X Sama jesteś rozwiązła. Wg. filozofii gestalt człowiek najbardziej nienawidzi u innych własnych cech, których istanienia nie dopuszcza do świadomości.

Gość gość
Nie moglabym pokochac faceta rozwiązłego x A wszystko przez kompleksy, niską samoocenę i brak autonomii emocjonalnej. Niesamodzielność i obawa, że po zdradzie się nie podniesie, skoro opiera się i pasożytuje na partnerze. Stąd zazdrość i zaborczość. Do tego dochodzi niezrozumienie męskiego podejścia do seksu i zdrady. W życiu bym sobie nie wziął babska, które jest tak ograniczone, jak większość się wypowiadających w tym wątku. Uświadomcie sobie, że facet, nawet ten, który postanowi być z wami w związku, nie jest waszą własnością i może postępować wedle własnej woli. Na pewno nie jest też waszą niańką na dożywocie, szczególnie, że większość kobiet nie zasługuje nawet na to, by być z nimi w związku, a co dopiero marnować całe życie. Staniecie na wyższym poziomie i dopiero wtedy jakakolwiek dyskusja będzie możliwa, teraz jesteście żałosne i szkoda czasu.

Gość gość
10:48 Spotykaj się z jakąś zużytą ścierką, którą każdy miał, na 2 godziny po lekcjach lub studiach, to będzie taki dodatek do życia młody gnoju, który się jakiegoś gowna naczytał o samodzielności i braku autonomii emocjonalnej.

Gość gość
Jak można związać się z taką kłodą jak autorka?

Gość gość
14:29 Kłoda bo nie daje każdemu? aha :O

Gość gość
no a ilu juz dalas?

Gość gość
14:51 A co ciebie to interesuje zboku?

Gość gość
Kłoda bo nie lubi seksu, nie pożąda, może czekać latami itd. Czyli od razu widać, że kłoda.

Gość gość
Nie dziwie się autorce, że nie chce psa, co tylko suki potrzebuje. Chce ludzkiego mężczyzny, który nie myśli c***jem i ma trochę większe ambicje niż tylko kopulacja. A pieski, zamiast tutaj tak ujadac, lepiej niech sobie szukają suczki a od normalnych kobiet trzymają się z daleka. Szmaciarz powinien wiązać się ze szmata, bo na taką tylko zasługuje, proste.

Gość gość
21.18 logicznie, mądrze i w efekcie piękny post.

Gość gość
Autorka sama jest rozwiązła a nie chce faceta rozwiązłego hipokrytka

Gość gość
gość 2018.08.08 Opisałeś normalną kobietę. Lubisz łatwe suczki? Jest ich od groma.

Gość gość
Kafeteryjne kłody i prawiczki mają ogromne problemy z ludzką seksualnością.