Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wzięłybyście za opiekę nad 2 miesięcznym dzieckiem w trakcie wesela rodziców

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Odbiegnę nieco od tematu...laska ledwo z połogu wyszła i podpaskę z pomiędzy nóg wyjęła, i odziana w białą kiecę będzie wirować na parkiecie, a dzieciątko maleńkie daleko z opiekunką xxx a nie pomyślałaś, że ślub może był zaplanowany o wiele wcześniej niż ciąża? Miała odwoływać wszystko ze względu na połóg? Dzisiaj sale weselne się rezerwuje nawet 2-3 lata do przodu, więc nic dziwnego, że międzyczasie może przydarzyć się nieplanowana ciąża. Dziwne by było odwoływać planowany 2 lata ślub ze względu na, jak to ujęłaś - "podpaske między nogami" :O

Gość gość
Skąd wiesz, ze w biała? Może ma zieloną i nie każda leży pół roku w wyrze, bo dziecko urodziła

Gość gość
20:14 nie musisz oznajmiać jak twój gach cię nazywa, serio to mnie nie interesuje. Co cię tak uraziła moja opinia? Sama ledwo po porodzie udawałas na własnym weselu dziewicę w bieli? A może twój konkubent ma w doopie ślub z tobą?

Gość gość
gość dziś gość dziś Odbiegnę nieco od tematu...laska ledwo z połogu wyszła i podpaskę z pomiędzy nóg wyjęła, i odziana w białą kiecę będzie wirować na parkiecie, a dzieciątko maleńkie daleko z opiekunką xxx a nie pomyślałaś, że ślub może był zaplanowany o wiele wcześniej niż ciąża? Miała odwoływać wszystko ze względu na połóg? Dzisiaj sale weselne się rezerwuje nawet 2-3 lata do przodu, więc nic dziwnego, że międzyczasie może przydarzyć się nieplanowana ciąża. Dziwne by było odwoływać planowany 2 lata ślub ze względu na, jak to ujęłaś - "podpaske między nogami" pechowiec.gif XXXXXXXXXXXXXXXX A wiesz, ze ciążę też można zaplanować?

Gość gość
Ja 8 lat temu za dwójkę dzieci wzięłam 40 zł. Siedziałam do 6 rano.

Gość gość
Ale co cię to w ogóle obchodzi??? Ich ślub, ich nieslubne dziecko, nie tego tyczy się temat- masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Czy jest jakiś obowiązek brania ślubu i dopiero po nim plodzenia dziecka?

Gość gość
A Ty wiesz, że żadna metoda nie daje 100% pewności? i że kobieta może zajść w ciążę nawet kiedy prawidłowo stosuje daną metodę antykoncepcyjną?

Gość gość
20:24 tak wiem, ale takie rzeczy to tylko na kafe. W moim otoczeniu jakoś nikomu antykoncepcja nie zawodzi, tylko kafeteriuszki jakieś takie pechowe.

Gość gość
gość dziś 20:14 nie musisz oznajmiać jak twój gach cię nazywa, serio to mnie nie interesuje. Co cię tak uraziła moja opinia? Sama ledwo po porodzie udawałas na własnym weselu dziewicę w bieli? A może twój konkubent ma w doopie ślub z tobą? x Ops, nie wyszło. od 3 lat mam żone ;)

Gość gość
gość dziś 20:24 tak wiem, ale takie rzeczy to tylko na kafe. W moim otoczeniu jakoś nikomu antykoncepcja nie zawodzi, tylko kafeteriuszki jakieś takie pechowe. xxx Wiesz, średnio człowiek ma ok 10 znajomych wokół siebie i może z 20 członków swojej rodziny. Z tego powiedzmy połowa to kobiety. Trudno na podstawie 15 kobiet od razu uogólniać cokolwiek na całą populację :D ale zeby takie rzeczy pojmować, to trzeba jednak mieć trochę szersze horyzonty niż czubek własnego nosa :O

Gość gość
Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. Czyli jednak konkubina

Gość gość
Tu Autorka Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Myślałam o 200 zł, tak jak tu jedna osoba mi doradziła. Warto zaznaczyć, że dziecko kiepsko śpi i kolki ma w tym momencie, za miesiąc sytuacja może się zmienić. Gdyby działo się coś niepokojącego, to przyjedzie mama dziecka lub babcia, także bez obaw, a jak zarwę jedną noc, to przecież nic mi nie będzie

Gość gość
nie odpisujcie jej bo to albo jakiś troll, albo znudzona i sfrustrowana kafeteriuszka z koziej wólki.

Gość gość
20:29 wg ciebie każdy kto ma inne zdanie jest trollem? To wg mnie ty też jesteś trollem

Gość gość
gość dziś 20:24 tak wiem, ale takie rzeczy to tylko na kafe. W moim otoczeniu jakoś nikomu antykoncepcja nie zawodzi, tylko kafeteriuszki jakieś takie pechowe. X aha, czyli jeśli w moim otoczeniu nigdy nikomu nie urwało nogi to znaczy, że takie rzeczy się nie dzieją i są wymyślone? Czy jeśli z mojego otoczenia nikt nigdy nie miał raka płuc to znaczy, że taki rak tez jest wymyślony? No popatrz, z mojego otoczenia nawet nikt nigdy nie miał złamanej nogi, więc w takim razie złamane nogi to SPISEG? :D

Gość gość
gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. Czyli jednak konkubina x Znow pudło. Nie jestem facetem ;)

Gość gość
Tu autorka. Ale dyskusja na temat mojej znajomej. Tak będzie miała białą suknię i welon, dziecka nie planowali i nie zdązyli odłożyć pieniędzy na wesele przez okres ciąży. Ślubu też nie planowali ale rodzice nalegają. My się widziałyśmy może 5 razy, to dalsza znajoma ale chcę jej pomóc

Gość gość
Nic bym nie wziela za opieke i nie zostalabym z takim malutkim dzieckiem. A jak cos sie stanie, zachrztusi sie, cokolwiek, nigdy nic nie wiadomo. Niech wezmie sobie opiekunke. I powiedzialabym tej kolezance prawde, ze nie zostane bo dzieciak jest za maly i to za duza odpowiedzialnosc.

Gość gość
gość dziś gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. Czyli jednak konkubina x Znow pudło. Nie jestem facetem oczko.gif xxxx A gdzie napisałam, że jesteś facetem? Wskaż, czekam.

Gość gość
gość dziś gość dziś 20:24 tak wiem, ale takie rzeczy to tylko na kafe. W moim otoczeniu jakoś nikomu antykoncepcja nie zawodzi, tylko kafeteriuszki jakieś takie pechowe. X aha, czyli jeśli w moim otoczeniu nigdy nikomu nie urwało nogi to znaczy, że takie rzeczy się nie dzieją i są wymyślone? Czy jeśli z mojego otoczenia nikt nigdy nie miał raka płuc to znaczy, że taki rak tez jest wymyślony? No popatrz, z mojego otoczenia nawet nikt nigdy nie miał złamanej nogi, więc w takim razie złamane nogi to SPISEG? smiech.gif xxxxxxxxxxxx Pisz sobie co chcesz, widocznie masz słabo rozgarnięte kobiety w swoim otoczeniu i widocznie ty tez taka jesteś. Prawidłowo stosowana antykoncepcja jest pewna. Jeśli kobieta olewa regularne branie tabletek lub nie chodzi na kontrole do gina, aby sprawdzić np. spiralę, to nie dziwne, ze zaliczają wpadki. Ale to juz ich sprawa, ze niepotrafia ogarnąć tak prostej sprawy. Zresztą dyskusja na ten temat już chyba nie ma sensu, bo autorka napisała, ze koleżanka wpadła i ślub nie był planowany 2-3 lata wcześniej jak ty wymyśliłaś, tylko rodzice nalegają.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. Czyli jednak konkubina x Znow pudło. Nie jestem facetem oczko.gif xxxx A gdzie napisałam, że jesteś facetem? Wskaż, czekam. x gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. < TU slepa czy głupia?

Gość gość
gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. < TU slepa czy głupia? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dalej czekam, bo z tego wpisu wynika, ze NIE jesteś nim. Doczekam się dziś, czy twój móżdżek nie da rady?

Gość gość
A dlaczego nie ma sensu? Tak się składa, że ma sens bo to Ty jesteś ignorantką. Ciało ludzkie to nie jest maszyna, które chodzi jak w zegarku. Nawet prawidłowo stosowana antykoncepcja nie daje 100% pewnosci. Przykładem jestem ja - wizyty u ginekologa regularnie, te same tabletki od ponad roku, nigdy nie zapomniałam ani jednej, bralam je o tej samej porze, żadnych opóznień, jestem zdrowa i zawsze byłam. I co? Zaszłam w ciążę! Nikt nie wie dlaczego tabletki nie zadziałaly tym razem. Prawdopodobnie ich działanie osłabił lek, który został mi podany w miesiącu, w którym doszło do zapłodnienia. Miałam atak silnej alergii i dostałam silne leki sterydowe. Na ulotce brak informacji czy te leki wchodzą w interacje z pigułkami antykoncepcyjnymi. Więc de facto ja byłam królikiem doświadczalnym. I co na to powiesz? Medycyna nie jest odkryta w 100% a organizm to żywy organizm, a nie komputer, więc Twoja pewność siebie zakrawa już o ignorancję :O

Gość gość
Ja opiekowalam się takim 4 miesięcznym maluchem,akurat to jego rodzice brali ślub.Dostalam 200 zl,tyle ze dziecko spokojne i w sumie spalo

Gość gość
gość dziś gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. < TU slepa czy głupia? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dalej czekam, bo z tego wpisu wynika, ze NIE jesteś nim. Doczekam się dziś, czy twój móżdżek nie da rady? x No idiotka. Zarzucasz mi, ze jestem facetem. Jestem kobietą i mam zone. cos dziwnego? to juz twoj problem ze twoj ograniczony konserwatywny polski mozdzek nie ogarnia

Gość gość
20:49 baju baju ...

Gość gość
No własnie i pokazałaś swoją głupotę. Co w twoim otoczeniu nikt nagle nie dostał silnej alergii? jesteś tak ograniczona, że to jest aż śmieszne.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Tak tak uważąj, już ci wierzę, że jesteś facetem. < TU slepa czy głupia? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dalej czekam, bo z tego wpisu wynika, ze NIE jesteś nim. Doczekam się dziś, czy twój móżdżek nie da rady? x No idiotka. Zarzucasz mi, ze jestem facetem. Jestem kobietą i mam zone. cos dziwnego? to juz twoj problem ze twoj ograniczony konserwatywny polski mozdzek nie ogarnia xxxxxxxxxxxxxx W dalszym ciągu powtarzam, ze tam NIE jest napisane, że jesteś facetem. Twój móżdżek jakiej narodowości?

Gość gość
Zawaliłaś tabletki i nagle alergia winna. No właśnie takie tępaki nie powinny się rozmnażać

Gość gość
Nie zawaliłam wlasnie tabletek ;) brałam je codziennie o 22. Miałam nawet przypomnienie ustawione w telefonie, zeby nigdy nie zapomnieć o żadnej. Teraz to już zresztą bez różnicy, bo dziecko choć nieplanowane to kochane :)