Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mivchałł

Dlaczego każda fajna kobieta po 30 na portalach randkowych to samotna matka ?

Polecane posty

Gość mivchałł

Jestem samotnym 35 letnim facetem i szukam swojej drugiej połówki, ilekroć trafiam na fajny profil kobiety po 30 (fota+opis+wiadomości) to okazuje się nią samotna matka. Reszta kobiet po 30 na portalach to tragedia labo atencjuszki chcące się dowartościować albo mało atrakcyjne albo (chyba najgorszy typ) panny "ja nie wiem co ja tutaj robię" jak ja czytam taki tekst to kończę konwersacje, nie lubię jak ludzie mają mnie za idiotę. Z czego to wynika ?

Gość gość
w tym wieku kazdy jest po mniejszych lub wiekszych przejsciach

Gość gość
Jak przespałeś najlepszy okres życia to teraz bierz jak leci i nie narzekaj.

Gość gość
Popieram odpowiedzi powyżej. Do tego wiek przed 30 to dla każdej kobiety idelany wiek na rodzenie dzieci a chce je mieć praktycznie każda.Do tego skoro jest jak to mówisz "fajna" to znaczy że miała w zyciu jakieś tam powodzenie na tyle by z kimś być i uprawiać seks = splodzic dziecko. Chyba logiczne co?

Gość mivchałł
gość wczoraj fakt gość wczoraj Zawsze mogę celować w studentki :) gość wczoraj No tak tylko dlaczego te które mają 30 lat i więcej i które osiągnęły jakąś tam dojrzałość i samoświadomość zachowują się tak infantylnie ?

Gość wybij to sobie z pustej dyni
sam tez nie jestes normalny, widać :D o czym my mówimy? Dobrze ci tu ktos napisal - bierz to co jest, jak leci, bo nic innego juz mial nie bedziesz frajerze :D

Gość gość
Bo inaczej nie była by fajna

Gość gość
Dzieciatej nie bierz, bedziesz je6al na cudzego gówniaka. A panne pomimo tego ze na początku moze sie wydawac dziwna, da sie ją rozruszać i jest pozniej ok:classic_cool:

Gość gość
Taaa, bo z pewnością studentki celują w 35-latka z portalu randkowego :( Sorry za off-top ale mam 23 lata, jestem ową studentką i mało rzeczy wkurfia mnie bardziej niż sliniący się frajerzy przed 40-tką, którym wydaje się, że są fajni, młodzi i że 20-parolatka może być w ich zasięgu.

Gość gość
dla takich 20 paro latek wystarczy byc milym przez chwile i rzkladaja nogi

Gość mivchałł
gość dziś I bardzo dobrze ze potrafisz sprecyzować swoje oczekiwania, powinnaś wybrać takiego partnera który ci odpowiada, nic na siłę ale zrozum ze ludzie są różni i dziewczyny w twoim wieku również jedne wola rówieśników jedne starszych inne nawet młodszych, ja dostaje wiadomości na portalach randkowych od dwudziestoparolatek i nie chodzi im o pieniądze są tez takie które zaznaczają na profilach ze wiadomości od facetów więcej niż 5 lat starszych są ignorowane.

Gość spec spec
Zawsze można zaniżyć swój wiek, zadbać o cerę, zacząć chodzić na siłownie itp. Ja mam 33 lata, a bez problemu umawiałem się ze sporo młodszymi za nim poznałem obecną (obecna partnerka ma 27 lat). A nie jestem mega bogaty, nie jeżdżę sportową furą (tylko zwykłym vanem 7 osobowym) itp. Samotne matki to są i w wieku 16 lat... 500 + idzie xD Tak serio to może celuj nie w studentki, ale już po studiach, ale przed 30tka, lub równe 30. Jeszcze w miarę młode, świeże, bezdzietne, bez rozjechanej ciipki, mające długie włosy, ogarniające współczesne technologie, nie bojące się założyć szortów

Gość spec spec
Jeszcze rok temu bujałem się z 18ktą po dyskotekach, jeziorach. Sama za siebie płaciła :P Po prostu na portalach widzimy tylko wycinek rzeczywistości. Fakt, po 30 większość wolnych bezdzietnych to: - zmanierowane lalusie szukające księcia - otyłe, krótkowłose panie

Gość gość
gość dziś x 35 lat to nie jest 40:)

Gość gość
Niestety ale kobieta samotna tuż po 30 to najgorszy typ. Albo stara panna czyli wiadomo że coś z nią nie tak. Albo mamusia z małym dzieckiem. Dobra rada to albo brać się za takie ok 25-27 lat i jak jesteś ogarnięty to one chętne są albo poczekaj jeszcze trochę jak dzieciate 30 staną się 40 i będą już miały dzieci na wylocie.

Gość gość
Jeszcze w miarę młode, świeże, bezdzietne, bez rozjechanej ciipki, mające długie włosy, ogarniające współczesne technologie, nie bojące się założyć szortów xxxx buahahahahaha, jak masz takie wymagania co do przydatnych w związku cech partnerki to sienie dziwię, ze dalej się bujasz w krótkich przygodach. Długie włoszy , szorty i umiejące obsłuzyć internet i srajfona. Brawo ty!

Gość gość
Fakt, po 30 większość wolnych bezdzietnych to: - zmanierowane lalusie szukające księcia - otyłe, krótkowłose panie x no patrz, ja przed 30-ka byłam otyłą krótkowłosa pania, a w wieku 32 lat miałam włosy półdługie i nie wychodziłam z siłowni- ciało jak gimnastyczka.

Gość gość
"krótkowłose panie"? :D ja mam 38 i mam długie włosy. Za to Ty w moim wieku będziesz łysy jak kolano. Pewnie i tak pomimo młodego wieku wyglądasz jak koopa :D

Gość mivchałł
No własnie co w końcu jest nie tak z sztangielkami po 30 ?

Gość gość
samotne baby po 30 to porazka

Gość gość
spec spec jesteś odrażającym prymitywem. Żadna normalna by nawet na ciebie nie nas/r/a/la

Gość gość
gość dziś x czekaj, on wylewa żale w necie bo juz jest lysy jak kolano :D i musi gdzies swoje frustracje wyładować

Gość gość
Jak jest łysy ale ma kasę to bym brała.:))))) ps. kilka dni temu na wp był artykuł o faceci który masowo uwodzil i okradał kobiety. Był łysy.:)

Gość gość
Bardzo głupie pytanie, bo odpowiedź jest dość oczywista. Większość kobiet po 30-ce to matki, bo średnia wieku w jakim kobiety zachodzą w ciaże w Polsce to coś kolo chyba 29 lat. Nie rozumiem więc twojego zdziwienia taką sytuacją. A czemu tylko te z dziećmi są w twoim mniemaniu "fajne"? Podejrzewam, że poszukujesz w kobiecie pewnych cech charakteru (ujęte przez ciebie za fajne) którymi akurat cechują się kobiety chcące mieć dzieci lub już będące matkami np. opiekuńczość, pewien dystans do świata i siebie, mniejsze skupienie na sobie itp. A co z kobietami fajnymi ale bez dzieci? Cóż, po pierwsze większość fajnych kobiet wychodzi z "obiegu" jakoś koło 25 roku życia tzn. wiążą się w związki, małzeństwa itd. i potem mają (częściej), lub nie mają (rzadziej) dzieci. Ale ich nie ma na portalach. Of course w życiu takiej kobiety moze wydarzyc sie coś, co spowoduje, że np. w wieku 35 lat zostanie sama (wypadek, choroba, rozpad związku) ale wtedy najpewniej ma już dziecko. Ot i twoje pytanie rozwikłane.

Gość mivchałł
gość dziś Bardzo trafna i przemawiająca do mnie odpowiedz na postawiony przezmianie problem. Ja bym dodał ze inną charakterystyczną cechą samotnych kobiet po 30 jest ta ich nieznośna pretensjonalność.

Gość gość
Bo jeśli baba nie ma chłopa i bachora do 30 to zaczyna fiksować.

Gość mivchałł
Uaktualniam ważny temat

Gość gość
Hmmm, moja przyjaciółka była taką wolną fajną trzydziestką, była wiele lat w związku, ale nie wzięli ślubu, on zdradził, chciał wrócić. Ale znalazła faceta w zeszłym roku, planują ślub i dzieci.

Gość gość
A co ty myślałeś, że będą ładne, mądre i bez zobowiązań? Takie po 30-stce są w małżeństwach lub w związkach, albo tych związków nie chcą, więc nie zakładają konta na durnych stronach. Podobnie faceci. Zresztą na takich portalach są w ogóle ludzie ze skrzywioną psychą-obu płci, albo szukający wrażeń.

Gość mivchałł
"A co ty myślałeś, że będą ładne, mądre i bez zobowiązań?" W sumie to właśnie tak myślałem.