Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewela17

Profesjonalne oczyszczenie twarzy w Poznaniu??

Polecane posty

Gość Ewela17

Chcę poprawić sobie wygląd twarzy i oczyścić skórę, zależy mi na pełnym profesjonaliźmie i przystępnych cenach. W Poznaniu jest bardzo dużo gabinetów i klinik medycyny estetycznej, jednak cenowo zbyt wysoko na przeciętny portfel. Proszę kobietki podpowiedzcie mi kogoś dobrego???

Gość Jula018
W Poznaniu na zainteresowanie zasługuje Proderma na Winogradach. Wykonują tam przeróżne, nowoczesne terapie, zabiegi odmładzające skórę, poprawiające wygląd twarzy, stosowane są najnowsze metody i wykorzystywany jest profesjonalny sprzęt markowy. Z zaufaniem mogłam poddać się mezoterapii i mikrodermabrazji ponieważ wykonywała pani dermatolog, która jest ekspertem i bardzo dobrze wiedziała co robi. Przed przystąpieniem wszystko dokładnie objaśniła. Byłam bardzo zadowolona z obsługi i efektów zabiegów, a przy tym ceny bardzo przystępne. Na pewno niejeden raz jeszcze skorzystam z tej kliniki. Polecam szczerze!

Gość Malwina_LL
Ja skorzystałam z usług świetnej pani dermatolog Marty z Prodermy. To świetna specjalistka, ma wyjątkowe podejście do pacjenta. Ta pani wie co robi, ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Oczyściła mi rewelacyjnie skórę twarzy stosując najnowsze metody i dobrała świetne preparaty, które dały natychmiastowy efekt odmłodzenia, poprawienia kondycji, jędrności i kolorytu.

Gość Agata91
Korzystałam niedawno z usług pani Magdy z Proderma. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu który mi wykonała. Pani doktor zaleciła wykonanie peelingu kawitacyjnego który sprawił że moja skóra stała się wygładzona a moje dotychczasowe stany zapalne z którymi zmagałam się od gimnazjum zmniejszyły się w ogromnym stopniu. Z czystym sumieniem polecam zabiegi u pani Magdy. Na pewno jeszcze nie raz tam wrócę! ;)