Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba to imię bo moj maz się zaśmiał o powiedział że zwariowalam

Polecane posty

Gość gość
Okropne. Moja znajoma dała córce na imię Matylda :o też nie wiem co nia kierowało

Gość gość
Autorko imię jest ładne. Ci co komentują po prostacku to sami są głupi. Dzisiaj sie wraca moda na stare imiona i pomysły są właśnie coraz odważniejsze. Moja była sąsiadka dała np. na imię córce Rita. Mnie się podoba imię Celina, ale mój mąż sie też by nie zgodził

Gość gość
"Dzisiaj sie wraca moda" a po jakiemu Ty piszesz? "Dzisiaj wraca moda" bez żadnego "sie" analfabetko.

Gość gość
Fajne imię! Oryginalne i przyjemne dla ucha. Córka będzie zadowolona!

Gość gość
Klementyna to osmieszajce imie? Chyba z byka spadalas... Emilka to imie do porzygu, Klara jak dla starej babci w okularach a Kalina jest imieniem brzydkim.

Gość czerwonamiska
Doszliście do kompromisu?

Gość gość
Ludzie, ale wy jesteście zamknięci na drugiego człowieka i nietolerancyjni. Moim zdaniem nie ma imion ładnych i brzydkich. Są poprostu inne niż nasze. Jeśli mam przed sobą cudownego, ciepłego, miłego człowieka to mam to gdzies czy nazywa się Rita, Klara czy Hildegarda

Gość gość
Mi sie nie podoba, teraz znowu powrot do starych imion a za chwile bedziesz moze zalowac. Mysle ze mąż ma prawo sie nie zgodzic, ja sama bym tak nie dala na imie. Najlepiej Ty daj swoje propozycje imion i mąż niech tez da i wybierzcie to na ktore oboje sie zgadzacie.

Gość gość
Nie ma sensu o taką sprawę pytać na forum bo każdy powie co innego i dołoży swoje sugestie. Podoba ci się to daj tak dziecku na imie, przynajmniej nie bedzie 5. Mają albo Julią w przedszkolu. Bo od tych 2 ostatnich to już się wymiotować chce.