Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wamy tez faceci wmawiają ze jesteście nienormalne bo

Polecane posty

Gość gość

Nie chcecie dać mu szybko du/py albo rozmawiać z nim o seksie? Tez uważacie że facet który robi prostocie aluzje do seksu to mówi kobiecie ze tylko na tym mu zależy?

Gość gość
No raczej. Paszol won się mówi takiemu.

Gość gość
Tandetna prostacka manipulacja czyli wmawianie komuś kto nie chce dać się wykorzystać, że jest nienormalny, bo... Nie chce dać się wykorzystać. Wielu facetów jest w tym mistrzami.

Gość gość
Tandetna prostacka manipulacja czyli wmawianie komuś kto nie chce dać się wykorzystać, że jest nienormalny, bo... Nie chce dać się wykorzystać. Wielu facetów jest w tym mistrzami.

Gość gość
Tandetna, prostacka manipulacja, czyli wmawianie komus ze ma dac sie wykorzystywac, placic, zabawiac, marnowac czas, energie i zasoby, ze jest nienormalny, "gorszy"... Bo nie chce dac sie wykorzystywac manipulantce. Wiekszosc bab jest w tym mistrzyniami.

Gość gość
Facet to odczytuje następująco - nie chce seksu bo go nie lubię więc ewentualny związek będzie dla Ciebie meczarnia - Jestem kiepska w te klocki i ewentualny związek będzie dla Ciebie meczarnia.

Gość gość
To znaczy że jesteście żałośni wszyscy po kolei. Do tego zero w was polotu i zaangażowania. Jeśli na samym początku chłop pokazuje że ma cię za chodzaca p**de to o czym to świadczy? Nie szanuje cię teraz to i później nie będzie tym bardziej. Wmawianie takiej kobiecie że jest oziebla albo słaba w te klocki to tłumaczenia debila.

Gość gość
gość dziś tak istnieją kobiety, które manipulują facetami, robią z nich frajerów dla własnych korzyści. Najczęściej są to te puste prymitywne Karyny, które najlepiej wyspecjalizowane są w lansie. bansie i robienia ze słabszyh zauroczonych w nich (a raczej ich kiczowatym wizerunku) facetów swoich sługusów. Tak, są takie kobiety, dziwnym trafem zawsze mają wokół siebie wianuszki oddanych adoratorów. Nie zmienia to faktu, że istnieje mnóstwo uczciwych dobrych kobiet, które nie wykorzystują facetów i te z kolei mogą stać się ofiarą dla typowych manipulantów.

Gość gość
Jeśli kobiet na samym początku pokazuje że ta sfera życia nie jest dla niej ważna to wróży to cała masę kłopotów w przyszłości. Po co mi żona która będę musiał zdradzać, którą ciągle będzie bolała głową albo która kryje bo przecież liczy się wnętrze a nie seksualność. Po co Ci tyle kłopotów w przyszłości. Od razu olac.

Gość gość
A ja jestem facetem i dla mnie kobieta która chce iść na drugiej randce do łóżka to szmata , z takiej żony już nie będzie . Amen

Gość gość
gość dziś - słabszyCH. Dodam jeszcze, że za manipulantów uwazam facetów, którzy nie tyle chcą normalnego związku i seksu, tylko zabawić się parę razy albo spotykać z daną dziewczyną tylko w celach seksualnych - nie mówiąc jej przy tym jaka jest jego JEDYNA motywacja, a zwodząc, że traktuje ją poważnie i całą znajomość jako coś znacznie wykraczającego poza niezobowiązujące seks-spotkanka.

Gość gość
Uważasz że ciągłymi naciskami na tę sferę zachęcisz do siebie kobietę nastawiona nie tylko na seks? Chyba kpisz. Jak ma okazać zainteresowanie seksem? Pewnie rozłożyć nogi góra na drugim spotkaniu haha. Żałosne. Widać że taki facet sam nie ma absolutnie nic do zaoferowania.

Gość gość
16:07 Ty masz chyba z 14 lat, nie więcej. A co jesli facet na początku ma dobre zamiary, chce i seksu i związku ale później widzi że to nie to lub Po prostu się odkochal. Tak też bywa.

Gość gość
Jeśli ktoś chce związku opartego tylko na seksualności to równie dobrze iść do prostytutki

Gość gość
16:09 nie zamierzam nikogo naciskać na ta sferę, ja poprostu wiem że to kobietą nie dla mnie i rezygnuje. Może być najmądrzejsza naj...naj. naj.... ale ja nie chce i tyle.

Gość gość
musze was przeedukowac bo te tematy tu sa bardzo plytkie bo osoby tu piszace nie znaja sie na naukowych sprawach, nauka dowiodla ze milosc to seks, milosc tworzy sie w muzgu po seksie !!! zaruwno kobiety jak i mezczyzny, osoba ktura uprawia mase seksu z ruznymi osobami jest najbardziej wartosciowa bo ma w sobie najwiecej milosci, dlatego prwiczkowie sa najgorszymu mezami bo nie umieja kochac, bo jak maja umiec jak nie maja w muzgu polaczen milosci kture tworza sie po seksie? oto cala filozofia

Gość gość
16:10 Haha no tak jest najlepiej. Nakłonić kobietę do szybkiego seksu wmawiajac jej ze tak trzeba bo jeśli nie to znaczy że zachowuje się jak dziecko pobzykac jakiś czas a za chwilę powiedzieć że to jednak nie to i tak bywa. Ale co się nabzykal to jego :D komu wy te marne kawałki wciskacie frajerzy?

Gość gość
Są faceci którzy się ulatniają po tym gdy kobieta zbyt szybko im ulegnie, nie wierzę że facet będzie myślał o kobiecie w kategoriach przyszłej źony gdy ta da mu doopy na pierwszym spotkaniu

Gość gość
gość dziś - kolejna manipulacja, personalna wycieczka. Tak nzam gościa, który swojego czasu (nie wiem jak teraz) średnio raz na miesiąc albo i częściej zaliczał inną panienkę, potrafił kręcić z kilkoma naraz i jednocześnie robiąc oczka a la zbity kotek pseudofilozoficznie pytać przy tym: "a może ja szukam miłości?". No to chyba nie tędy droga o czym powinien się zorientować po max. kilku miesiącach takiego trybu życia. Jednak wiadomo, że lepiej racjonalizować swoje prymitywne instynkty, skur/wysyńskie zachowania i dalej uprawiać cyniczny hedonizm, który mógł przyczynić się do cierpienia niejednej dziewczyny (koleś sam mi przyznał, że żeby zaliczyć nieraz wciskał kity o miłości).

Gość gość
C*****e prowo naprawdę. Jesteście mentalnym dnem w większości i chyba trzeba być nieźle zwichrowana na umyśle żeby się z wami zadawać i wchodzić w związki. Seks każda może miec kiedy chce bez pasożyta prymitywa przy d***e na co dzień.

Gość gość
Musisz zaakceptować jedna rzecz. Chcesz mieć faceta i to wszystko co facet ci może dac - Musisz zaryzykować. To jedyna droga. Inaczej albo samotność albo jakiś przegryw.

Gość gość
Mi już faceci zrobili taki młyn z mózgu ze zaczęłam się zastanawiać same czy to ze mną coś nie tak bo nie chce rozmów o seksie niektórzy gdy nie chcesz o tym rozmawiać odpowiadają "jesteś dziewicą?":D chyba lepiej nie zadawać się z debilami. Gdybym szukała faceta tylko do seksu to sama robiłabym aluzje facetowi do seksu żeby go napalić i nieobchodziloby mnie to kim on jest tak naprawdę. Moja logika mówi mi ze jeśli coś kogoś nie interesuje to o tym się nie rozmawia. Facet ciągle gada o seksie= twierdzi ze jestem nienormalne bo pomyślałam że chciałby się ze mną przespać= brak logiki

Gość gość
Ja się kiedyś zakochałem i to szczerze naprawdę szczerze w dziewczynie a w zasadzie w kobiecie która była ode mnie 4 lata starsza i wylądowaliśmy w łóżku po 3 godzinach znajomości. Związek trwał prawie 2 lata. Czym bedzie Cie starsi wasze podejście do seksu się zmieni

Gość gość
gość dziś - no zmienia się. Ja im jestem starsza, tym częściej dochodzę do wniosku, że seks na jednym z pierwszych spotkań, to droga donikąd, ewentualnie do seks-układu a i to niekoniecznie. Mówię to z autopsji.

Gość gość
Tak na pewno jedną osobe do drugiej przywiąże się seksem. Miłość rodzi się wtedy kiedy facet posuwa kobietę nawet gdy jej dobrze nie zna. Nie wiem czy faceci robią z kobiety idiotki świadomie czy serio są niedorozwojami

Gość gość
no to bylo nie dawac na 1 randce

Gość gość
Z seksem powinno się czekać minimum 3latka

Gość gość
Chyba w związku liczy się przyjaźń, przywiązanie i fascynacja coś więcej niż tylko bzykanie

Gość gość
Autorko,jestes jakas chyba nienormalna. Facet ma prawo dostac,jesli nie to poszła ty won a jesli tak ci wygodnie to siedz sobie przy nim dalej,znajdzie sobie na boku lepszy towarek