Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubior dla 4 latka wesele

Polecane posty

Gość gość

Mam dla syna spodnie wizytowe ,koszule i muszke . Buty polbuty ze skórki ale tesciowa mowi bym zalozyla mu sandaly . no przeciez bedzie wygladal jak Janusz . Szukalam takie buty z dziurkami ale nie znslazlam . jakie buty zalozyc?

Gość gość
Trampki?

Gość gość
Trampki na wesele i ślub ???????

Gość gość
A ja jak najbardziej założyła bym trampki, przecież to dziecko. Ale ja lubię taki look, trampy do koszuli.

Gość gość
Teściowa by mnie wyklnęla za trampki

Gość gość
Lepiej trampki niż sandały.

Gość gość
Nie pytam o sandaly tylko o półbuty ze skórki z podeszwa trampkowa ren but

Gość gość
I nie mam trampek dla syna

Gość gość
Po co tak stroic dziecko w taki upal

Gość gość
dlatego pytam jak go ubrać ? nie mam innych ciuszków . Kupiłam dlugie bawelniane spodnie , koszula z krótkim rekawkiem tylko pytam o buty

Gość gość
Jak upal to spodenki i sandalki

Gość gość
Błagam, spodenki i sandaly? Oczywiście że ubierz elegancko, spodnie, koszula, pantofle. Jak się nauczy tak będzie chodził, musi od małego rozumieć. A tesciowa sama niech idzie w sandalach.

Gość gość
ale nie mam takich eleganckich spodenek krótkich . Na sali bedzie klimatyzacja . Przebiore mu buty potem ale czy do USC i do koscioła może iśc w pólbutach ? nie bedzie dziwnie wyglądało ?

Gość gość bdjdjc
Ja swojego 4latka tez bralam na wesele w tamtym roku. Mial na sobie kremowe spodnie materialowe takie ala rurki. Koszule na krotki rekaw w kratke i czerwone trampki do tego czerwona mucha. Wygladal slicznie i bylo mu wygodnie. Pozniej zmienilam mu trampki na sandalki wlasnie i muche zdjelam

Gość gość
Nie wiem autorko jakie macie półbuty, ale spodnie i koszula ok, muszka też super, ja zalozylabym pantofle, albo jakieś kryte. A sandałki raczej się nie przydadzą, na sali klima, chyba że buty niewygodne. A royal baby to inny temat, im etykieta zakazuje noszenia dlugich spodni. Trampki fajnie wyglądają w stylizacjach miejskich, na wesele jednak wypada elegancko.

Gość gość
Ubierz go wygodnie

Gość gość
Pantofle kryte ? Czyli jakie to są ? Mam polbuty z podeszwa trampkowa firmy ren but jasne kremowe z niebieskim

Gość gość
Polbuty dla takiego dziecka? Przeciez to niewygodne. Kup mu trampki, taka stylizacja nawet u doroslego faceta sie obroni a tym bardziej u malucha.

Gość gość
Ale trampki sa sztuczne a polbuty ze skory.

Gość gość
Nie kryte pantofle tylko albo pantofle albo inne kryte, nie sandaly :-) Osobiście nie zalozylabym trampek do eleganckich spodni i koszuli, jeżeli to do jeansow i wtedy marynarka, ale to jednak miejska stylizacja. Na wesele wypada elegancko, tym bardziej że masz te półbuty. Zakladaj i nie kombinuj z trampkami.

Gość gość
Mój był ubrany ładnie ale też wygodnie bo nie oszukujemy się w miejscu raczej nie usiedzi. Miał koszule z krótkim rękawem i cienkie spodnie w kratę, buty adidasy. My mieliśmy wesele zimą, więc pogoda była inna, ale na sali było ciepło a syn był ciągle w ruchu albo u kogoś na rękach :-D. Napewno polecam wziąć coś na zmianę w przypadku jakiejś nieprzewidzianej przychody.

Gość gość
Jeszcze niech go w garnitur odp******i i już w ogóle stary maleńki. To jest dziecko, ubierz go ładnie ale przedewszystkim wygodnie, nie wyobrażam sobie 4latka w pantoflach.

Gość gość
Słabą masz wyobraźnię widocznie :-) Ja za to nie muszę wyobrażać, w tym roku bylam już na 4 weselach i było wiele dzieci, nie widzialam nikogo w adidasach ani trampkach. W sandalach tak, ale to młodsze dziecko i sandalki pelne z otworkami. Chlopcy orzedszkolaki jak najbardziej w pantoflach, wiadomo że ma swój wiek.

Gość gość
takie buty jak wyżej mam dla syna , delikatnie inne kolory . Czy nie bedzie głupio wyglądało w takich pełnych butach ? oczywiscie wezmę na zmiane ale chodzi o USC i koscioł ?

Gość gość
Straszne te buty. Brzydkie i nie na te porę roku

Gość gość
nie pytam czy ładne czy brzydkie !!!! ofermo !!! czytac nie umiesz to spadaj!!!

Gość gość
Buty na jesień i wczesną wiosnę, trzewiki. Na upalny dzień się nie nadają.

Gość gość
Autorko, ja pisalam wcześniej o pantoflach albo innych krytych. Moj bratanek teraz nosi do wyjscia mokasynki, wpisz sobie w wyszukiwarke mokasyny wizytowe i popatrz, jakieś delikatniensze z nubuku, kolor dobrać do muszki np. i bedzie super. I wykorzystasz jeszcze do kociola czy nawet na codzień do jeansow. Ja uważam, że trzewiki z linka są fajne, ale jednak na chlodniejsza pogode.