Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Haha, znowu skompromitowałem głupią świnię

Polecane posty

Gość gość

Z kumplami dla beki umawiamy się na tinderze z brzydkimi dziewczynami i robimy im nadzieję. Szczytem było jak ostatnio umówiłem się z taką z nadwagą 165cm, 66kg(napisała mi swoje wymiary dokładnie), brzydka, czerwone policzki na świnia w dobrej restauracji. Ta śmieszna świnka przyszła w sukni balowej chyba hehe, bo spóźniłem się 15 minut, weszliśmy z kumplami stolik obok od razu mnie poznała, miała dziwną minę, ale ja jej powiedziałem tylko siemka, co tam i minąłem idąc do stolika do kumpli, krzyczeliśmy do niej "szakira, szakira" hehe, zrobiłą się czerwona jak burak i udawał ,że nie wie o co chodzi i wyszła. Napisałem jej sms, że chyba zgupiała, niech schudnie to może ktoś ją zechcę. hehehehe

Gość gość
człowieki ty jesteś chory ,weż leki!

Gość gość
z kumplami zrobiliście taką prowokację w dobrej restauracji? :D:D popracuj nad stylem :classic_cool:

Gość gość
Nie taka głupia sk*****syny, jak wam się wydaje! Grubą świnie masz w domu,a na dobrą restauracje was nie stać bidulu ,emerytury nie staje . Trochę było spokoju ,nudzilo się ,trzeba było wymyślić nowy sposób na zabawę ,wycofaliscie się ? Jakaz to przyczyna ? Cos zagrażalo ?

Gość gość
Czas wziąć sprawy w swoje rece i zakończyć ten "kabaret " Już poczyniła pierwsze kroki w tym kierunku.

Gość gość
szanuje posta, bol tlustych dupsk glupich swin jest? jest

Gość gość
Ta teraz idiotki niezrobione i zaniedbane beda bronić ale facetow grubych to obrazaja. Ps jestem kobieta

Gość gość
hehehe jaka beka xd szakira szakira kisne w huj xd hahahahah

Gość gość
Pomysł zaczerpnęliśmy od kumpla, który mówi, że w Anglii to popularna zabawa i to się jakoś nazywa, arabscy imigranci to wymyślili. Bajerują brzydkie dziewczyny, żeby je poniżać i wyśmiewać.

Gość gość
i dobrze, moze to nauczy glupie polki zycia choc troche

Gość gość
chory łeb

Gość adik1adik
Znam to ! Serio. Też nam o tym kumpel opowiadał, i robiliśmy to, ale w klubie. Ja i kumple mamy powodzenie, dobre ciuchy itp, i w klubach uśmiechamy się do brzydkich dziewczyn, puszczamy oczko, pozniej bajera, wspólny taniec, mowisz jej ,ze jest piekna, a pozniej wracasz do kumpli ona sie cieszy, a my cisniemy z niej, pozniej biega caly wieczor, do poki jej nie powiesz, ze jest pasztetem i to byl zart hahahaha

Gość gość
Brzydkie dziewczyny nie chodzą do szpanerskich klubów , bo je nie stać

Gość gość
zjeby :D

Gość gość
tak niektorzy pompuja swoje ego? rany, nawet napluc na takie s****wo bym nie chcial, sliny szkoda.

Gość gość
oczywiscie zdajesz sobie sprawe, ze jak wiekszosc tekstow tego zespolu tak i ten realia przedstawia za pomoca parodii?

Gość gość
Czemu szakira szakira, o co chodzi z szakirą

Gość gość
No ciekawe jak Ty wygladasz autorze, może niejedna juz laska Cie wyśmiewała jaki brzydki :D Adonis sie znalazł, no na pewno hue hue... Obstawiam ze nieraz juz kosza dostales dlatego się tak mscisz na kobietach. Normalnemu facetowi co głowy by nie psztszlo takie cos. Oj musisz być sfrustrowany...