Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sklejona stulejka u 9latka. Ktoś zna temat??

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że u mojego syna stulejka jest dość mocno sklejona. Odchodzi tylko do połowy. Kiedyś, gdy jeszcze sama go kąpałam było wszystko w porządku. Teraz sam się myje i mówię mu zawsze by o tym pamiętał, ale nie wiem czy właśnie tym, że sam ją odciagal nie narobił więcej szkody niż pożytku? W piątek idziemy do lekarza choć on twierdzi, że nie pokaże tego tej Pani. Jak będzie wyglądała taka wizyta i co nas teraz czeka?

Gość gość
W jakim wieku juz dawala sie odciągnąć? U nas 3latek i jeszcze sie nie daje, stosowalismy masc ze sterydem nic sie po niej nie zmienilo, ale jeden lekarzy mowil , ze u 3latka jeszcze tak może byc, wiec poczekamy

Gość gość
Nie pamiętam... Jako 6latek miał ok, a teraz masakra jak wczoraj patrzyłam...

Gość gość
Też mam ten kłopot. Syn lat 7 nadal nic.

Gość gość
Mój syn w wieku 10 lat miał zabieg chirurgiczny - częściowa plastykę napletka . Moja rada nie czekajcie , samo nie zejdzie . Jak najszybciej do urologa . Mu zaufaliśmy pediatrze , ze niby z wiekiem problem sam sie rozwiąże . Potem nadszedł czas gdy sam sie kapał , nie dał sobie nic sprawdzić , odciągnąć itd. Do lekarza poszliśmy o pare lat za Późno. Teraz jest ponad rok po zabiegu ,cały czas m przypominamy o prawidłowej higienie itd. Ale wiecie jak to jest , dojrzewa , widzę ze temat go krępuje . Mamy raz na rok kontrole u urologa . Chodzimy do lekarza mężczyzny . W tym roku pojdzie z nim juz mój mąż. Ciężka sprawa , bo u nas dochodzi tendencja do bliznowacenia. Generalnie mam żal do siebie ze nie zareagowałam w odpowiednim momencie.

Gość gość
Ja mam 3 miesięcznego synka u widzę ze się nie odciągac czy powinnam pójść do lekarza?

Gość Aketari
Wiecie, że problem nie dotyczy tylko chłopców, a często i dorosłych mężczyzn? Którzy dodatkowo wstydzą się problemu i co za tym idzie wizyty u urologa:/ mówię z doświadczenia, bo mój facet miał jakiś czas temu taki problem. W końcu namówiłam go na wizytę w Multiklinik https://multiclinic.pl w Łodzi, gdzie świetni lekarze urolodzy zajmują się takimi schorzeniami. Jak się okazało, stres był niepotrzebny, bo zabieg przebiegł bezboleśnie i wszystko jest jak najbardziej ok :)

Gość gość
Wytlumaczcie mi proszę, mam Syna i nie wiem o co chodzi, z czym może być problem i na co powinnam zwrócić uwagę. Syn ma też 9 lat.

Gość gość
Widzę , że problem jest dość poważny. Ja miałem problem ze stulejką u siebie i zrobiłem zabieg u dr Smoleńskiego w Krakowie, przyjmuje w Bona Dea. Moge polecić z całego serca tego lekarza bo mi bardzo pomógł.