Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakompleksione kobiety naszych czasów

Polecane posty

Gość gość

Współczuję dzisiejszym kobietom czy młodym dziewczynom raczej,mało która siebie akceptuję,nakładają 3kg makijaże aby jak najlepiej się pokazać otoczeniu,wszystko na pokaz A tak.naprawde większość jest strasznie zakompleksione,niestety większość ubrań i makijażu jest zupełnie niedopasowana do właścicielki nie mówiąc o tandetne doklejonych sztucznych włosach,masakra,sama mam 40 lat i dzięki ominęła mnie ta era,widzę czasem 19letnie dziewczyny które nie mają żadnych celów kompletnie oprócz makijażu i ubrań,większość z nich skończy niestety A ciężka depresja,mam nadzieję że ta moda minie bo szkoda kobiet które powinny podnosić swoją wartość na pewno nie szminka do ust

Gość gość
Instynkt przedłużenia gatunku w naszych czasach kiedy ludzie już niechca mieć dzieci?

Gość gość
Nie chcą mieć dzieci? a skąd ten pomysł? 500+ plus, czarny arab i takiej dziewczynie nic więcej nie potrzeba

Gość gość
A ja lubię młode siksy zrobione na sexy lale. I w sumie mam co one tam sobie myślą, ważne że mi staje. W k0ncu po to są.

Gość gość
ja tam nie chce miec dzieci a mam 25 lat, mnoza sie te, ktore nie poprzestaja na jednym, a tak to sporo i bezdzietnych tak mi sie wydaje.

Gość gość
500 plus wcale NIE POLEPSZYŁO SYTUACJI DEMOGRAFICZNEJ, puknij sie w czoło, zanim napiszesz

Gość gość
dziś Nie polepszyło bo arabów mało tu przyjeżdża jakby dawali jakieś pieniądze na rodzinę a nie śmieszne 500 plus to i arab by sie tu pojawił a nie polki muszą za granicę wyjeżdżać w poszukiwaniu miłości...

Gość gość
z arabem to dzieci robi jakaś patologia, a nie wiekszosc kobiet - daj spokoj🖐️