Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczne za granicą

Polkom palma odbija za granicą, są jak zagłodzone suki

Polecane posty

którym nagle ktoś ochłap kiełbasy rzucił, co za żałosne pissdy, tragedia

Gość gość
A w jakim kraju byłeś?

Niemcy, UK, Szkocja, Szwecja,Kanada, Stany, Australia, Hiszpania, wszędzie to samo

Gość gość
Ja jestem w Niemczech i dopiero teraz wiem, że żyję. Mąż (niebawem już były) został w pl a ja sobie robię co chcę i z kim chcę. Ten przegryw nie ma szans na godne życie na zachodzie bo nie ma zawodu i w żadnym języku ani me ani be. Lepiej dla niego i dla mnie że odpadł. Parszywiec jeden!

Gość gość
gość dziś typowa polska suka na zerwanym łańcuchu, aby cie do burdelu tam szwaby sprzedali i araby srały do ryja

Gość gość
juz to robią

Gość gość
hmmmm, czytam, czytam i wiedzę ze faktycznie polkom odbija za granica, ale za to tobie autorze jepie już w kraju Wiem chłopcze ze chcesz sobie pobluzgać, wiem, niczego innego nie umiesz. Jakbyś nie miał internetu to nawet na to byś nawet takiej goofnianej rozrywki nie miał. Przegryw

gość dziś nie jestem w kraju idiotko, skąd taki wniosek? W kraju nie byłem od bardzo dawna bo nie ma tam po co jechać, same wyprane mózgowo katole i kapliczki na każdym rogu, ludzie umysłowo 500 lat wstecz, mają "mądre" telefony ale są durniejsi od bambusa z Afryki, a co do durnych polek to jest to wieloletnia obserwacja

Gość gość
Przegrywy nienawidzacy kobiet

Gość gość
przede wszystkim idiota - bez cienia logiki w móżdżku. SKORO postulujesz zerwanie z katolicką i kapliczkową moralnością to polczyny=suki za granica powinny ci imponować - niemalże same wyzwolone tępe feministki nienawidzące chrześcijańskiej moralności

Gość gość
gość dziś co ma moralność do katogrodu? co ma moralność z jakąlolwiek ideologią? GÒWNO

gość dziś Przegrywy nienawidzacy kobiet > żaden przegryw i lubiący kobiety ale nienawidzący tępych kur/w

Gość gość
20.43 no to tez widać nieźle ci otpiertoliło za granicą, może to coś w wodzie, albo jedzeniu. Czego się k...nie leczysz? Nie stać ciebie? Nie wyszło coś za granicą, ze na krajowym forum musisz smuty z d...wypisywać? Matka nie kochała? wracaj do kraju , tu w ostrych przypadkach bez problemu przyjmą ciebei na oddział w psychiatryku.

Gość gość
gość dziś Przegrywy nienawidzacy kobiet > żaden przegryw i lubiący kobiety ale nienawidzący tępych kur/w x to dziwne , bo tępy uj powinien lubić swoje odpowiedniczki, ta sama kategoria. to co tam ci nieudaczniku w zyciu nie wyszło? Jaka jednostka chorobowa, co?

gość wczoraj tu jest forum POZA POLSKĄ tępa analfabetko, wracaj do podstawówki jak czytać nie potrafisz, a tępe polki dopiero za granicą widać jak z polskiego łańcucha zejdą i palma odbija z nadmiaru wolności, bo w kraju to za morde trzyma je społeczeństwo

Gość gość
@19:46 i bardzo dobrze robisz :) tutaj widać samych toksycznych młotów i to jest kwintesencja tego co zostawiłaś. Niech się knury taplają we własnym błocie i odchodach. Mądre kobiety wiedzą co robić żeby być szczęśliwe. Do tych z bólem tyłka : wasze obelgi nic nie znaczą, wszystkie kobiety mają je gdzieś. To wy jesteście tu przegrancami :)

Gość gość
gość dziś buahahaha.... taaaa dawanie doopy po disco ciapatym i bambusom i potem płacz bo zaciążyła a kolorowy spi/erdolił, krwa jakie wy durne

Gość gość
^^ typowy ból dupki :)

Gość gość
Tzw Bólus Dupus. Okaz niezagrożony, ogólnie występujący w Polsce. Żywi się głównie piwem i kaszanką, nie ma problemów z rozmnażaniem, jednak samice unikają osobników tego gatunku, gdyż potomstwo z takich relacji jest zazwyczaj niedorobione.

Gość gość
gość dziś ^^ typowy ból dupki usmiech.gif > chyba ból pissdy jak tam potem grzebią aby kolorowego bachora na kawałki poćwiartkować i z pissdy wyjąć, głupie babska

Gość gość
Taa, a "pissda" to męski odpowiednik dupki? Nie dość, że facet to jeszcze jełop z ciebie :D Typowy Bólus dupus. I jeszcze pieprzysz od rzeczy. To jedyne pieprzenie które co w życiu zostało, więc proszę bardzo :)

Gość gość
aborcje robią BABY nie faceci, wy nie macie problemu z zabijaniem

Gość gość
98% polek za granicą to głupie puste szmaty i tępe kur/wy, rzadko spotkać można jakąś przystępną

Gość gość
To prawda, faceci nie mają problemu z aborcją czy zabijaniem...to nie ich ciało, nie ich sprawa. Oni mają tylko opinię o czymś o czym nie mają pojęcia. Typowe.

Gość gość
To tak jak te ameby które mają czelność wypowiadać się na temat okresów czy bólu porodowego :D . To ten sam sort. Takich "facetów" nazywa się śmieciami i się ich nie rusza. To właśnie oni wyzywają kobiety bo żadna ich nie chce. Żaden facet w związku nie będzie wylewać gorzkich żalów, to robią tylko takie odpady jak bingol i inne prawiki.

Gość gość
tępe k***iszcza chcą mordować małe dzieci bo przecież są od nich 'większe i silniejsze'. jeśli to ma być argument - to ja chcę bezkarnie wyrywać chwasty (=tępe k***iszcza) bo jestem od nich większy i silniejszy. szmaty!

Gość gość
gość dziś jestem w związku a i tak uważam że wiekszość z was to szmaty i koorfy

Gość gość
gość dziś jestem w związku a i tak uważam że wiekszość z was to szmaty i koorfy x w związku z czym jesteś?

Gość gość
98% polek za granicą to głupie puste szmaty i tępe kur/wy, rzadko spotkać można jakąś przystępną xxx o k..a to pech . Przystępna to nic innego jak łatwy, osiagalny, łatwo dostępny. To skoro 98% Polek za granicą to łatwe k..., ale i tak nie ma zadnej dla siebie przystępnej to musi być dopiero jakiś straszny odpad z ciebie. Ktorego nawet szmata nie tyka:D

Gość gość
W związku jesteś, ale ze swoją ręką. ;) Słyszał o czyms takim jak zarodek ? Pewnie nie... więc pójdę twoim tokiem myślenia i pewnie pozwolisz, że cię zjebię bo kilkanaście razy w miesiącu zabijasz nienarodzone dzieci (plemniki). Teraz poszczekaj trochę na siebie i swoją żonę ekhm...tzn prawą rękę :D