Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati 1234

czy któraś z was doświadczyła damskiego wytrysku ?

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam sie z wczesniejszym komentarzem wytrysk kobiecy to wymysl kobiety przez kobiete byl nawet test i udajac ze maja orgazm kobiety sikali

Gość gośćf
Dokladnie wszystkie klamiecie!

Gość gość
gość dziś i reszta niedowiarków - jako facet potwierdzam, że kobiety mają wytrysk! Miałem kilka kobiet ale raz jeden jedyny i to ze zupełnie przypadkowo poznaną w sumie na przystanku autobusowym....Uprawialiśmy seks w aucie i potwierdzam - miała taki wytrysk, ze pomimo powsciagliwosci niezle zalala mi auto i nie byl to mocz.....Dlatego potwierdzam, ze wytrysk u kobiet jest prawdą. Nie u wszystkich, bo mam stala partnerke od kilkunastu lat i przenigdy nie miala wytrysku.

Gość gość
widzisz, jeszcze maciupko brakowało abyś był uczestnikiem na takim pokazie..ale nie wytrzymałeś i zjebałeś...hahaha-

Gość gość
Większość moich partnerek miała takie wytryski - generalnie super. Jest tylko jeden problem. Zostawiasz po sobie mokre plany i np. w hotelu lepiej podłożyć ręczniki więc kontrolujesz gdzie leżysz itd. w aucie to samo. Trzeba brać to pod uwage zawsze. Te które miały były zachwycone tak czy siak.

Gość gość
Ciekawe skąd tak małe wierzę nt seksu w Polsce? Czy to wszystko efekt zacofania związanego najpierw z komuną, a potem wciskania ciemnoty przez pseudokatolickie kręgi? Tym, którzy(-e) twierdzą, że kobiecego wytrysku nie ma, polecam edukację seksualną. Przyda się, może nauczy was jak dobrze pieścić i rozpalić kobietę.