Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Pomocy spotkałam exa szok

Polecane posty

Przypadkowo się spotkaliśmy i wiecie co oddał mi kilka stowek za abonament

Gość gość
Było buzi?;-)

brakuje mu cie wspomina cie jaka bylas wspaniala ale wie ze jest dvpkiem i sie nigdy nie zmieni

Nie było, najchętniej naplulabym mu w mordę, Ale byłam w miejscu publicznym. Specjalnie zostawił mi swój numer żebym się odezwała niby na spotkanie na kawę:D :D spuscilam ten nr w kiblu :D debil pewnie czekał na mój telefon:D oddał dług i nara, Ja mam już swoją miłość

Gość gość
Srynik dziś A te wnioski wyciągnąłeś na podstawie czego? Bo oddał jej pieniądze? :D🖐️ Znasz Studzie? Może wcale taka wspaniała nie jest? :D🖐️

Gość gość
Studzia dziś Jeszcze kilka miesięcy temu sądziłem, że Twoja love story z exem nie skończy się tak szybko, że będzie jak "Dynastia" (taki niekończący się, stary serial) albo "Klan". :classic_cool: Tylko pogratulować. ;-) SZCZĘŚCIA Marlenko!

biedny ex zawiedziony :( łudzi się że studzia zadzwoni a ona go ciągle kocha ale ukrywa to przed światem a siebie ciągle okłamuje, ze to juz koniec

Gość gość
Nudne to juz jak flaki z olejem i zdarta płyta :O Tak jak namyslow ma piertolca z namyslowem, tak studzia w kazdym dosłownie każdym poscie pisze o ex i zupie z lidla.

ja lubie czytać o wydarzeniach z zycia studzi i jej exa lepsze niż lombard słoiki i trudne sprawy!

Gość gość
Srynik dziś A co u ciebie srynik? Cały czas to samo? Bezrobocie, kursowanie od babci do mamy, wzdychanie do internetowej Vikernes, która się tobą brzydzi? :D

Gość gość
Twoije sdanie ryży cwelu mnie goofno obchodzi!!

dziwne, ze vikernes w zeszlym roku otwarcie pisała mi, że mnie rozprawiczy ;)

zreszta nie tylko w zeszlym roku bo i kiedys dawno temu ze mnie rozprawiczy przez telefon. watpie, zeby cokolwiek sie zmienilo w tej kwestii srunek.

Gość gość
Pisała ci to wtedy, kiedy kilka (!) maili wymieniliście? Okolice kwietnia, gdy jej miłość - pozornie - legła w gruzach? Kiedy nadużywała wina i innych świństw, głupotę za głupotą popełniając? Wtedy?:classic_cool: Opowiesz co było później i trwa aż po dziś dzień, czy wolisz nie pamiętać?:classic_cool:

Gość gość
Srynik dziś W twojej kwestii nie miało się co zmieniać, w innych - zmieniło się wszystko. Byłeś tylko przygłupem, uprzyjemniającym ciężki czas. ;-) Ogarnij to w końcu, bo jesteś cholernie żałosny.

hahah: powiedz babci ze w tym roku stracisz prawictwo. no przykro mi, jednak nie strace Aniu. xD nie mam ochoty xD. spi3rdalaj xD

nie klikam w te linki a ani to ja sie brzydze teraz za to co tutaj wypisywala na forum i na mailach rowniez. pisz sobie co chcesz, ja mam wyj3bane.