Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie co bardziej postaża nadwaga czy wychudzenie?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie co bardziej postaża nadwaga czy wychudzenie?

Gość gość
Matko ale byka walnęłam postarza. Sorry skupcie się na pytaniu taka moja prośba nie na moim byku.

Gość marawstala
I jedno i drugie nie jest dobre

Gość gość
Z tego co widzę, to w młodym wieku nadwaga postarza, a w starszym trochę odmładza, bo skóra jest jednak mniej pomarszczona.

Gość gość
ja miałem niedowage i nadwage i z dwojga złego wolałem być chudy bo lżejszy zwinniejszy, mniej trzeba po schodach mięsa nosić

Gość gość
NADWAGA

Gość gość
Najbardziej postarza zła fryzura, krótkie włosy na grazynke na przykład.

Gość gość
Jak tu dobrze ktos powiedział to zależy od wieku. Gdy ktoś chudnie w jeszcze młodym wieku to potrafi mu to odjąć kilka ładnych lat. Nadwaga wtedy nie wygląda dobrze. Natomiast nadwaga w starszym wieku często wygładza skórę, nie ma az takich zwisow skóry na twarzy czy dekolcie, tłuszczyk trochę odmładza wtedy. Widzę po ludziach których znam.

Gość gość
Aha tak pytam bo mam 36 lat. Kiedys bylam bardzo chuda teraz mam troszkę kg i ludzie dają mi mniej niż mam i tak się zastanawiam czy chudnąc czy zostawic tak jak jest. Lubiłam byc chuda, lepiej sie czułam. Kiedys mialam inna przemiane i sporo by mnie kosztowala wyrzeczen teraz dieta no ale czy jest sens. Mam 158 cm wzrostu i 59 kg wagi. Mam czym oddychać i na czym siedzieć, mężowi to sie bardzo podoba mi tak średnio ta waga. Chciałabym mieć 54 kg na wadze no ale czy to mnie nie postarzy właśnie? Policzki mogą opaśc wyjdą bruzdy marionetki ktora i tak lekko ma przy tej wadze. Sama nie wiem...

Gość gość
Przecież nie ważysz dużo ale ok... Moim zdaniem powinnaś się zdrowo odżywiać i ćwiczyć wtedy nie będziesz chuda a uformowana :)

Gość gość
Wychudzenie. Twarz się zapada, robią się worki pod oczami. Ogólnie fuj.

Gość gość
Gość 10:46.Po pierwsze 36 lat nie oznacza, że jesteś stara. Po drugie co Cię interesuje ile lat dają Ci ludzie, ważniejsze w jakiej wadze czujesz się lepiej. Po trzecie przy wzroście 158 wadze 54 nie bylabyś jakoś przesadnie chuda. Ja mam 161 i ważę 51kg i nie jestem chuda tylko szczupła (a mam 44 lata).