Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet caly czas mnie krytykuje przez to spada moje poczucie wartosci

Polecane posty

Gość gość

Co najsmieszniejsze jego koledzy chwala mnie, ze jestem ladna. Natomiast on ciagle sie cegos czepia, choc uwazam sie za zadbana. Np. mialam lekkie wloski na nogach jednego dnia, nie jakies czarne klaki tylko biale wloski, to skomentowal to niby zartem " fu jakie wlosy". Mialam lekko odrosniete wloski pod pachami, al to tak ledwo co to tez dotknal je i skomentowal. MIalam lekkie odrosty na glowie - tak samo. Poza tym pojawila mi sie jakas malowidoczna zmarszczka na skroni, ale to taka, ze trzeba sie wpatrzec, powiedzial, ze " o juz ci sie zmarszczki robia", Jestem szczupla bo waze 52 przy 158, ale jak usiadlam zrobila mi sie faldka na brzuchu, to powiedzial niby w zartach " ale sie spaslas". Szukalam stroju kapielowego z nim i chcialam usztywniany, on zapatal po co, a ja ,ze takie powiekszaja biust, a on na to " no jak sie ma co sie ma to tak jest". Czesto tez zartowal, ze jestem muz stara bo mam 30 lat, a on 10 wiecej. Czasem jak ma dobr humor to mowi, ze slicznie wygladam, ale tak to sie ciagle czepia. albo kupilam shorty z wysokiem stanem to powiedzial, ze niebyt mi pasuja bo stare baby nosza z wysokim- a to byly spodenki z sieciowki mlodziezowe akurat. Albo kupilam jakies perfumy to, ze ode mnie smierddzi Waszym zdaniem to normalne? Pytam calkiem serio

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
On jest p******y i leczy kompleksy. Odejdź od niego bo cię zniszczy psychicznie.

Gość gość
Powiedz mu t Przestań ja dla siebie jestem idealna a dla kogoś innego nie muszę.

Gość gość
Ma poczucie humoru hehe

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego z nim jesteś, to jakiś półgłówek, a nie normalny facet. a poza tym ty tez jesteś du/pa wołowa, że nie potrafisz mu odpowiedzieć !!! I nie mów że go kochasz !!!

Gość gość
zamień go na lepszy model bo to debil, szkoda na niego twojego czasu

Gość gość
Niby dlaczego facet ma Cie okłamywać? Doceń, że jest szczery - jak mu się coś nie podoba, to mówi o tym wprost. Skorzystaj. Może wolałabyś, by nic nie mówił, tylko w myślach uznał, ze jesteś paskudna i poszedł sobie do za twoimi plecami do innej, lepszej? Słuchaj, co facet mówi i dbaj o siebie, kretynko, zamiast się pluć. Skoro tak cię bolą jego komentarze to tylko pokazuje, kto tu tak naprawdę ma kompleksy.

Przemądrzały i wyniosły typ a sam pewnie wyglada jak dno. Już dawno powinnaś go zostawić, ale najpierw tez mu tak pare razy dop*****l

Gość gość
Nie zostawiaj go to tylko poczucie humoru na pewno cie kocha

Nie rozumiem po co się z nią wiązał, skoro według niego ma np za mały biust a tu odrosty i tak w kółko

Gość gość
Z mysleniem to chyba ty też masz kłopot i to wielki. Jeżeli facetowi zalezy tylko na wyglądzie dziewczyny to źle to wróży na przyszłość. każdy z biegiem lat sie zmienia zewnętrznie czy ktoś chce czy nie - on również. To pomysl co bedzie za kilka lat - myslenie nie boli, a poza tym zacznij siebie sznowac , bo jak sama nie będziesz się sznowac to nikt ciebie nie uszanuje. Na takiego chama i buca szkoda czasu

Gość gość
12:41 Żałosne. Nie widzisz różnicy między głupia krytyka debila który ma radoche że wytknie odrost pod pachą a konstruktywna krytyka? Taki koleś z pewnością sam ma kompleksy i sobie je rekompensuje co chwilę wytykajac je kobiecie. Zwykły wampir i należy takiego kopnac na do widzenia.

Gość gość
Przestańcie głupie zakompleksione pipy przyzwuczajone do komplementow on ma poczucie humoru takie, sam mam pewnie podobne.

Taki typowy facet polaczek. Sam brzydki, ale innym tez dopierolic musi zamiast zajść się czym pożytecznym. Nikt go na sile nie trzyma

Gość gość
Jeżeli facetowi zalezy tylko na wyglądzie dziewczyny to źle to wróży na przyszłość. x Każdemu facetowi zależy na wyglądzie kobiety, bo męska definicja miłości opiera się na pożądaniu. Autorka już w wieku 30 lat się nie stara, strach pomyśleć, jak zapuści się później. A potem płacz, że zdradził. Trzeba było słuchać, co mówi! Na miejscu faceta nie dawałbym jej żadnych znaków ostrzegawczych, tylko zostawił w pissdu, niech szuka innego frajera, który będzie się męczył z zaniedbaną krową.

Gość gość
Jesteś żałosny. Życie codziennie nie polega na idealnym wyglądzie o każdej porze dnia i nocy. Jak ci pożądanie minie i fiut opadnie to miłość się skończy? Żałosny dziad. Już ja bym cie do pionu postawiła chamie. Odechciałoby ci się tych "komplementow". Autorka powinna wytykac każda najmniejsza wadę. Może wtedy by coś zrozumiał.

Przecież, żeby znowu się wydepilować to włosy musza trochę odrosnąć chyba, ze ktoś usunie włosy laserowo (ale to i tak dopiero za którymś razem już nie rosną) Biust chybs jej się nagle nie zmniejszył? Każdy ma nawet delikatna fałdkę na brzuchu jak usiądzie. Można się tu doczepić tylko do odrostów do niczego innego

Gość gość
gość dziś Wyparcie prawdy, spoko, rozumiem. Typowe ;) Nie zdążyłabyś mnie postawić do pionu, skarbie, bo z taką postawą i pustogłowiem zapodałbym ci solidnego kopa w dupso, nim byś się zorientowała, co się dzieje. Z bezmyślnymi nieświadomymi kretynkami nie mam zamiaru mieć żadnych relacji.

Gość gość
Juz tu kiedyś zakładałaś podobny temat. I co wciąż z nim jesteś? Wtedy ci napisałam żebyś zostawiła tego 40 letniego dziada. Nie pojmuje po co znowu zalozylas temat skoro w tamtym miałaś duzo odpowiedzi. Chyba ze jesteś trolem.

Jak się tak czyta kafeterii to większość chłopów (tym bardziej w Polsce) to brzydkie dziady a uważają się za Bogów Zero wyglądu, zero pokory, zero szaczunku dla drugiego człowieka najlepiej poniżyć, napluć i pójść dalej

Gość gość
Wyparcie czego debilu? Tego że popierając faceta z opisu pokazujesz że jesteś debilem? Nie zadaje się z pustakami twojego pokroju więc vice versa. Śmieszy mnie tylko że masz czelnosc nazywać mnie pustoglowiem prezentując go. Mam nadzieję że gdy już lata cię posuną albo zbrzydniesz z powodu choroby to baba kopnie cię w d**e.

Gość gość
To nie jest tak,ze sie mu nie odcinam, tylko wtedy konczy sie to klotnia bo on krytyki nie znosi, a mnie uwaza ,ze krytykowac moze. Uwazam, ze jestem zadbana, ale on zwraca uwage nawet na male niedoskonalosci bo np. serio jedniodniow meszek pod pacha to takie straszne zaniedbanie? I to rzadko bo zwykle depiluje pachy codziennie. Albo zaniedbaniem jest ldwo widoczna zmarszczka na skroniach? Dla niego tak.... I w ogole krytykuje we mnie chyba wszstko co sie da. Jego koledzy nieraz chwalili, ze ma ladna dziewczyne, ale nie wiem moze on mnie uwaza za brzydka i stara, sama juz ni wiem, ale czuje sie z tym strasznie. Taka brzydka i do niczego. CHoc czasem mi powie ,ze wgladam ladnie, ale za chwile znow jakas krytyka co do mnie. Aha i nie krytykuje tylko wygladu, ale tez czesto mi mowi, ze nie nadaje sie do lepszej pracy itd. Gneralnie wszystko zaley od jgo nastroju, czasem mowi i mile rzeczy, ale i bardzo czesto mi rozne wytyka

Gość gość
także ogolnie nie uważam sie za jakas zaniedbana, ale czasem ciezko byc bez jednego wloska na nodze, ktorego zreszta widac tylko z bliska. Generalnie to czuje sie przy nim brzydka i nieatrakcyjna jak jakas 60-latka. Albo ostatnio mi jeszcze powiedzial, jak bylismy nad jeziorem i kostium mi troche podjechal w gore, ze " fuj to wyglada jak u starej baby". Nie wiem czy on sie na mnie wyzywa czy faktycznie tak bardzo sie mu ni podobam...

Gość gość
Autorka już w wieku 30 lat się nie stara, strach pomyśleć, jak zapuści się później. A potem płacz, że zdradził. Trzeba było słuchać, co mówi! Na miejscu faceta nie dawałbym jej żadnych znaków ostrzegawczych, tylko zostawił w pissdu, niech szuka innego frajera, który będzie się męczył z zaniedbaną krową. x no tak, ale jej facet ma juz40 lat , nie wiemy co prawda jak wygląda, ale już wiemy ze włączyło mu sie starcze marudzenie i dogadywanie.To typowa cecha starych dziadów, z wiekiem robia sie coraz bardziej męczący i monotematyczni. Mój dziadek też tak ma,wszystko wie najlepiej, wie jak kobieta powinna wyglądać,co w polityce zmienić, jak dzieci wychować, jak krowę wydoić, jak czołg złożyć z części. A nie daj boże mu sie sprzeciwić, to dopiero zamarudzi na smierć. No ale on ma 80 lat, u 40 latka takie symptomy bardzo źle rokują, za 10 lat będzie stetryczalym, załosnym i przykrym dla otoczenia dziwakiem. wiec moja rada dla autorki, wykopać dziada bez ostrzeżenia, bop będzie tylko gorzej

Gość gość
Albo ostatnio mi jeszcze powiedzial, jak bylismy nad jeziorem i kostium mi troche podjechal w gore, ze " fuj to wyglada jak u starej baby". x i nie umiesz mu odpowiedzieć, ze może i tak, ale wciąż lepiej niż u faceta w jego wieku?

Gość gość
Zreszta ok, ja rozumiem jakbym byla jakas gruba, otyla, to moglby to jakos mi mowic dla mojego dobra, albo chodzilabym byle jak. Ale nawet kiedy am dni ze ladnie wgladam i sie ogladaja to on i tak sie do czegos przyczepi. Wiec przy nim strasznie spadlo moje poczucie wartosci, oczywiscie sam tez ma wiele wad jak np. wystajacy brzuch. Nie uwazam sie za jakas miss, ale moi znajomi na poczatku sie dziwili, ze znalazlam sobi jego bo mialam wczesniej przystojnieszch facetow

Gość gość
13:13- ja mu cos wlasnie takiego powiedzialam, chyba zeby popatrzyl lepiej na swoj brzuch to mi odpowiedzial "s********j"