Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet caly czas mnie krytykuje przez to spada moje poczucie wartosci

Polecane posty

Ja na twoim miejscu bym się z takim nid męczyła. Jest z Tobą z musu Znajdzie inna (niekoniecznie młodzieżą, ładniejsza, zgrabniejsza a po prostu inna) i Cie zostawi a Ty marnujesz z nim ostatnie młode lata swoje

Gość gość
Mam nadzieję że gdy już lata cię posuną albo zbrzydniesz z powodu choroby to baba kopnie cię w d**e. x Nie bój się. Wszystkie jesteście na tyle roszczeniowymi i pasożytniczymi dziwencjami, że nie ma szans, by którakolwiek z moich ode mnie odeszła, bądź przestała się starać ;) Za to chora brzydka kobieta nie jest już facetowi do niczego potrzebna, więc uważaj na siebie.

Dlatego ja już wspomniałam, ze to jest zwykła sfrustracja. Doj***e każdemu, bo zle się ze doba czuje a to, ze noe ma jej tylko własna partnerkę wyzywa to w ogóle dno dna

Za takie słowa co napisałeś, ze chory człowiek nie jest do niczego nikomu potrzeby...aż przykro się robi, ze tylu wartościowych ludzi ciężko choruje/umiera a takie coś chodzi po świecie ze swoją frustracja.

Gość gość
13:13- ja mu cos wlasnie takiego powiedzialam, chyba zeby popatrzyl lepiej na swoj brzuch to mi odpowiedzial "s********j" x no to jeśli to nie prowokacja, to jesteś niewyobrażalnie i bezdennie durna ze z nim siedzisz, zamia st go wywalić na zbity ryj

Gość gość
Nie bój się. Wszystkie jesteście na tyle roszczeniowymi i pasożytniczymi dziwencjami, że nie ma szans, by którakolwiek z moich ode mnie odeszła, bądź przestała się starać oczko.gif Za to chora brzydka kobieta nie jest już facetowi do niczego potrzebna, więc uważaj na siebie. x matka sie nie liczy, wiadomo ze matki kochaja nawet nieudane dzieci

No niestety, ale Autorka na 100% od niego nie odejdzie. Mysle, ze w jakiś sposób ją do podnieca bądź jrst ma jego utrzymaniu, bo w innym przypadku kazda normalna kobieta zostawiłaby takieho gbura

Gość gość
Nie kocha cię. Chyba.

Gość gość
On Cie nie docenia i nie doceni. Dla innego mozesz byc perfekcyjna i wymarzona. Ty wybieraj z kim chcesz dzielic zycie

Gość gość
No niestety, ale Autorka na 100% od niego nie odejdzie. Mysle, ze w jakiś sposób ją do podnieca bądź jrst ma jego utrzymaniu, bo w innym przypadku kazda normalna kobieta zostawiłaby takieho gbura x wiesz system nagrody i nagany stosowany w sposób losowy i nieprzewidywalny bardzo przywiązuje. Laska nigdy nie wie za co ją pochwali a za co op..i wiec w nadziei na nagrodę będzie sie starać zgadnąć jego nastroje i zachcianki. A to uzaleznia od sprawcy przemocy.

Gość gość
Na ta chwile to jest tak, ze mam niestety zbyt niskie poczucie wartosci- moze przez wlasnie jego bo kiedys bylam o wiele pewniejsza siebie i pewnie bym go wlasnie zostawila. Ale wiem, ze powinnam... nie wiem moze powinnam pojsc na jakas terapie bo wpadlam w jakies straszne kopleksy i dolka, nawet czasem zastanawiam sie czy to nie depresja bo nic mi sie ostatnio nie chce. Moze to wynika z tego, ze mialam bardz zle dziecinstwo kiedy tez bylam ponizana i bita... Wiem, ze powinnam byc silniejsza, ale jest mi teraz strasznie ciezko

Gość gość
Ale kiedys, ze 3 lata temu kiedy wiem, ze wygladalam naprawde dobrze bo mialam duze powodzenie, to tez mnie krytykowal, ze mam np. grube nogi itd. Kiedys jedna jego kolezanka powiedziala zeby "popatrzyl w lustro bo jestem dla niego za ladna"- kiedy mnie zaczal krytykowac. Ja sie nie czuje teraz ladna, wrecz brzydka, ale troch mnie to podnioslo na duchu, tyle ze on chyba tego ni zrozumial. Ma juz 40 lat wiec pewnie zostanie starym kawalerem i dobrze mu tak w sumie

Byłaś poniżana, bita itp. Teraz on traktuje Cie podobnie dlatego to wróciło do Ciebie przez niego. On krytykuje, naśmiewa się z Ciebie a Ty czujesz się poniżona i brzydka przez tego gbura. Z takim facetem może być tylko gorzej nigdy nie będzie lepiej, zapamiętaj to i uciekaj! Jak pojawia się dzieci chcesz, żeby poczuły to co Ty czułaś kiedyś i teraz przez tego chama?

Gość gość
Choc ma skrajnie rozne zachowania bo jak chcialam odejsc to plakal i jechal za mna na dworzec... Pewnie teraz bedzie tak samo jak odejde, ale ja juz nie zniose tego ponizania mnie :( NIe wiem, czy on ma cos nie tak z psychika, ze tak lubi ponizac? Bo niby zazdrosn o mnie jest, wydzwania po 10 razy dziennie, ale i ciagle mnie krytykuje

To typowe zachowanie oprawcy. On znęca się nad Tobą psychicznie może boi się, ze od niego odejdziesz dlatego chce Ci wmówić, ze jesteś za stara, za brzydka, za głupia itp. Na innego/na odejście

Gość gość
13:17 Tylko sobie wystawiasz świadectwo żyjąc z takowym pasożytem przyczepionym do d**y. Facet bez honoru. I do tego frajer.

Gość gość
Obiektywnie nie mam bo nosze spodnie 26, ale wg niego mam bo nie sa chude jak patyczki. Dla niego ideal to taka lalka barbie bez zadnego defektu, taka modelka w wybiegu, albo nastolatka w wieku 16 lat bo a takimi sie glownie oglada Ciezko zeby sie do czegos nie przyczepil, wszystko musi byc idealnie. Jestem pewna, ze jak z nim zerwe to znow bedzie odstawial sceny placzu, ale musze znalezc jakos w sobie sile zeby to zakonczyc, pomimo, ze bedie mi ciezko z takimi kompleksami

Gość gość
Moze to wynika z tego, ze mialam bardz zle dziecinstwo kiedy tez bylam ponizana i bita... Wiem, ze powinnam byc silniejsza, ale jest mi teraz strasznie ciezko x klasyk, laska z nieprzepracowanymi traumami bierze faceta, który ma być inny, ale w sumie funduje jej to co miała w domu.A ty niby szukasz czegos innego ale wchodzi w to jak w masło i w tym siedzisz dalej, chociaz czujesz ze to złe. Terapia i to od razu- przepracować dzieciństwo, wybór gooofnianych facetów, kompleksy, skutki przemocy psychicznej która ten stary idiota serwuje ,itp. Ana przyszłość, tu własnie widać ze40 letni dziad,którego nie wziełaby zadna równolatka, bo od razu widać ze poojeb, szuka młodej naiwnej gówniarry . No musi mieć łatwawo bróbce ofiarę dla tego całego g...które ma w sobie

Gość gość
Obiektywnie nie mam bo nosze spodnie 26, ale wg niego mam bo nie sa chude jak patyczki. Dla niego ideal to taka lalka barbie bez zadnego defektu, taka modelka w wybiegu, albo nastolatka w wieku 16 lat bo a takimi sie glownie oglada Ciezko zeby sie do czegos nie przyczepil, wszystko musi byc idealnie. Jestem pewna, ze jak z nim zerwe to znow bedzie odstawial sceny placzu, ale musze znalezc jakos w sobie sile zeby to zakonczyc, pomimo, ze bedie mi ciezko z takimi kompleksami

Chociaż ja jestem pewna, ze od niego na 100% nie odejdziesz. Będziesz tkwiła z nim w tym poniżaniu a obudzisz się w krytycznym momencie jak już będziesz zniszczona psychicznie przez tego gbura. Mam nadzieje, ze nie będziecie mieć dzieci, bo nikt nie zasługuje na takie traktowanie. Mój ojczym tez taki jest

Gość gość
Choc ma skrajnie rozne zachowania bo jak chcialam odejsc to plakal i jechal za mna na dworzec... Pewnie teraz bedzie tak samo jak odejde, ale ja juz nie zniose tego ponizania mnie smutas.gif NIe wiem, czy on ma cos nie tak z psychika, ze tak lubi ponizac? Bo niby zazdrosn o mnie jest, wydzwania po 10 razy dziennie, ale i ciagle mnie krytykuje x też klasyk, typowe syndromy przemocowe, to płacze,przepraszania i za chwilę znowu to samo, a płacze bo gdzie znajdzie nowa ofiarą po której może jeździć jak po szmacie. wiadomo ze musi ciebie jakoś zatrzymać

Gość gość
jezu dziewczyno nie wk...mnie, rozdziabana użalajaca sie nad soba lasko. Związałaś siez pop...eńcem, który stosuje przemoc psychiczna, poczytaj o tym bo nie chce mi sie wykładu robić.Nomiałąśpecha, ale teraz juzwiesz ze nic z tej relacji nie będzie, tobi będzie xle, a on i tak zawsze będzie jeździł po tobie jak po szmacie. Nie poprawi sie,, co najwyżej ty sierozwalisz psychicznie tak na poważnie i wpędzisz w chorobę. I niby jaki jest powód zeby załować odejścia od niego- tak ci k..super, tak ciebie kocha, tak wspiera, co masz z tej relacji czego stracić nie mozesz? Co. A że bedzie płakał, niech k...płacze jak jest debilem. 40 latek z grubsza powinien wiedzieć jakie sa skutki róznych zachowań, zreszta pewnie nie jesteś pierwszą panna z która jest. Nie che sie sam leczyć , to ty sieogarnij i daj spokój A on niech dalej łka nad tym ze jest tak pop..ony ze każda ucieka

Dziwnie mnie to, ze niby tyle przeszłaś w domu a łapiesz się na takie tanie zagrywki typu płacz, bo ofiara odchodzi a oprawca nie będzie się miał nad kim znęcać, bo trochę mu to zajmie za nim znajdzie taka naiwna i łatwa panienkę. Ale i tak jestem na 100% pewna, ze od niego nie odejdziesz. Obudzisz się wtedy jak już będziesz całkowicie rozesłana psychicznie przez tego gbura, ale to będzie już za późno

Gość gość
no i skonfrontowano autorkę z problemem i ta jak typowa ofiara przemocy sie wystraszyła prawdy i uciekła

Gość gość
Nie ucieklam, ale jestem teraz w pracy i nie moge non stop odpisywac ;)

Gość gość
Ja to wszystko wiem, ze powinnam byc silniejsza i od niego odejsc i tak tz pewnie doradzilabym kazdej innej osobie. Tylko w tym momencie wpadlam w takie kompleksy, ze czesto mam stany depresyjne, nawet mysli samobojcze i to jest uwierzcie MEGA trudne dla mnie w tym momencie. Ale mam nadzieje, ze stane sie silniejsza bo na ta chwile jest kiepsko. Kiedys na 100% bym go rzucila, ale wtedy bylam pewniejsza siebie o wiele

Myslisz, ze będąc z nim dalej w związku to jakiś Ci pomoże? To się dopiero zaczyna i będzie gorzej. Zapamiętaj, ze z takim facetem może być ttylko gorzej nigdy nie będzie lepiej nawet jak na chwile się zmieni