Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogacz dopieszczony

Moja żona przyznała mi się, że jest biseksualna

Polecane posty

Gość rogacz dopieszczony

Doszło do tego po prawie 5 latach małżeństwa. Okazało się, że jej partnerką jest jej najlepszą przyjaciółką. Gdy wyjeżdżałem w delegacje one baraszkowały w naszej sypialni. Początkowo chciałem się z nią rozwieść, ale po wielu rozmowach doszliśmy we trójkę do porozumienia. Jej przyjaciółka też jest bi. teraz sypiamy we trójkę.Fakt, że większość energii poświęcają sobie ale finalnie i o mnie dbają.

Gość gość
wzruszyła mnie twoja historia.. wymyśl lepszą

Gość gość
No i co mi po twojej hisotrii? Ludzie to maja nasrane w głowach To dla odmiany zabaw się z kolega Różowo i kolorowo

Gość gość
Z łaski Cię wzięły do trójkąta. Ja gdy bawię się z koleżanką to facet mi nie potrzebny.

Gość gość
Odezwała się wielka feministka. To żyj sobie z kobieta, płac za siebie, targaj zakupy, jak coś się zepsuje napraw i również nie używaj stycznych fiutów bo to także od faceta pochodzi. Aha i o dziecku tez zapomnij skoro facet nie potrzebny. Faceci od takich feministek to się z daleka trzymajcie. I od wszystkich tych bi bab. W głowach się poprzestawiało. Nasrane po prostu

Gość gość
A do autora jak się zabawia z koleżanka to niech żyje sobie z koleżanka. Prwnie po miesiącu przy przyleciała z płaczem do Ciebie.

Gość gość
1:29 Czyli tolerujesz biseksualizm tylko wtedy jak przyprowadzi do łóżka koleżankę a najlepiej cały harem? Co za hipokryzja. Tak apropo to zakupy ja robię i nie jestem feministką. Po prostu kobieta kobiecie najlepiej dogodzi i facet tylko przeszkadza w łóżku wtedy. Gardzę takimi bi które z łaski przyjmują do łóżka samców którzy się ślinią na jej koleżankę i trójkąt... Gdzie godność takiej kobiety? Poniża się pozwalając by jej facet dotykał jej koleżankę na jej oczach tylko dlatego że pan i władca chce trójkąt.. Pfff

Gość gość
A ja gardzę takimi jak ty. Dno i wodorosty tyle w temacie

Gość gość
9:28 To gardz sobie. Większości facetów to nie przeszkadza, bo zdrada z kobietą to nie zdrada. Zresztą gdyby mój facet chciał się zabawić z kolegą to też bym nie miała nic przeciwko.

Gość rogacz dopieszczony
Reasumując, niewiele straciłem, a zyskałem drugą kobietę.

Gość gość
11,28 Na utrzymanie?

Gość gość
To prowo. Faceci nawet nie sa w stanie pojac ile przyjemnosci moze sprawic kobieta kobiecie i ze nie jestescie wtedy potrzebni. A poza tym jesli kobiecie na was zalezy to nigdy nie pozwoli byscie na jej oczach zabawiali sie w 3 z jej kolezanka.

Gość kotcat
Słyszałem, że ta przyjaciółka twojej żony ma psa i go do was przeprowadza, żeby było fantazyjniej.

Gość gość
A,ja slyszalam,ze ta przyjaciolka ma ogrodek warzywny.Latem wystarczaja im ogorki,marchewki,a jak ich najdzie to i cukinie. Zima zas maja wszystko ukiszone,a ty im potrzebny do placenia rachunkow. Maja racje,skoro maja taka piozde ,a nie chlopa. Nie zal mnie frajerow!!!!!!

Gość gość
To uważaj...raczej potrzebują Twoich pieniędzy. Moj dobry kumpel tak miał...w końcu się posypało...psycholog długo go składał do kupy. Było jeszcze dziecko. Mam wrażenie, że pewne rzeczy jak zaufanie nigdy nie wrócą do starego poziomu.

Gość gość
Haha jaki to trzeba mieć zryty berent żeby gadać ze kobieta z kobieta to nie zdrada. Oczywiście ze zdrada. I już przestań gadać ze facet ci do niczego nie potrzebny bo jak by go tak cię w dupę kopnął to z kwikiem byś szukała innego. Jakie te niektóre bany są głupie szok. A wy faceci to nie myślicie fiutem i jak baba robi zaloty do bab to kop w dupę, niech sobie razem siedzą i się utrzymują. Takie trójkąty to jest chore

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą. Nie mieści mi się to w głowie jak można żyć w trójkącie. Chore.