Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość04894

Chłopak nie poświęca mi dużo czasu

Polecane posty

Gość gość04894

Pisze z takim chłopakiem już 2 tyg, ogólnie od samego początku był dla mnie idealny z wyglądu i charakteru,pisze nam się super i dobrze się dogadujemy (ja dla niego też jestem idealna) potem oboje się zgodziliśmy że jak już się spotkamy (za 2 mies) to będziemy razem bo jemu zależy na mnie i podobam mu się tak.. Ale zaczął pracę i tak naprawdę pracuje od 6-14 potem zamiast ze mną popisać to spi do 18, później trening do 21 i tak naprawdę piszemy już tak ciągle po 3h dziennie nocami.. myślicie że lepiej urwać to mimo że mi tak zależy na nim,pisać dalej Ale bez uczuć czy chciec żeby jednak poświęcał tego czasu więcej na pisanie A nie że woli spać albo grać na komputerze..

Gość gość
Związek nie polega na spędzaniu każdej wolnej chwili razem. Nie o to chodzi, żeby przykleić się do partnera, tylko żeby mieć też swoje życie a związek wprowadza nową jakość. To nie chodzi o znalezienie "drugiej połówki jabłka", tylko o bycie całym jabłkiem... a związek to jak zrobić szarlotkę bez poświęcania na nią wszystkich jabłek.