Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszlam do wniosku, ze gdbym umarla to nawet nikt by sie jakos bardzonie przejal

Polecane posty

Gość gość

Smutne to ,ale nawet najblizsi pewnie troche by poplakali na pogrzebie, ale pewnie by im przeszlo za jakis czas... Tez macie takie przemyslenia czasem?

Gość m3q
Ja mam podobne przemyślenia. Byle głupek jest bardziej dostrzegany niż ja. No cóż...

Gość gość
Ja to po prostu widze po innych bliskich, ktorzy zmarli w rodzinie. Nawet jesli byli pozornie kochani czy szanowani, to na pogrzebie troche sie poplakalo, a pozniej za kilka tgodni jakby juz tak bardzo o nich nie pamietano :O A co dopiero po latach... Odwiedza sie grob raz na ruski rok. Pewnie ze mna bedzie kiedys tak samo....

Mnie nawet nie bedzie miał kto odwiedzac...

Gość gość
No moze tlko moj tata i chlopak sie przejeli, ale za jakis czas tez by zapomnieli...

Gość gość
Mnie nie wiem, zalezy jakie bede miala dzieci czy wnuki...A moze moj grob bedzie kiedys opuszczony? Nie wiadomo

Gość gość
Tez tak mam.Pewnie by troszkę oczy im sie zaszkliły a może i nie. Jak coś potrzebują to pamiętają nr tel. czy adres .Jak mówi przysłowie"jak bida to do Żyda a po bidzie mam cie w d...e Żydzie.Smutna prawda