Gość gość Napisano Sierpień 9, 2018 Hej dziewczyny . Jestem przekonana ze wy mnie trochę podbudujecie i powiecie mi co mam zrobić . Jestem z chłopakiem od 5 lat . Opowiem Wam po krotce z czym mam problem . W tamto lato dokładnie rok temu mój chłopak postanowił mnie zostawić dla innej . Od zawsze mieliśmy problem bo on wiecznie pisał z koleżankami . Nigdy nie mówił mi prawdy ze z kimś pisze , sama musiałam się doszukiwać . A on zawsze odpowiadał ze to tylko koleżanka . A w wiadomościach pisał im dwuznaczne rzeczy .Powiedział ze brak mu uczuć , rozmów itd . Poszedł do innej , co bardzo mnie bolało bo zrobił to praktycznie z dnia na dzień . Od tak . I wiem ze powiecie mi ze jestem głupia . Ale wybaczyłam mu i wróciliśmy do siebie . Po jakiś 2 miesiącach . Obiecał mi ze nigdy mnie już nie zostawi , ze jestem najważniejsza . Jednak znowu jest to samo . Jakoś na początku wiosny spotkał się z jakas koleżanka . I wiem od niej bo mi napisała ze się całowali . Napisała do mnie bo uwaga mój chłopak powiedział ze nie ma dziewczyny . A był ze mną . Gdy kazalam mu to wyjaśnić on powiedział ze to ona go sprowokowała . I tak ciagle . Nie mam sił już płakać i zadręczać się czy znow mnie nie zrani . To pisanie z koleżankami jest co chwila . Co chwila inne . Naprawdę mam tego dość . Kocham go mimo wszystko , ale nie mam siły już . Nie mogę go tez ograniaczac ze nie może mieć koleżanek ale zranił mnie tyle razy już . On twierdzi ze inni mogą pisać z dzieWczyanmi a go ograniczam . Jestem w kropce nie wiem co dalej . Nie możemy isc w dalszym etapie związku bo on mimo ze ma 23 lata musi mieć koleżanki do pisania . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach