Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córkę co dnia boli głowa, proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość gość
materialni szukają przyczyn materialnych dlatego kiedy już wydadzą wszystkie pieniądze zainteresują się wiarą tak to działa nic na siłę x cóż my wierzący poradzimy daję świadectwo, ponieważ zostałam uzdrwiona z trzech chorób

Gość gość
Idźcie sobie o Bogu i o swojej wierze pisać gdzie indziej, skoro tak wam we wszystkim pomaga, mi tutaj jego nie potrzeba. A witaminy, które wymieniła zwolenniczka mięsa, można uzupełniać w inny sposób i niekoniecznie musi być to mięso. Co do antykoncepcji może faktycznie ma to wpływ, skonsultuję to z lekarzem.

Gość gość
Niech ten was Bóg dzieciom chorym, głodnym i spragnionym w Etiopii pomoże, skoro jest tak wszechmogący i Panią uzdrowił. Niech będzie tam gdzie jest potrzebny, ale niestety nigdy go tam nie ma, dlatego, że jest postacią mitologiczną. Ale nie zamierzam dyskutować na te tematy, każdy ma swoje zdanie.

Gość gość
Nie bluźnij kobieto! bo jeszcze przyjdziesz po łaskę! Ciekawe, co powiesz, gdy wybuchnie III wojna światowa. Bóg jest wszędzie tam, gdzie człowiek Go przyjmuje, zaprasza. Pozdrawiam

Gość gość
Trzecia wojna światowa trawa już od wielu lat, tylko trzeba zacząć wierzyć w to co się widzi, a nie w to co piszą jakieś księgi. Mamy 21 wiek, większość ludzi potrafi już odróżnić mitologię. Nie modlę się do codziennego obiadu, dlatego że sama sobie na niego zapracowałam i żaden Bóg nie zesłał mi go z nieba za darmo. Podziwiam determinację omotanych ludzi ślepą i pustą wiarą, że też chce wam się wierzyć i pisać te głupoty. Zwykła naiwność. Watykan do jeden wielki biznes, zero tam wiary i Boga. Zresztą daleko nie szukać, ma Pani w tym pięknym kraju największą mend i złodzieja, który żeruje na naiwnych wierzących człowieczkach - Rydzyk. Skończyłam, dziękuję.

Gość gość
14.18 Ja wierzę w Boga a nie papieża. Wiara...tak, niektórzy ludzi robią siebie samymi bogami. Mam takich w otoczeniu, ale kiedyś się zawiodą. Do czego ten świat zmierza? Gdy Bóg nie zechciał, nie byłoby tego dnia, a ja bym nie istniała.

Gość gość
Gdyby Bóg chciał, ciemność by panowała, już...A daje wam jeszcze słoneczko, pomyślność...A wy dalej nie wierzycie...

Gość gość
Jeśli miala tomografię głowy i nic nie wykazała, to pewnie migrena. Tez ją mam i wiem, jak to jest. Tylko że nie mam aż o takiej częstotliwości, choć lekarz mówił mi, że niektórzy nawet codziennie mają ataki, wtedy zapisuje im się mocne leki przeciwbólowe. Ale aby stwierdzić migrenę (jak nie ma aury), musi być tomografia i pewność, że to nie tętniak lub jakiś guz

Gość gość
Buhaha :D

Gość gość
Czy Bóg chce zapobiec złu, lecz nie może? Zatem nie jest wszechmocny. Czy może, lecz nie chce? Zatem nie jest miłosierny. Czy może i chce? Skąd zatem zło? Czy nie może i nie chce? Dlaczego więc nazywać go Bogiem?

Gość gość
Zło jest wynikiem wolnej woli człowieka, w którą Bóg nie igeruje. Skończyłam!

Gość gość
gość dziś Tak, miała robioną tomografię, która niczego nie wykazała. Aby wszystko wykluczyć udamy się do tego Berlina, jeśli tam nic nie wykryją, to zapewne jest to migrena i pewnie sami to zdiagnozują. Dziś córka czuje się lepiej, mówi że boli ją trochę głowa, ale znośnie i nie jest to takie intensywne.

Gość gość
Jak corka juz sie dooopcy,to niestety ma migrene ,jak wszystkie stare baby. Tylko niech nie przestaje,bo bedzie gorzej.

Gość gość
Powodzenia, nic więcej tu nie możemy napisać - lepiej idź na jakieś forum neurologiczne i opisz tam całą diagnostykę, bo właściwie nie wiemy co znaczy "wszystkie badania". Może być to migrena, może być to tętniak, a może to być np. wada kręgosłupa (tak, tak) lub coś na tle infekcyjnym (bakteria, pasożyt?).

Gość gość
W Berlinie podloz ja pod ciapatego,to jej od razu przejdzie. Jak ty tez skorzystasz,to wrocicie zadowolone. Powodzenia.

Gość gość
Przypuszczam, że Bogu pani nie będzie chciała podziękować...ale i tak pani to powiem. Wczoraj modliłam za pani córkę. Poprosiłam św. Wawrzyńca, patrona dnia (którego ogniem palili czyli usmażyli na kracie za wiarę) aby jej pomógł. I ufam, że uprosi jej wylecznie. Teraz już naprawdę, skończyłam.

Gość gość
gość dziś W takim razie bardzo Pani dziękuję za modlitwę, natomiast ja nie uważam by miało to w jaki sposób pomóc, jednak bardzo dziękuję, miły gest z Pani strony.

Gość gość
ma anemie

Gość gość
Jestem radiestetą od 30 lat. Sprawdzałem setki mieszkań, domów, działek itp. jestem 100% pewny, że Twoja córka śpi w miejscu gdzie występują uskoki geopatyczne, żyły wodne lub cieki wodne. Radzę to miejsce sprawdzić radiestezyjnie. W Olsztynie lub okolicy zrobię to gratis.

Gość odstawić anty
Niech odstawi ANTYKONCEPCJE to jest masakra po 8 latach prawie zeszłam przez to g****o miałam wylew krwi do mózgu i objawy migrenowe, wszystko ustapiło jak ręka odjał jak to odstawiłam niech na próbe przestanie brac na pół roku i zobaczy czy jej sie poprawi znam sporo koleżanek które miały podobne objawy

Gość Kaska_3000
Miałam z córką dokładnie to samo, EEG, tomografia nic nie wykazały, tydzień w szpitalu i nic. Zdarzały jej się takie bóle w środku nocy, że robiło jej się czerwono przed oczami z bólu. W końcu poszłyśmy do psychologa, jak jesteś z Warszawy to polecam, Wiola Jaworska, przyjmuje w centrum Otwarta Przestrzeń. Młoda zaczęła chodzić do niej na terapię i bóle ustały, w dodatku córka uspokoiła się. Wiele rzeczy siedzi w głowie. Oczywiście nigdy nic nie wiadomo, to może być też jakaś poważna choroba. W każdym razie trzymam kciuki za to, żeby te bóle przeszły jak najszybciej, bo wiem jaki to ból patrzeć jak dziecko cierpi.

Gość gość
Pewnie migrena

Gość gość
Zajmuję się radiestezją od ponad 30 lat. Przy bólach głowy lub innych schorzeniach, stwierdziłem już setki razy, że osoby te spią w miejscu gdzie występują uskoki geopatyczne, skrzyżowanie żył wodnych, cieki wodne lub pierwiastki promieniotwórcze. Należy zbadać miejsce Twojej córki. W Olsztynie lub okolicy zrobię to bezpłatnie. Przy dalszej odległości należy wyszukać miejscowego radiestetę.